Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
Зависи ... По-добър е от Бускетс, но двамата едновременно са ненужни. Пеп обаче избра Бускетс, защото е каталунец и е от школата. Нито един от двамата не би се задоволил да е резерва или скуад играч.
Пако Хенто е с най-много трофея от КЕШ/ШЛ с 6 всички с Реал, той е единствения от групата Ди Стефано, Пушкаш и т.н. който освен 5те последователни печели и 6тия години по-късно.
Иначе и Етоо има с три отбора макар че този с Реал нз дали му е признат.
Иначе и Етоо има с три отбора макар че този с Реал нз дали му е признат.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FIFA 100
Rivaldo10 написа:Туре беше нужен на Барса, Пеп определено сгреши с неговият трансфер.
Яя искаше да е титуляр и повече пари затова го разкараха. Сега нека се кефи на ФА докато бившите му могат да вдигнат пак ШЛ
Copa América Top Scorer: 1991
FIFA 100
FIFA 100
- Frankie Lampard
- Контакти:
Той беше казал, че иска да играе с брат си 
Последна промяна от ico88 на 17 май 2011 02:53, променено общо 2 пъти.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин
искам да поставя едно въпросче.какво и е ШАМПИОНСКОТО на ШАМПИОНСКАТА ЛИГА.в началото и казвах ВИЦЕШАМПИОНСКА защото все вторите отбори в първенствата стигаха финала.тази година какво им е ШАМПИОНСКОТО примерно на виляреал които изостават с 30 точки от първия или на удинезе изоставащи само с 16 точки.интересно ще е да се види статистика колко пъти са я печелили отбори шампиони и колко отбори на еди-кое си място.да се нарича примерно ЕВРОПЕЙСКА СУПЕРЛИГА защото в момента не виждам нищо ШАМПИОНСКО в нея.[/quote]
Ти фред ли си?!
На финала ще играят един срещу друг ШАМПИОНИТЕ на двете най-силни първенства?! И това ако не е шампионско, то кое??![/quote]
аз защо ли си мисля че ЧЕЛСИ бяха шампиони миналата година много интересно?[/quote]
А на тазгодишният финал нима няма да участват вече актуалните (нови, в случая на Барса новият-стар шампион) шампиони на Испания и Англия!
Бтв напълно е възможно Челси да са шампиони на Англия за миналият сезон, честно казано ВЛ изобщо не я следя, само знам, че последните вече 7 сезона само Челси и МЮ са ставали шампиони и никой друг![/quote]
аз говорих по принцип а не да навлизаме в някаква конкретика специално за тазгодишния финал ако не си разбрал.но се радвам че споменаваш че били актуални шампиони защото имам още по-добро въпросче какво прави отбор от серия б в шампионската лига.кое му е шампионското на отбора на сампдория които изпаднаха в серия б онзи ден???????????????????????????????????????????????? и така не прочетох какво му е шампионското на виляреал който е на 30 точки от шампиона щом искаш да сме конкретни.
Ти фред ли си?!
На финала ще играят един срещу друг ШАМПИОНИТЕ на двете най-силни първенства?! И това ако не е шампионско, то кое??![/quote]
аз защо ли си мисля че ЧЕЛСИ бяха шампиони миналата година много интересно?[/quote]
А на тазгодишният финал нима няма да участват вече актуалните (нови, в случая на Барса новият-стар шампион) шампиони на Испания и Англия!
Бтв напълно е възможно Челси да са шампиони на Англия за миналият сезон, честно казано ВЛ изобщо не я следя, само знам, че последните вече 7 сезона само Челси и МЮ са ставали шампиони и никой друг![/quote]
аз говорих по принцип а не да навлизаме в някаква конкретика специално за тазгодишния финал ако не си разбрал.но се радвам че споменаваш че били актуални шампиони защото имам още по-добро въпросче какво прави отбор от серия б в шампионската лига.кое му е шампионското на отбора на сампдория които изпаднаха в серия б онзи ден???????????????????????????????????????????????? и така не прочетох какво му е шампионското на виляреал който е на 30 точки от шампиона щом искаш да сме конкретни.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин
-
AnalBreaker
- Контакти:
Относно владеенето на топката мога да кажа, че и Барселона и Ман Юнайтед обичат и наблягат много на владеенето на топката. Обикновено във Висшата лига, когато Ман бива надигран по този показател има доста проблеми, но на почивката САФ ги преобразява и те започват да контролират топката, мача и противниковия отбор
Най-вероятно съотношението ще е 55:45, но не знам за кого
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Относно владеенето на топката мога да кажа, че и Барселона и Ман Юнайтед обичат и наблягат много на владеенето на топката. Обикновено във Висшата лига, когато Ман бива надигран по този показател има доста проблеми, но на почивката САФ ги преобразява и те започват да контролират топката, мача и противниковия отбор
Манчо просто не може да владее топката повече от Барса. Това към настоящият момент е невъзможно за всеки отбор по света.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
ico88 написа:аз говорих по принцип а не да навлизаме в някаква конкретика специално за тазгодишния финал ако не си разбрал.но се радвам че споменаваш че били актуални шампиони защото имам още по-добро въпросче какво прави отбор от серия б в шампионската лига.кое му е шампионското на отбора на сампдория които изпаднаха в серия б онзи ден???????????????????????????????????????????????? и така не прочетох какво му е шампионското на виляреал който е на 30 точки от шампиона щом искаш да сме конкретни.
Пич, нали трябва да има и пълнеж в ШЛ?! Трябва да има отбори, които да отпадат в по-ранни фази, за да останат само фаворитите в турнира! Няма как в ШЛ да играят само настоящите шампиони, въпреки, че това е първоначалният замисъл на турнира, когато е бил създаден и можеш да провериш, че дори и тогава, още след вторият или третият сезон на турнира (не помня кой точно беше) Испания, Англия и Италия са имали право на по двама участника - шампиона и вицешампиона на страните си.
Иначе ШЛ трябва да се сведе до 4 отбора и да се играят направо полуфинали! И тези 4 отбора трябва да са шампионите на Испания, Англия, Германия и Италия! Ама ако победителя се определя едва след 3 мача - 2 полуфинала и финал, то този трофей няма да има никаква стойност и изключва възможността за изненади в турнира!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]