Данчо Тодоров в Левски?!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Данчо Тодоров бяга в Левски
Като гледам , май всеки иска в Левски 

[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]
Ако обичаше отбора нямаше да сменя треньори щото не го кефят. В този човек няма отговорност. Ваша си работа де, аз като говедо нямам нищо против все при вас да играе 

- POPCORN
- Контакти:
да се маха.голяма работа като се махне ще ми накриви шампката.и да коща беше много добър и всичко не може да направи един мач зза левски!да се махат всички които нямат желание да носят , червената фанелка.ние го направихме футболист той ще м исе прави тука.ай сиктир
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
collector написа:tprodanov написа:Не слабак, а мърло, по собствените си думи. Тоя не става за нищо, и никога не е ставал. Освен да ревне КЗЛ и да прави групички в отбора и да сменя треньори - не става.
А в Левски тоя може само да мечтае да дойде, тоя е по-слаб и от шуменския деко.
Мърльо по собствените си думи е Велизар.А Данчо е един от инициаторите ,които си вадеха джобовете миналата година.
ТИ НА НЕГОВОТО МЯСТО НЯМАШЕ ЛИ ДА ГИ ИЗВАДИШ???

kalo написа:collector написа:tprodanov написа:Не слабак, а мърло, по собствените си думи. Тоя не става за нищо, и никога не е ставал. Освен да ревне КЗЛ и да прави групички в отбора и да сменя треньори - не става.
А в Левски тоя може само да мечтае да дойде, тоя е по-слаб и от шуменския деко.
Мърльо по собствените си думи е Велизар.А Данчо е един от инициаторите ,които си вадеха джобовете миналата година.
ТИ НА НЕГОВОТО МЯСТО НЯМАШЕ ЛИ ДА ГИ ИЗВАДИШ???
При положение ,че заплатата ми е минимум по 3000 лева не бих си извадил джобовете ако закаснее с 1 месец.
-Голди: Винаги мога да запуша устите на чорбарите!
-Данчо Тодоров и Ивайло Петров Пифа са левскари, твърди големият фен на “сините”
-Сигурно и Дучето мисли като теб?
- Този не ме интересува. От 2-3 години с него се срещаме, ако се наложи, само в краен случай, на някаква среща преди дербито. Никога не сме имали лични контакти. Ние сме Левски и знаем, че всички останали ни мразят. В България има две групи хора - левскари и антилевскари. Всички викат “Кур за Левски”, но не ни прави впечатление. Над тези неща сме. Иначе страшно много мразя чорбарите. Още от малък не искам да ги познавам, да не се занимавам с тях. Винаги съм искал да ги смачкаме на терена, да ги изтрепем. Много обичам да похапвам свинско месце, често ям печени прасенца. Чакай, че сега се сещам за Ивайло Петров-Пифа и Данчо Тодоров. Жал ми е за тези момчета. Те са левскарчета в дъното на душата си, обичат Левски. Направо им се чудя как така все плюят по Левски, артисти са. Велизар Димитров никога не е бил от Левски, но след мач с нас не си е позволявам да ни обижда. Пифа и Данчо обаче не са като него и ми е чудно на какви се правят. Крайно време е да признаят, че са от Левски
-Данчо Тодоров и Ивайло Петров Пифа са левскари, твърди големият фен на “сините”
-Сигурно и Дучето мисли като теб?
- Този не ме интересува. От 2-3 години с него се срещаме, ако се наложи, само в краен случай, на някаква среща преди дербито. Никога не сме имали лични контакти. Ние сме Левски и знаем, че всички останали ни мразят. В България има две групи хора - левскари и антилевскари. Всички викат “Кур за Левски”, но не ни прави впечатление. Над тези неща сме. Иначе страшно много мразя чорбарите. Още от малък не искам да ги познавам, да не се занимавам с тях. Винаги съм искал да ги смачкаме на терена, да ги изтрепем. Много обичам да похапвам свинско месце, често ям печени прасенца. Чакай, че сега се сещам за Ивайло Петров-Пифа и Данчо Тодоров. Жал ми е за тези момчета. Те са левскарчета в дъното на душата си, обичат Левски. Направо им се чудя как така все плюят по Левски, артисти са. Велизар Димитров никога не е бил от Левски, но след мач с нас не си е позволявам да ни обижда. Пифа и Данчо обаче не са като него и ми е чудно на какви се правят. Крайно време е да признаят, че са от Левски
collector написа:При положение ,че заплатата ми е минимум по 3000 лева не бих си извадил джобовете ако закаснее с 1 месец.
Хора замислете се. Средната заплата там е поне по 5000 евро. Справка: Български учител за година колко изкарва?!?! Правете сметка какво трябваше да праят даскалите сега?!?!? Един средностатистически българин ще изкара 4-5 месеца с тия пари при нормални условия

-
- Контакти:
Да вземем Тодоров ,а Балтанов,Генев и другите да търкат пейката!?Не съм съгласен!!!
Тодоров има голямо сърце! И не знам какво е това плюене! Наистина изтърва няколко положения, и тъча с Тулуза, но винаги е бил лидер!
Не вярвам да дойде в Левски.
Не вярвам да дойде в Левски.
За стандартите в България ,футболистите от водещите ни отбори наистина вземат доста пари!Но замислете се докога ще ги вземат?До 30,33 максимум-а после?Те нямат професия,не могат да правят тепърва кариера/поне не всички
/.Едва ли са и такива големи финансови разбирачи,че да могат да множат парите си/а и в тази финансова световна криза май няма такива въобще:) /Ще карат със спестяванията си/ако са ги правили/ няколко години,а после?Моят съгражданин Жоро Велинов е типичен пример...добре,че приятели и съотборници му помогнаха да оцелее!А той бе може би най-добрият вратар за времето си!Така,че са прави да напускат тимовете си,щом усещат,че няма тенденции за развитието им.Никой не се е венчавал за ЦСКА,Левски,Ботев,Дунав и т.н.А ако шефовете на даден клуб смятат,че ще им е по-изгодно да купуват нов играч,тепърва да го сработват и налагат,отколкото да подновят с по-изгодни за футболиста параметри договора му и най-вече да му плащат редовно...остава си виждане на клуба.Вечна привързаност към даден футболен тим би трябвало да има от страна само и единствено на феновете....В заключение смятам,че и Данчо и Да Коща и Бербатов и Роналдо и Пелето и Гиби Искренов и Мъри Стоилов и Електричката са по своему прави!Те не са се клели във вярност,целувайки разни реликви,а са подписвали контракт,който при изтичането му става недействителен.