Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 21:38

bultras4e написа:
terata написа:
bultras4e написа:Морален футболист на футболистите: Гара "Велики"
Морално откритие на сезона: моралните награди
Морален треньор: Ясен/Гонзо
Морален президент: Ганя Борат

Фен си на Дока, нормално. Кат ти гледам аватара вие симулантите се надушвате отдалече :)

М да . Фен съм на Дока,защото е един от най-качествените футболисти в България.А това колко е добър се вижда в мачовете срещу "отбора на народа".Всеки път опити за осакатяване и постоянни нарушения срещу Дока.

Чакам да ме разгромиш като ми кажеш колко силно игра Дока Симулейра в последния мач с Левски?Или в предпоследния?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 21:42

startx написа:Това е при игра и не е пребил някой или заплашил живота на някой друг около него.Във всеки мач стават такива неща даже не само у нас, но да караш пиян и да застрашаваш не само твоя живот, но и на останалите си е сериозно нещо.
Колкото и да го овърташ и да се опитваш да го докараш по друг начин няма как да стане.
Анкетата си е между футболистите техните колеги и както виждат те с това с главата не го взимат на сериозно, защото се случват такива неща.

Значи "при игра" мога да правя каквото си искам,така ли?Във всеки мач НЕ СТАВАТ такива работи!В мача Локо Пд-Левски някой изтряска ли някого в главата?
"Дембеле може да е добър, но с тези пиянски изцепки падна в очите на много хора от неговите колеги."
Щото колегите му са от ангел нагоре,нали?

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 май 2011 22:54

Ама ще се пръснеш от яд де :lol:
Дока си е добър футболист и в това няма спор.

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 май 2011 23:07

Абе тук повечето, наистина си нямате понятие от футбол. Много е смешно да си мислите, че който вкарал най-много голове е най-добрия футболист.
Точно затова сте толкова изненадани от класацията на футболистите. Това е голямата разлика. Те са професионални футболисти а вие публика.
Всеки футболист че ви каже, че това да си голаджия не означава, че си най-добрия футболист. То ако е така, целият отбор ще е съставен от централни нападатели. Да обикновено най-вече се забелязват гол майсторите, но е елементарно и смешно да си мислиш, че най-добър е този, който вкарва най-много голове. Гарра е прекрасен гол майстор, но тази класация не е за гол майстор, затова головете не се взимат под внимание. Каква е ролята на Гарра !? Да чака хубав пас и да реализира. Ефективен е отпред, но това не го прави най-добрия футболист. По-големия процент от единоборствата си ги губи, включително и високите топки, независимо, че е висок. Делев е далеч по-полезен футболист от него. По-рязък и с по-добър демараж а и работи много повече на терена от Гарра. Тази класация е избора на професионалните футболисти, тези, които играят на терена а вие типично по български се направихте на по-футболисти и от тях ! Затова идете да спорите с тях а не да плачете по форумите !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 23:17

Reckless написа:Абе тук повечето, наистина си нямате понятие от футбол. Много е смешно да си мислите, че който вкарал най-много голове е най-добрия футболист.
Точно затова сте толкова изненадани от класацията на футболистите. Това е голямата разлика. Те са професионални футболисти а вие публика.
Всеки футболист че ви каже, че това да си голаджия не означава, че си най-добрия футболист. То ако е така, целият отбор ще е съставен от централни нападатели. Да обикновено най-вече се забелязват гол майсторите, но е елементарно и смешно да си мислиш, че най-добър е този, който вкарва най-много голове. Гарра е прекрасен гол майстор, но тази класация не е за гол майстор, затова головете не се взимат под внимание. Каква е ролята на Гарра !? Да чака хубав пас и да реализира. Ефективен е отпред, но това не го прави най-добрия футболист. По-големия процент от единоборствата си ги губи, включително и високите топки, независимо, че е висок. Делев е далеч по-полезен футболист от него. По-рязък и с по-добър демараж а и работи много повече на терена от Гарра. Тази класация е избора на професионалните футболисти, тези, които играят на терена а вие типично по български се направихте на по-футболисти и от тях ! Затова идете да спорите с тях а не да плачете по форумите !

Интелектът на нашите футболисти ми е ясен:
"Играем мач за мач","Като не вкараш,ти вкарват","Гледаме напред","Животът продължава","През цялото време контролирахме играта"...
Така,че не!Не съм изобщо изненадан,че са гласували за Дока Симулейра.А ти откъде знаеш кой за кого е гласувал?Да не си гледал анкетните листи?Впрочем,колко асистенции има Дембеле и колко Дока?За разлика от Дока и Делев,Дембеле е ефективен,не само отпред,но и ОТЗАД!Ако смяташ,че Делев е с по-добър демараж,кажи ми в кой мач е надбягал пазачите си?Щото аз мога да ти дам много примери за Дембеле.

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 май 2011 23:28

blue avalanche написа:Интелектът на нашите футболисти ми е ясен:
"Играем мач за мач","Като не вкараш,ти вкарват","Гледаме напред","Животът продължава","През цялото време контролирахме играта"...
Така,че не!Не съм изобщо изненадан,че са гласували за Дока Симулейра.А ти откъде знаеш кой за кого е гласувал?Да не си гледал анкетните листи?Впрочем,колко асистенции има Дембеле и колко Дока?За разлика от Дока и Делев,Дембеле е ефективен,не само отпред,но и ОТЗАД!Ако смяташ,че Делев е с по-добър демараж,кажи ми в кой мач е надбягал пазачите си?Щото аз мога да ти дам много примери за Дембеле.

Това са футболисти и играят професионален футбол ! Те са на терена а не такива като теб. Техните впечатления са преки а не на такива, като теб.
А на мен ми е ясен твоя манталитет !
"Всичко мога, всичко знам..."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 23:34

Reckless написа:
blue avalanche написа:Интелектът на нашите футболисти ми е ясен:

Това са футболисти и играят професионален футбол ! Те са на терена а не такива като теб. Техните впечатления са преки а не на такива, като теб.
А на мен ми е ясен твоя манталитет !
"Всичко мога, всичко знам..."

"...Техните впечатления са преки..."
Особено на вратарите и защитниците! ;)
Интересно как футболисти,които не изпълняват собствените си задачи и затова им вкарват голове и пропускат голове,ще оценяват как се справят другите?Не разбрах,откъде разбра как са гласували футболистите?Да не би да четеш анкетните им листи?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 май 2011 23:36

Не зная, но според мен гласувалите за Дока са взели и в предвид поведението му извън терена, защото то е неотделна част от известните личности. Идеален пример за това е Руни и изцепките му извън стадиона.

Между другото Гарет Бейл ли е най-добрият в Англия http://www.winner.bg/european-football/read41739.html ?

През 2007 ли беше не помня, футболист на футболистите стана Георги Христов и т.н.

Вероятно в тази класация не се вземат в предвид само футболните качества.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 23:47

Долно уйно написа:Не зная, но според мен гласувалите за Дока са взели и в предвид поведението му извън терена, защото то е неотделна част от известните личности. Идеален пример за това е Руни и изцепките му извън стадиона.

Между другото Гарет Бейл ли е най-добрият в Англия http://www.winner.bg/european-football/read41739.html ?

През 2007 ли беше не помня, футболист на футболистите стана Георги Христов и т.н.

Вероятно в тази класация не се вземат в предвид само футболните качества.

Доколкото мога да чета,класацията се казва:"Футболист на футболистите".Аз не знам някъде другаде да се играе футбол,освен НА терена.А ти?Интересно ми е,например,как е гласувал "домошарчето" Караджов. ;).Както и тези,дето ги боляха пръстите от щракане.

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 май 2011 23:49

blue avalanche написа:Особено на вратарите и защитниците! ;)
Интересно как футболисти,които не изпълняват собствените си задачи и затова им вкарват голове и пропускат голове,ще оценяват как се справят другите?Не разбрах,откъде разбра как са гласували футболистите?Да не би да четеш анкетните им листи?

А кой им изпълнява задачите ? Ти ли ?
А колкото до анкетните листи, не съм ги чел, но аз и в Африка още не съм ходил а знам че има слонове и жирафи там !
Когато искат фенско мнение за подобна класация, дай го. Това е класация на професионалните футболисти а ти и там се слагаш :lol:
А иначе и "домошарчето" Караджов е по-футболист от теб, или не ти се вярва !

Върни се в “Футбол - България”