Reckless написа:Абе тук повечето, наистина си нямате понятие от футбол. Много е смешно да си мислите, че който вкарал най-много голове е най-добрия футболист.
Точно затова сте толкова изненадани от класацията на футболистите. Това е голямата разлика. Те са професионални футболисти а вие публика.
Всеки футболист че ви каже, че това да си голаджия не означава, че си най-добрия футболист. То ако е така, целият отбор ще е съставен от централни нападатели. Да обикновено най-вече се забелязват гол майсторите, но е елементарно и смешно да си мислиш, че най-добър е този, който вкарва най-много голове. Гарра е прекрасен гол майстор, но тази класация не е за гол майстор, затова головете не се взимат под внимание. Каква е ролята на Гарра !? Да чака хубав пас и да реализира. Ефективен е отпред, но това не го прави най-добрия футболист. По-големия процент от единоборствата си ги губи, включително и високите топки, независимо, че е висок. Делев е далеч по-полезен футболист от него. По-рязък и с по-добър демараж а и работи много повече на терена от Гарра. Тази класация е избора на професионалните футболисти, тези, които играят на терена а вие типично по български се направихте на по-футболисти и от тях ! Затова идете да спорите с тях а не да плачете по форумите !
Интелектът на нашите футболисти ми е ясен:
"Играем мач за мач","Като не вкараш,ти вкарват","Гледаме напред","Животът продължава","През цялото време контролирахме играта"...
Така,че не!Не съм изобщо изненадан,че са гласували за Дока Симулейра.А ти откъде знаеш кой за кого е гласувал?Да не си гледал анкетните листи?Впрочем,колко асистенции има Дембеле и колко Дока?За разлика от Дока и Делев,Дембеле е ефективен,не само отпред,но и ОТЗАД!Ако смяташ,че Делев е с по-добър демараж,кажи ми в кой мач е надбягал пазачите си?Щото аз мога да ти дам много примери за Дембеле.