Равносметка на сезона

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

anton950
Контакти:

Re: Равносметка на сезона

Мнениеот anton950 » 16 май 2011 22:25

Ливърпул е велик тим,но в последните 2-3 години е в трагично състояние.Предполагам,че още следващия сезон ще се оправят и ще вземат някой трофей.Аз съм от Юнайтед и тва ми е любимия отбор и въпреки,че ги минахме по титли и би следвало да базикам вечния съперник,няма да го направя,защото последния мач ни биха много лошо на ,,Анфийлд,,.Ама искам някой да ми обясни,защо няма да играят в Лига Европа,ако останат 6-ти де.Нали уж и 7-ят се класира,ама тъй като Бирмингам взеха Карлинг къп,той отпада от сметките за Л Е,ама защо и 6-ят при положение,че Сити,които са 4-ти взеха ФА Къп.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 май 2011 22:29

Късно дойде Кени Далглиш, затова сезона е почти пълен провал. Само той може да направи нещо в Пуул и ако си тръгне не ги виждам без него. Ливърпул има едно единствено оправдание за слабия сезон - многото контузии на Джерард. Но без него май по-добре играят :roll: От както дойде Далглиш, Торес бе продаден и бе закупен - Суарез, откакто започнаха с налагането на млади играчи, Пул започна да блести и да показва предишната си форма - на отбор от топ 4. Следващият сезон може и да не бъде толкова лош за тима от града на Бийтълс - младите играчи ще са по-опитни, Джерард се завръща, а и 1-2 попълнения ще запълнят дупките в състава. Пожелавам успех на Пул - купа + 2ро, 3то място ще е успех за тях :)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 16 май 2011 22:38

Като цяло сезона беше разочароващ. Не можахме за втора поредна година да се класираме за ШЛ ,а там се гълтат доста парички,дано въпреки това Крал Кени намери точните хора,които да помогнат на отбора най-малкото да влезе в топ4 и отново да играе в най-комерсиалния европейски клубен турнир! Разбира се много ни станаха годинките без титла в Англия и аз и всички останали искаме да в вземем,но ще бъде много трудно... аз си мечтая за подобен сезон,като в този в който завършихме 2-ри! Тогава,ако трябва да съм честен с тебе не ме беше страх нито от Манчестър Юнайтед,нито от Челси... не ме плашеше никой отбор... а над тези два отбора в него сезон направихме дубъли смачкахме и Реал Мадрид с 5:0 общ резултат... това беше невероятен сезон в който убягнаха трофеите,просто нямахме късмет... За следващият ни сезон ни трябва невероятно силна мобилизация... :) LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 22:40

bekono написа:Късно дойде Кени Далглиш, затова сезона е почти пълен провал. Само той може да направи нещо в Пуул и ако си тръгне не ги виждам без него. Ливърпул има едно единствено оправдание за слабия сезон - многото контузии на Джерард. Но без него май по-добре играят :roll: От както дойде Далглиш, Торес бе продаден и бе закупен - Суарез, откакто започнаха с налагането на млади играчи, Пул започна да блести и да показва предишната си форма - на отбор от топ 4. Следващият сезон може и да не бъде толкова лош за тима от града на Бийтълс - младите играчи ще са по-опитни, Джерард се завръща, а и 1-2 попълнения ще запълнят дупките в състава. Пожелавам успех на Пул - купа + 2ро, 3то място ще е успех за тях :)

Много ще ми е интересно, ако Тотнъм направят равен с Бирмингам, дали Ливърпул ще се опита да спечели мача си с Вила или ще го играем ганкиното. Дано да не успеем да влезем в ЛЕ, което означава, че догодина пътят ни към Топ 4 се изчиства и при това много. Ман Сити дебютанти в ШЛ-ще ядат хурката. Тотнъм в ЛЕ-супер набутвация. Много гадно ти прецаква програмата ЛЕ. И Ливърпул със свежи сили, с нови попълнения в състава, с младежи с буйна кръв и тогава само и единствено ПШ. Ако може титла-супер. ;)
Няма да има прошка догодина. А, защо да не вземем някоя домашна купа? Гладни сме за отличия. ;)
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 16 май 2011 22:49, променено общо 1 път.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 16 май 2011 22:44

а защо във лига европа да не обиграваме младите? все пак това си е европейски турнир...аз лично исках да играем там,дано тотнъм се издънят със бирмингам,а ние пляснем вила и да станем 5-ти...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 16 май 2011 22:47

И аз искам да пляснем Вила заради фенчето им тука дето се прави... :lol: пляснем... :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 22:54

john barnes написа:а защо във лига европа да не обиграваме младите? все пак това си е европейски турнир...аз лично исках да играем там,дано тотнъм се издънят със бирмингам,а ние пляснем вила и да станем 5-ти...

Защото ни скапва програмата. Да играеш в цикъл четвъртък-неделя е ужасно. Нито един гранд не брои ЛЕ. Защо в груповата фаза на турнира срещу Стяуа, Наполи и Утрехт имаше по 25 000-30 000 фенове. Повече от 15 000 седалки оставаха празни. ЛЕ си е кошмар. Можем да пускаме младите Карлинг Къп срещу слабаците.
Затова подарихме победата на Тотнъм, дано Тотнъм да бият Бирмингам и да се класират в ЛЕ, Ман Сити в ШЛ и да ни очистят пътя към Топ 4.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 16 май 2011 23:00

Ама си мисля, че и от ЛЕ се взимат приходи така, че т'ва е би било добре за бюджета на отбора :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 23:03

QniMadrid написа:Ама си мисля, че и от ЛЕ се взимат приходи така, че т'ва е би било добре за бюджета на отбора :)

Е, колко се взема :lol:
1 милион за влизане в групите и по 140 000 за победа, а в ШЛ по 800 000. Това за Ливърпул са смешни пари. Ще си ги избият с 2-3 позиции по-нагоре в класирането през следващия сезон ;)

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 май 2011 23:05

Liverpool forever_95 написа:
QniMadrid написа:Ама си мисля, че и от ЛЕ се взимат приходи така, че т'ва е би било добре за бюджета на отбора :)

Е, колко се взема :lol:
1 милион за влизане в групите и по 140 000 за победа, а в ШЛ по 800 000. Това за Ливърпул са смешни пари. Ще си ги избият с 2-3 позиции по-нагоре в класирането през следващия сезон ;)

А за ТВ права - 1 място по-нагоре май по 800 000 повече на сезон носи, ако не си лъжа :roll:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”