boston celtics написа:Радвай се,защото шампиона от 10-ина (вече им загубих бройката...Blue_Girl написа:На финал сме!) години е само един...И това е Лукойл
Традицията ще е нарушим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boston celtics написа:Радвай се,защото шампиона от 10-ина (вече им загубих бройката...Blue_Girl написа:На финал сме!) години е само един...И това е Лукойл
Ем...щом казваш...Blue_Girl написа:boston celtics написа:Радвай се,защото шампиона от 10-ина (вече им загубих бройката...Blue_Girl написа:На финал сме!) години е само един...И това е Лукойл
Традицията ще е нарушим!
Ами,ако Лукойл си вземе утре мача с Рилски и не се стигне до 3-ти мач между тях в петък би трябвало да започне първият мач между Левски и "студентите"Blue_Girl написа:Кога са финалите?
boston celtics написа:Ами,ако Лукойл си вземе утре мача с Рилски и не се стигне до 3-ти мач между тях в петък би трябвало да започне първият мач между Левски и "студентите"Blue_Girl написа:Кога са финалите?

controller написа:Сега гледах мача Ямбол-Левски на запис и мога да кажа ,че Алабашев направо се е о@рал да подпира Левски ,а на Торо някой сериозно трябва да му разясни правилата на играта , и ако той е национал аз съм трамвай !
Blue_Girl написа:controller написа:Сега гледах мача Ямбол-Левски на запис и мога да кажа ,че Алабашев направо се е о@рал да подпира Левски ,а на Торо някой сериозно трябва да му разясни правилата на играта , и ако той е национал аз съм трамвай !
Съдията ли е пак виновен?

controller написа:Blue_Girl написа:controller написа:Сега гледах мача Ямбол-Левски на запис и мога да кажа ,че Алабашев направо се е о@рал да подпира Левски ,а на Торо някой сериозно трябва да му разясни правилата на играта , и ако той е национал аз съм трамвай !
Не ние по принцип бяхме без Върбанов и Радионов и си играхме слабо , така че съдията не е виновен за загубата , но е направил сериозни грешки .
Blue_Girl написа:controller написа:Blue_Girl написа:Сега гледах мача Ямбол-Левски на запис и мога да кажа ,че Алабашев направо се е о@рал да подпира Левски ,а на Торо някой сериозно трябва да му разясни правилата на играта , и ако той е национал аз съм трамвай !
Не ние по принцип бяхме без Върбанов и Радионов и си играхме слабо , така че съдията не е виновен за загубата , но е направил сериозни грешки .
Под сериозни грешки, какво имаш предвид?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост