Сливен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Sofia 1929
- Контакти:
Сливен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ - 0:2
Задължителен мач за нас, ако искаме да съхраним въобще някакви шансове. Сливен няма какво да губят и ще се хвърлят сериозно,но дано все пак този път да победим!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Сливен - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ
Изгубихме два от трите задължителни мача нищо не ни пречи да изгубим и третия а дали ще е с 0:0,0:1 или 1:1 няма никакво значение! Дано само не се окажа прав!
Трудна победа за Локото, но Сливен играят прилично като домакин и като нищо могат да вземат нещичко от мача. Според мен този мач ще е решаващ за Локото в борбата им за 4-тото място.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Sofia 1929
- Контакти:
Лесни мачове за нас, няма. Видя се срещу Видима, Срещу Миньор, да не изреждам всички. В сряда обаче, победата е задължителна, дано изиграят мача на ниво.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Ще спасявате Лечков! 

- B__A__N__DA__TA
Поне според мен това ще е пореднтото "Театро" от А група.
Защо ли никой не се бори за това четвърто место ,защо ли всички който се борят губят точки
Защо ли никой не се бори за това четвърто место ,защо ли всички който се борят губят точки

Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- bekono
- Контакти:
Много труден мач за прогнозиране. Локо обича да се дъни в последните кръгове от първенството, но сега не Левски, а Черно Море и съименниците им от Пловдив им дишат във врата. От друга страна пък домакините няма какво да губят и ще играят вабанк, пък каквото сабя покаже. Ако Локо СФ изпусне победата, ще изпусне и влака за Европа. А по-евтин билет за този влак, едва ли ще има скоро. Това ме кара да мисля, че мача е 2ка, макар че нещо ми подсказва, че ще има изненада.
Прогноза: 0:2
Прогноза: 0:2
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]