Равносметка на сезона

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Равносметка на сезона

Мнениеот RedMagic » 16 май 2011 19:29

И както обещах - ето я и равносметката на този толкова разочароващ сезон. Искам да поясня, че НЕ копирам от Keyser Soze, който е направил равносметка за Челси. Просто ми хареса неговото произведение и говорих лично с него дали ще е съгласен да направя за нашия отбор, и той каза, че ще се радва да види какво мислим ние, феновете на Ливърпул. Ето я и въпросната равносметка:

Най-добър мач за сезона: Колебаех се между 3 мача. Срещу Челси на Анфийлд, срещу Манчестър Юнайтед на Анфийлд и срещу Манчестър Сити на Анфийлд. Но според мен най-добрият беше този срещу Манчестър Юнайтед, просто да размажеш с 3:1 вечния съперник и да не му даваш да играе неговата игра, беше страхотно.

Най-слаб мач за сезона: Ох, много слаби мачове направихме този сезон. Просто незнам кой да посоча като най-слаб. Но без много да мисля казвам кошмарната загуба от Манчестър Сити на Ийстландс, просто за нея се сетих първо, пък и си е трудно да биеш Ливърпул с 3:0, откъдето и да го погледнем.

Най-вълнуващ мач, който Ливърпул спечели: Определено за мен бе този срещу Челси на Стамфорд Бридж. Аз лично не мислех, че ще ги бием. Просто, макар и да бяха тогава в много слаба форма, все пак са шампиона, или по-точно по онова време бяха шампиона на Англия. Просто драмата беше пълна, накрая, когато трябваше да има дузпа за Челси, изражението на Торес след гола на Мейрелеш, след който пък аз подивях от радост, изобщо невероятно вълнуващ мач беше.

Най-вълнуващ мач, който Ливърпул не успя да спечели: Онзи мач на Олд Трафорд, за първенството. И все още съм на мнение, че ако Бербо не беше в такава супер форма по онова време, щяхме да ги бием или поне да изкопчим равенството. Много се изкефих на начина, по който изравнихме. Вкараха ни два гола, ние изравнихме, после пак ни поведоха и в крайна сметка мачът завърши 3-2 за Юнайтед, но какво да се прави, и това го има във футбола.

Разочарование на сезона: Много разочарования преживяхме този сезон. Като започнем от загубата от Блекпул на Анфийлд и свършим с тази от Уулвърхямптън също на митичния ни стадион. Но за мен върха беше срамното ни отпадане от Лига Европа. Някакъв смешен отбор, който със супер голяма доза шанс стигна до финала, направо още ме е яд и ме сърби цялото тяло, когато се сетя за въпросните двубои.

Връх на сезона: Колкото и да е странно - успехът с 3:0 над Нюкасъл преди два кръга. Просто защото тогава Челси би Тотнъм с МНОГО съдийска помощ и ние изпреварихме шпорите, изкачвайки се на най-високата позиция, заемана от нас през този сезон.

Играч на сезона: Според мен 4 играча блестяха с изявите си през този разочароващ сезон. Ако трябва да правя "голямата четворка", тя ще изглежда така: 1. Лукас 2. Каут 3. Мейрелеш 4. Рейна. Просто за мен Лукас играе страхотно през този сезон, колкото и да е критикуван от феновете, включително и от мен в миналото. Каут блести отскоро с доста голове, които помагат неминуемо много на отбора, докато Мейрелеш също играе на едно добро ниво, имаше и период, в който вкара в 5 поредни мача. А Рейна, за него няма какво да говорим, фантастичен вратар, който с фантастичните си спасявания ни е спасявал задника грубо казано в много ситуации, и не само през този сезон. (Суарес е в отбора от Януари и е играл 12-13 мача, другият сезон ако играе така ще бъде със сигурност на първо място в тази "голяма четворка", но сега още е рано да се правят такива крайни изводи.)

Най-слаб играч през сезона: Фернандо Торес ! Пълен дървар, през целия сезон направи само един качествен мач и вие със сигурност се досещате кой е той. Просто се вижда как след като го продадохме на Челси за умопомрачителните 50 милиона заиграхме много по-добре. Вече не е както преди - отборът да играе само за Джерард и Торес, сега всички са равни на терена и играят за отбора, не за двама играчи.

Гол на сезона: Колебая се между 4 гола. Торес vs Челси (2), Мейрелеш vs Уулвс, Суарес vs Съндърланд и Керъл vs Манчестър Сити (1). Според мен голът на Керъл е най-хубав, далечен удар, с много сила и точност, по земя, следователно никакъв шанс за вратаря, който и да е той. Попаденията на Керъл и Мейрелеш за мен са най-добрите, но това на Анди определено е по-доброто.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Re: Равносметка на сезона

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 16 май 2011 19:51

Догодина повече :)
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 19:53

Най-добър мач: Ливърпул 3 : 1 Манчестър Юнайтед

Най-слаб мач: Блекбърн 3 : 1 Ливърпул. Последният мач на Рой начело на "Мърсисайдци". Направо развинтиха централните ни защитници. Кошмарни бяхме в този мач.

Най-вълнуващ мач, който Ливърпул спечели: Определено мачът ни с Челси на Стамфорд Бридж.

Най-вълнуващ мач, който Ливърпул не успя да спечели: Много са. Срещу Юнайтед на Олд Трафорд, Срещу Съндърланд на Анфийлд ( 2 : 2 )

Разочарование на сезона: Мачът ни с Нортхемптън, с Блекпул, с Уулвс също.

Връх на сезона: Фулъм 2 : 5 Ливърпул. Под ръководството на Рой имахме в 10 гостувания само 1 победа, а с Краля начело набързо натрупахме и доста победи като гости. А тази беше фантастична. Всички се представиха на ниво.

Играч на сезона: Лукас или Каут. Не мога да дам конкретен отговор. И двамата бяха много постоянни.

Най-слаб играч през сезона: Много са. Бившият ни номер 9, Йованович, Поулсен и Кончески

Гол на сезона: Голът на Раул Мейрелеш срещу Челси. Определено много красив гол. Да, от близко разстояние, но много ефектен удар. Беше в страни от вратата, топката му обягваше, но той я удари със ждроб и вкара за 0 : 1

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 16 май 2011 19:54

Честно казано това не е единствения разочароващ сезон. На мен ми е по-интересно как ще продължим напред, защото сега се променят много неща и никой не знае все още дали те отиват към добро или лошо. Отборът играе на приливи и отливи - имаше период, в който напипахме ритъма и печелихме с голям резултат, надигравайки тотално своя противник ... на върха на сладоледа неведнъж бяхме свидетели на някои наистина позорни загуби, като тази от Тотнъм, Блекпул и Уулвс на Анфийлд.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 16 май 2011 20:13

Вече не е както преди - отборът да играе само за Джерард и Торес, сега всички са равни на терена и играят за отбора, не за двама играчи.

Човече, ти пиян ли си или ти е лошо?! Наричаш Стиви Джи консуматор?! Човек, за когото играе отбора?! Това изказване превръща анализа ти в пълен боклук. Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но да наречеш консуматор нашият идол, който живее за отбора, раздава се всеки мач и е най-комбинативния футболист, който съм гледал, това е безумие и пълна некомпетентност.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 май 2011 20:59

RedMagic написа:
Фернандо Торес ! Пълен дървар

Изображение Изображение Изображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 21:07

Frankie Lampard написа:
RedMagic написа:
Фернандо Торес ! Пълен дървар

Изображение Изображение Изображение

Колегата казва истината. Дървар си е. Не го ли виждаш колко е скован. Нито за нас игра добре през този сезон, нито за вас играе нещо кой знае какво. Много си е зле човека :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 май 2011 21:12

Не бъркай форма с качества. Ако Торес е дървар не знам кой нападател не е. Смешно е, че когато играеше при вас беше месията - най добрия, а като се махна е боклук. Дали самите вие си вярвате ? И мене ме дразни колко слаб е станал, ама все някога трябвада си върне формата и тогава тежко и горко им на Видич и ко ... Изображение До преди 6 месеца на половината скайповете и никвете ви бяха Ел Ниньо, Торес и т.н ... Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QpG96e4I3Gk[/youtube]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 май 2011 22:06

Frankie Lampard написа:Не бъркай форма с качества. Ако Торес е дървар не знам кой нападател не е. Смешно е, че когато играеше при вас беше месията - най добрия, а като се махна е боклук. Дали самите вие си вярвате ? И мене ме дразни колко слаб е станал, ама все някога трябвада си върне формата и тогава тежко и горко им на Видич и ко ... Изображение До преди 6 месеца на половината скайповете и никвете ви бяха Ел Ниньо, Торес и т.н ... Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QpG96e4I3Gk[/youtube]

Не и на мен. Торес вече е на 27. Според мен вече никога няма да си върне старата форма, която му помогна да влезе в историята на Ливърпул, след като вкара най-бързо от всички нападатели 50 гола в ПШ.

Потребителски аватар
SteveG-8
Контакти:

Мнениеот SteveG-8 » 16 май 2011 22:19

Най-добър мач: Ливърпул-Челси 2:0 Невероятен мач беше! Изключително грамотна игра..
Най-слаб мач: Много са.. Можеби загубата от Нюкясъл със 1:3
Най-вълнуващ мач, който Ливърпул спечели: Ливърпул със Юнайтед на Анфийлд...
Най-вълнуващ мач, който Ливурпул не успя да спечели: Определено са 2- Със Тотнъм на Уайт Харт Лейн, когато Торес пропусна 2-3 сам срещу вратаря, и Ленън ни вкара във 90 мин, и със Арсенал с двете дузпи във 96 и 101 минути.(можеби и 1-вия срещу Артилеристите със автогола на Рейна).
Разочарование на сезона: Отпадането от Нортхямптън
Връх на сезона: Победата с 5-2 над Фулъм
Играч на сезона: Мейрелеш.(все пак играч на сезона според феновете)
Най-слаб играч през сезона: Кончески и Поулсен- големи трагедиии, да се чуди човек що ги взе дядо Рой.
Гол на сезона: Голът на Раул Мейрелеш срещу Вълците.
Liverpool - since 1892

Върни се в “Ливърпул”