Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ca7alano
Контакти:

Re: Серхио Бускетс е напълно оправдан от УЕФА

Мнениеот Ca7alano » 16 май 2011 14:34

delije_sever написа:
Ca7alano написа:http://www.youtube.com/watch?v=vzUApQ-dbzU снимка или видео? Кой е симулантът? Айде спрете със простотиите.

бива наглост, ама това вече просто ме напушва на смях. хахах фен на Барса коментира, чужди симуланти. Навсякъде има по един-двама, при вас толкова не са симуланти.

Не съм казал, че при нас няма симуланти, това са Дани Алвеш и Бускетс. И аз се дразня на това и си го казвам. Или искаш да кажеш, че Меси, Шави, Иниеста, Пуйол, Пике са симуланти така ли? Постнах видеото, защото се дразня точно от това, хора на други отбори да идват да пускат теми във форума на Барса и да плюят, пуснах го за да покажа, че всеки може да го направи. И го направих с доказателство, не с измислена снимка, и още повече не със "снимка на коят се вижда, че Бускетс казва нещо!???" на снимка се вижда да казва нещо??? Доста смешно :) И както виждаш ти говоря с имена а не с "има един двама а там двама трима а при вас всичките".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 май 2011 14:37

Ca7alano написа:ludden оставям ги просто попаднах на това видео и доста се смях. Просто следя испания отдавна и гледам как се свири на Реал и ми става смешно когато феновете им говорят за симулации. Жалко, че за случая с изпросените червени картони по нареждане на Моуриньо даже и свястните им фенове смятат, че още тогава са били ощетени от Уефа, аз поне по голям цирк не съм виждал по време на мач в европа, не си спомням кога последно играч е получавал втори жълт картон за бавене на игра :) уж случайно. Както и да е, аз пак да попитам името на темата е за оправдаване а линк-ът е към статия в която се казва, че уефа отваря случая за разглеждане?

Просто питам,защо за едни и същи неща се отсъждат различни работи. Иниеста също си изкара умишлен картон срещу Шахтьор като разкара топката, но беше оправдан. А относно ето тази част от твоя коментар - не си спомням кога последно играч е получавал втори жълт картон за бавене на игра ще ти отговоря следното. Да, много често се случва и това го правят много отбори. Особено, тези,които играят по много мачове на сезон. Тук от форума, гледахме Виляреал-Барселона (0:1). Накрая на мача, по същия начин, Валдес и Бускетс бавеха топката при изпълнение на аут, за да получат картони, с което да пропуснат следващия мач срещу Алмерия и да са готови за първото Класико. Мидълзброто и татусиндо са ми свидетели,че тогава им казах,че това си е напълно нормално и естествено. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 16 май 2011 14:46

Не следя испанското първенство,така че ако може някой да ми каже колко червени картона имат Барса този сезон и кога изобщо е последният от тях и на кого.Предварително мерси ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 май 2011 14:52

Според статистиката, която проверих, двама футболиста на каталунците са получавали червени картони през този сезон. Единия е на Давид Вия от мача Атлетик Билбао - Барселона 1:3 (25/09/2010), а другия е на Пике от двубоя Хетафе-Барселона 1:3 (7/11/2010) ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 16 май 2011 14:58

Madridist прав си за картоните. Разликата е там, че Иниеста направи фал и разкара топката, а си спомняш начина по който си изкараха картоните футболистите на Реал в онзи мач срещу Аякс. Всичко стана толкова явно, ако искаше Моуриньо, можеше да го направи без да се разбира, а не по този циркаджийски начин целия стадион да разбира, да не говорим, че става дума за червени картони. Сам виждаш разликата. Според мен наказанията дойдоха не за самите изпросени картони а за явното нареждане от скамейката.В това да ти наредят да си изкараш картон, и да си изкараш сам картон има разлика.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 16 май 2011 15:01

Madridist написа:
luddeN написа:
Ca7alano написа:http://www.youtube.com/watch?v=vzUApQ-dbzU снимка или видео? Кой е симулантът? Айде спрете със простотиите.

[offtopic]Оставай ги феновете на реал, не виждаш ли, че живеят, за да говорят против Барса, а не виждат какво "игра" реал в 2та мача от ШЛ- НИЩО ![/offtopic]

Ако визираш мен, последното нещо заради което живея е да говоря против някой. ;)

Не, не си ти. Други хора визирам, те си знаят кои са.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 май 2011 15:07

Ca7alano камерите дадоха как Моуриньо говори нещо на Дудек ( все пак дотук нищо нередно не виждам треньор да говори с резервния вратар), след около 10 минути Дудек отиде зад вратата и прошепна нещо на ухото на Касийяс, което така и никой не разбра и доказа, какво му е казал. Изведнъж двама футболисти на Реал Мадрид си вадят умишлено картони с цел да пропуснат последния мач в групата с Оксер и изведнъж стават конспирации, нареждания и т.н. Пак повтарям, без значение за кой футболист или отбор става дума, за мен такива вадения на картони са си част от играта, по-добре да получиш жълт картон,че си забавил изпълнение на аут, отколкото да правиш някакви грубости и селянии. Както и да е, абсолютно всеки човек си има право на мнение и позиция, ако всички мислехме и харесвахме едно и също нещо, животът би бил доста скучен. ;)

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: ФК Уефа отново с решение.

Мнениеот magga » 16 май 2011 15:09

По тази логика играчи като Пипо, Симоне Индзаги, КР (от периода му в МЮ) и тн трябва да бъдат изхвърлени от футбола за винаги!!! ;) Симулациите не се наказват по видео запис. ;) И е напълно нормално нашите играчи да симулират, след като техните противници играят като ръгбисти/кечисти срещу нас, а реферите неясно защо им спестяват картони на нашите съперници! И в един момент на играчите ни като им писне да ги ритат, почват да преиграват, за да извадят умишлено картони на съперниците си, че белкем спрат да ги ритат!

Когато всички се научат да играят чисто срещу нас, без да правят повече от 10 нарушения на мач (и то чисто тактически в центъра на терана), тогава нашите играчи ще спрат да симулират! Клин клин избива! Нас ни ритат, ние преиграваме, за да вадим картони! Спрете да ни ритате и ще спрем да преиграавме! Виж колко е елементарно![/quote]

ти си болен :lol: симулацията е разрешена ,за да не ги ритат :lol: ми айде и играта с ръка да я позволим,за да не ги минават толкова лесно с един финт или на гол линията да плонжираш като вратар :? или Барса имат собствен правилник или аз от много време не съм гледал футбол :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 май 2011 15:16

Madridist написа:Ca7alano камерите дадоха как Моуриньо говори нещо на Дудек ( все пак дотук нищо нередно не виждам треньор да говори с резервния вратар), след около 10 минути Дудек отиде зад вратата и прошепна нещо на ухото на Касийяс, което така и никой не разбра какво и доказа му е казал. Изведнъж двама футболисти на Реал Мадрид си вадят умишлено картони с цел да пропуснат последния мач в групата с Оксер и изведнъж стават конспирации, нареждания и т.н. Пак повтарям, без значение за кой футболист или отбор става дума, за мен такива вадения на картони са си част от играта, по-добре да получиш жълт картон,че си забавил изпълнение на аут, отколкото да правиш някакви грубости и селянии. Както и да е, абсолютно всеки човек си има право на мнение и позиция, ако всички мислехме и харесвахме едно и също нещо, животът би бил доста скучен. ;)

Аз пък искам да попитам "ВИДНИТЕ ЮРИСТИ" фенове на Барселона:По какъв начин от УЕФА могат да докажат,че двата картона срещу Реал са изкарани умишлено и още повече да докажат,че целта е да се пропусне следващия мач 8-) :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 16 май 2011 15:30

Интересно,само 2 червени картона за цял сезон и то са през първия полусезон,явно много коректно играят ;)

Върни се в “Барселона”