Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 14:33

Понеже си умствено затруднен,ще пиша бавно.За какви СУПЕРСПЕЦИАЛНИ качества беше НОМИНИРАН Тонев(номиниран-избран,НОМИНИРАН-ИЗБРАН,чаткаш ли разликата)?Не говоря за избора.Той няма място в номинациите ИЗОБЩО!Само,че как може номинации без някой от ЦСКА???А-у-у-у,че скандал.Ама,моля ви...
Това е моето мнение и не ми пука,дали ти харесва или не!

Ти как разбра кой е умствено изостанл и кой не?Защото така като съдия по постовете ти и ти не си голям професор?Защо беше номиниран, ми питай футболистите бе какво ме питаш мене!Така са преценили така са го номинирали.Може би ЦСКА е дала по някой лев на футболистите на другите отбори,за да гласуват за Тонев а?Тебе не те е яд,че Гара е на второ място, а те е яд че Тонев е на първо!Евала!Голям левскар си ти, да знаеш!И кой си ти,че да казваш кой има място в класацията и кой няма?Как може номинаци без ЦСКА :lol: :lol: Е не тебе не те слуша главата!Ми прав си как може като ЦСКА си е марка.ЦСКА вторият полусезон е най-добрият отбор в България бе ти как искаш да няма никой от ЦСКА в тия номинации?А това,че Тонев е станал първи е друг въпрос :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 май 2011 14:35

Empty написа:
SANSIRO7 написа:
Empty написа:По-принцип Гарата заслужава, но футболистите явно не оценят по вкарани голове.Като цяло в Литекс той е най-силната единица, и след като са шампиони гласуват за него и Пената....а това кърти направо:Награда за феърплей - Таско Тасков (съдия, признал, че е ощетил Берое в мача с Левски - 2:3)... :)

В Литекс най-силната еденица е Гриша Ганчев, не бъркай понятията.
А тоя Тасков как е ощетил Берое, като им даде несъществуваща дузпа ли?

След нарушение извършено от вратаря на Левски топката попадна във футболист на Берое, който я вкара в опразнената врата, но съдията не пусна авантаж и гола не бе зачетен......затова ги ощети...точно и ясно ;)

А сега аз ще ти кажа още по-точно и ясно: Преди това има нарушение в нападение срещу Милиев. И смешника Сашо Диков го видя , само феновете на ЦСКА, не.
Последна промяна от SANSIRO7 на 16 май 2011 14:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 14:35

batmanlevski написа:сега като погледнах класацияте за голмайсторите на А група,сред първите 50 този '' футболист на футболистите;; дока го няма .там са тези които са вкарали до три гола,дори Матондо има повече от него.някой знае дали изобщо този '' футболист '' е вкарвал гол през последната година

вкарал е !Нещо се бъркаш!Дока има поне 5-6 гола в това съм сигурен :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2011 14:35

batmanlevski написа:сега като погледнах класацияте за голмайсторите на А група,сред първите 50 този '' футболист на футболистите;; дока го няма .там са тези които са вкарали до три гола,дори Матондо има повече от него.някой знае дали изобщо този '' футболист '' е вкарвал гол през последната година

Да, ето головете на ловешката "перла":
Срещу:
Локо Сф -1
Калиакра -1
Миньор -2
Берое - 3
Пирин - 1
Видима - 1
Те тва е . Все срещу някви "мегаотбори"

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 16 май 2011 14:36

Понеже си умствено затруднен,ще пиша бавно.За какви СУПЕРСПЕЦИАЛНИ качества беше НОМИНИРАН Тонев(номиниран-избран,НОМИНИРАН-ИЗБРАН,чаткаш ли разликата)?Не говоря за избора.Той няма място в номинациите ИЗОБЩО!Само,че как може номинации без някой от ЦСКА???А-у-у-у,че скандал.Ама,моля ви...
Това е моето мнение и не ми пука,дали ти харесва или не!

Кой е по добър млад играч от Тонев ? Спомни си само какво направи Тонев на мача с Левски при гола на Платини ( 2рия ), обърна се издуха 3ма играчи на Левски и готово! Същото и срещу Литекс, куца му само задържането на топката но ще го оправи....... защо ли го следят разни грандове ( може би са видяли нещо или ти си по голям скаут от тях )??????

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2011 14:36

Parmalat написа:Така мисля че футболистите са прави с изключение за най-млад играч.
1.Най-добър футболист заслужава да е Дока Мадурейра,защото има основен принос Литекс да са първи с многото си асистенции и важни голове.
2.Най-добър треньор заслужава да е Любо Пенев,защото пое Литекс малко след началото на сезона и поддържа отбора им постоянно на ниво.Илиан Илиев заслужава да е на второ място,защото с не толкова качествени футболисити е на път да класира Берое в топ 6.Колкото до Радуканов основната причина да не е по-напред е,защото пое отбора на ЦСКА вторият полусезон,а тази награда се дава за цялото първенство.
3.Нямам много наблюдения от играта на Тонев.Тук мисля,че Пламен Илиев или Георги Миланов я заслужават повече заради постоянните и силни игри които показава,а Тонев влизаше няколко пъти като резерва.

Асистенициите му са точно 5. А важните голове, ми виж ми мнението по-горе и прецени сам. ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 16 май 2011 14:41

terata видях,но хора разберете,че това преценяват футболисите.Те са играли срещу тези в класацията и виждат много повече неща от това,което ние пред телевизора или на стадиона(пласиране,техника,самото движение на футболиста и т.н).Друго си е да играеш и да разбереш,що за опонент е този срещу теб.Тези които са играли футбол ще разберат за какво говоря.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2011 14:44

Parmalat написа:terata видях,но хора разберете,че това преценяват футболисите.Те са играли срещу тези в класацията и виждат много повече неща от това,което ние пред телевизора или на стадиона(пласиране,техника,самото движение на футболиста и т.н).Друго си е да играеш и да разбереш,що за опонент е този срещу теб.Тези които са играли футбол ще разберат за какво говоря.

Явно бързината на Гара им пречи да го виждат :) :) :) Иначе си прав, те си знаят, но за мен класацията е тотално сбъркана.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2011 15:07

Затова футбола ни е на такова ниво...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 16 май 2011 15:08

gun175 написа:
noi написа:Да му е честито на Гришата! Жив и здрав, и все така да си купува призовете :lol: :lol: :lol:

+1

Гриша Ганчев е дал по 5лв на всеки от футболистите който е гласувал за Дока, понеже толкова стрували всики "звезди" на останалите отбори :mrgreen:

Спрете се малко с това копуване, наприхте Гришата по-богат и от Бил Гейтс щом има толкова пари за да ги пръска за щяло и нещяло. След като професионалистите са си опредилили кой е най-добрия измежду тях, вие само трябва да поздравите победителя.
Щом искате награда за Дембеле дайте му тази за най-добър футболист на алкохолиците, а до Радуканов как да бъде избран, като той даже не е треньор

Върни се в “Футбол - България”