Базил де Карвальо: Гонзо е лош човек, изрита ме като боклук

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Базил де Карвальо: Гонзо е лош човек, изрита ме като боклук

Мнениеот terata » 16 май 2011 14:01

milen.hristov написа:
terata написа:
milen.hristov написа:Карвальо е голям,така се прави,аз бих реагирал по същият начин,даже в предишна тема му бях пожелал да вкара 3.
Колкото до калъфкаря и морален шампион Георги Иванов,дано по-скоро да няма нищо общо с Левски

Само един "истински левскар" като теб, може да пожелае на противников нападател да вкара тройка на уж любимия ти отбор. Евалата пич, гоУем си!

И Левски да победи.Пожалех да вкара момчето защото морала е над Левски.Точни и зарди този морал трябва да бъдат разкарани тези които опъват плаката Свобода за Ицо и Любо при положение че за тези хора и пандиза е малко.
Левски е чест и морал

Какъв морал има Карвальо, при положение, че ми идва с контузия която крие и на своя глава, пича си бил уредил операция във Франция :o

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 16 май 2011 14:02

DrAvalanche написа:
milen.hristov написа:Карвальо е голям,така се прави,аз бих реагирал по същият начин,даже в предишна тема му бях пожелал да вкара 3.
Колкото до калъфкаря и морален шампион Георги Иванов,дано по-скоро да няма нищо общо с Левски

Като е голям и толкова те кефи, вземи си го в къщи. Даже влог може да му откриеш. А случайно да си наясно, че "големеца" отново изгоря заради контузия до края на сезона?

На всеки може да се случи,нали....?А иначе ние бая големци ви дадохме,не мислиш ли???Сега вместо да сте малко благодарни,вие ни говорите за това и онва,аз принципно ви уважавах малко,ама вие(поне по-голямата част от вас),май наистина за нищо не ставате :shock:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 16 май 2011 14:18

rado. написа:На всеки може да се случи,нали....?А иначе ние бая големци ви дадохме,не мислиш ли???Сега вместо да сте малко благодарни,вие ни говорите за това и онва,аз принципно ви уважавах малко,ама вие(поне по-голямата част от вас),май наистина за нищо не ставате :shock:

Да, на всеки може да се случи. Но когато на някого се случва постоянно явно нещо не е наред. Доста футболисти са преминали от Лок Пд в Левски, има и в обратна посока. Някои от тях наистина са големци /без кавички/, някои са се оказали не чак толкова успещни като трансфери. Имам чувството, че бъркаш понятията благодарност и уважение. Аз лично уважавам Локомитив Пд като цяло, но не виждам за какво трябва да съм благодарен.
А твоето мнение дали ставаме или не ставаме, едва ли ще промени събдоносно живота ни.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 16 май 2011 14:29

Между другото,как се е зарадвал Карвальо след гола,че не гледах мача.Ако може да ми дадете някакво видео,бих бил много благодарен.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Локо Пловдив”