Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Дока изпревари Дембеле за Футболист на футболистите

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 13:31

Paralel написа:Не смятам, че точно футболистите имат най-точната преценка, защото хич не са безпристрастни. Видяхте какво стана, когато футболисти трябваше да дават Златната топка - най-заслужилият през миналия сезон не попадна дори в тройката, а другите двама, на които можеше да бъде дадено отличието, също останаха с пръст в уста.

А иначе ми е много странна тази статия - пише нападателят на ЦСКА без да се казва името му :lol: :lol:

Иначе Радуканов е най-талантливият треньор, просто на Пенев му бяха дадени повече време, спокойствие и средства.

Еми това си е тяхна анкета , те си гласуват.Така са преценили!Колко обективно е друг въпрос :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 май 2011 13:31

Някои от футболистите в пълна степен показаха,че им липсва умствен багаж,а са пълни със злоба.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2011 13:36

Е аз тука съм пристрастен, но дори и феновете на ЦСКА не могат да отрекат постигнатото дотук от Дембеле, но както и да е. Да му е честито на Дока. Тонев..., хм също ми е много странно ама те си знаят. Радуканов трябваше да е първи, поради простата причина, че пое един изпаднал в криза отбор и го класира за финала за Купата (която и най-вероятно ще спечели) и възроди ЦСКА въпреки финансовите и всякакви други проблеми в клуба, докато Любо Пенев... ами, който и да беше треньор на Литекса тоя сезон все щеше да е шампион с тая организация където е имат.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 16 май 2011 13:43

Дембеле не бил постоянен затова не взел наградата. Колко гола има Дембеле в А група, ЛЕ и купа на БГ и колко асистенции има?
Мога да ви кажа че и Дембеле и Делев са много по-постоянни от Дока...

То в Европа се видя постоянството на Дока и компания. За най-добър футболист трябваше да изберат Гриша Ганчев

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 16 май 2011 13:45

terata написа:Е аз тука съм пристрастен, но дори и феновете на ЦСКА не могат да отрекат постигнатото дотук от Дембеле, но както и да е. Да му е честито на Дока. Тонев..., хм също ми е много странно ама те си знаят. Радуканов трябваше да е първи, поради простата причина, че пое един изпаднал в криза отбор и го класира за финала за Купата (която и най-вероятно ще спечели) и възроди ЦСКА въпреки финансовите и всякакви други проблеми в клуба, докато Любо Пенев... ами, който и да беше треньор на Литекса тоя сезон все щеше да е шампион с тая организация където е имат.

Дока реши титлата за това е избран ! Гарата с тази калъфка логично втори! Лщбо е шампион значи е най-добрия! Логична класация :!:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 16 май 2011 13:46

terata написа:Е аз тука съм пристрастен, но дори и феновете на ЦСКА не могат да отрекат постигнатото дотук от Дембеле, но както и да е. Да му е честито на Дока. Тонев..., хм също ми е много странно ама те си знаят. Радуканов трябваше да е първи, поради простата причина, че пое един изпаднал в криза отбор и го класира за финала за Купата (която и най-вероятно ще спечели) и възроди ЦСКА въпреки финансовите и всякакви други проблеми в клуба, докато Любо Пенев... ами, който и да беше треньор на Литекса тоя сезон все щеше да е шампион с тая организация където е имат.

+1

P.S. Незнам какво постоянство е имал Дока, както се изрази някой по нагоре, но да кажеш че Дембеле не е постоянен с 25 гола за 21 мача + асистенции почти колкото Дока е смешна работа!

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 16 май 2011 13:47

Дембеле Дока Делев
Радуканов Любо Илиев
Миланов Илиев Вълчанов
Откритие на сезона П. Илиев

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 16 май 2011 13:48

Дока си е намер 1...ама в симулациите. Гарата дето прави фурор и в България, и в Европа е след "звездата" на Ловеч :lol: За треньор положението е същотото. Не ми се иска да го признавам, но Радуканов очевадно трябваше да е първи в класацията. Но както и да е. Честно казано тия класации не знам кой го греят...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 май 2011 13:49

Пускаш тема и след това още 5 коментара по нея(кажи речи половината).Първите два един след друг.Що ето?
Отг.POPCORN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 16 май 2011 13:52

blue avalanche написа:Пускаш тема и след това още 5 коментара по нея(кажи речи половината).Първите два един след друг.Що ето?
Отг.POPCORN. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

някакъв проблем ли имаш?Така като гледам на другите не им е проблем, колко постове съм пуснал само ти се заяждаш!Ако има да ми казваш нещо пиши на лична!А твойто мнение какво е сега?Свързано е с темата или се заяждаш?Сега разбираш ли ,защо 90% от случайте такива като тебе развалят нормални теми!Не си казал нищо по темата, ама с мене се заяждаш!Жалък си!Ако има ми казваш нещо ми пиши на лична, а не да насираш ти и още 2-3ма такива като тебе темите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”