Финландия е новия св. шампион на хокей

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Финландия е новия св. шампион на хокей

Мнениеот Pichichi » 16 май 2011 11:45

MoNteSo написа:Аз не разбирам много от хокей. Даже бих казал, че въобще не разбирам, но ми е интересно как стоят нещата с играчите, които играят в NHL. От клубните им тимове пускат ли ги за световните първенства, защото виждам, че в момента първенството в САЩ продължава :roll:

Не се пускат играчи на които отборите им продължават в плейофите , само когато има олимпиада се прекъсва първенството в НХЛ и могат да играят всички .

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 16 май 2011 12:06

Pichichi написа:
MoNteSo написа:Аз не разбирам много от хокей. Даже бих казал, че въобще не разбирам, но ми е интересно как стоят нещата с играчите, които играят в NHL. От клубните им тимове пускат ли ги за световните първенства, защото виждам, че в момента първенството в САЩ продължава :roll:

Не се пускат играчи на които отборите им продължават в плейофите , само когато има олимпиада се прекъсва първенството в НХЛ и могат да играят всички .

те ги пускат,ама повечето канадци и американци не искат,така беше миналата година в германия.нхл обаче за сочи няма да ги пуска.руснаците обаче твърдо казаха,че такива забрани не ги интересуват и ще са в сочи независимо от глобите

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 16 май 2011 12:11

orgi написа:
Pichichi написа:

те ги пускат,ама повечето канадци и американци не искат,така беше миналата година в германия.нхл обаче за сочи няма да ги пуска.руснаците обаче твърдо казаха,че такива забрани не ги интересуват и ще са в сочи независимо от глобите

Ще има преговори между NHL, IIHF и някаква страна от организаторите на игрите да се спре отново NHL за Олимпиадата, като преговорите ще включват не само ОИ 2014, а и тези 2018.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 16 май 2011 13:37

Мерси за информацията.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 16 май 2011 16:45

Скучно ще е,ако NHL не ги пуснат :(.