Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море - 1:1

Мнениеот Lyubaka01 » 16 май 2011 09:48

Vladislav написа:Когато един престъпник рецидивист те реже като прасе нищо не можеш да направиш. Съдийската комисия а и цялото БФС е зад гърба му. Заплашвали го, били го... Абе ей, ти наясно ли си че точно тези не лаят, а направо хапят. И като ухапят става лошо. Ако наистина тези двамата го бяха били, дали Генов щеше да може да ходи изправен? Сега ще го изкарат един съвременен Васил Левски- борец за свобода. Чист като сълзица. Понеже наистина може да свири, това говедо друг път прави нещата да изглеждат малко по- елегантно. Сега поради безсилието на противника реши да действа по друг начин. Защо се обръща внимание на някакво си дръпване (ако въобще и такова е имало), а се мълчи за поразиите които нанесе този човечец. Платени съдии, платено БФС, платена телевизия.... ето това е нашия футбол. Литекс и Локо Сф тази година се оляха. На фона на техните безобразия деянията на Батков, Гонзо и ко. са си напрао детска игра. Чест прави на ЦСКА че този сезон не се намеси в тази помия. Да, господа- това е начина да се добута Локо до ЕКТ. Защото без подаръците този отбор е по- слаб дори от Миньор и Пирин. Сега половината отбор на Черно Море ще бъде наказан за по 2 мача като единствената цел е да се губят точки. И сигурно плана ще успее. Ами да пожелаем на Локо успех в ЕКТ. Дано имат късмет и не срещат колоси като Борац Чачак там. Защото там няма Генов, няма дузпи... Може ли някой да извади статистика колко дузпи са дадени за/ срещу всеки отбор в настоящото първенство. Не че ще има нещо изненадващо но все пак...

Стига глупости бе, пич. Не ти ли стана ясно, че ЛОКО НЯМА да играе в Европа?!? Виж ни програмата. Как го мислиш това с тия "звезди" да бием Литекс(не че те са кой знае колко добри, ама ние сме пълна трагедия)? Единствения вариант е те да ни легнат, ама това означава да трябва задължително да бият в последния кръг, а едва ли ще оставят всичко да се решава тогава... И това ти го говоря при положение, че бием и Славия и Сливен като гости(което също ми се вижда несигурно).
В тази връзка-я ми обясни, като целта на Генов е била "да се добута Локо до ЕКТ", защо не свири дузпа за ЛОКО при 0:0?
Искам някой от вас да ми го обясни това, щото аз не виждам никаква логика...

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 май 2011 09:54

"Стрелящият колега" го обясни: "не било спиране с ръка, а топката го е ударила в ръката". Ако се беше свирила тази 100% дузпа, мача ставаше друг, защото щеше да им се наложи те да поатакуват, но това са все неща, които няма как да им ги обясниш.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 май 2011 10:03

Пичове, не мога да ви разбера. С тази игра сме си само за А група. Не може да чакаме да печелим в Европа със случайни голове :arrow: този от корнера. С това бутане в наказателното Шерифа и Танко щяха да ги изгонят още първото полувреме.

Не мисля че Генов, Маринов и Гигов са ни проблем. Оставете Световната конспирация на мира. Това не ни помага.

На хубавия и широк терен едвам правихме 2-3 смислени паса, а пространство колкото искаш. В редките случаи, когато си подавахме добре стигахме веднага до вратата на Локото ... и там ... ЯДЕЦ ! Никаква идея какво да правим. Така ли ще я караме в Европа ? Ако ще показваме ,че заслужаваме 4-тото място, то в следващите 3 мача трябва да покажем резултатност. Защото, ако се класираме за ЕКТ, следващите официални мачове са направо в първия предварителен кръг. Тогава ли ще се обиграваме и учим да вкарваме ?!? Или искаме да сме там "ей така", колкото да не са другите 4 възможни отбора ?!?

Сигурно не съм 100% прав, но си мисля че една добра лятна подготовка без наше участие в ЕКТ, ще ни служи за много по-добро класиране в "А" група следващата година. А от там участие в ЕКТ ще си дойде от само себе си :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 май 2011 10:09

Sofia 1929 написа:"Стрелящият колега" го обясни: "не било спиране с ръка, а топката го е ударила в ръката". Ако се беше свирила тази 100% дузпа, мача ставаше друг, защото щеше да им се наложи те да поатакуват, но това са все неща, които няма как да им ги обясниш.

Генов трябваше да свири дузпа за играта на Танко ! Тогава мача щеше да стане по отворен и мноооого по интересен. При надиграването щеше да се види дали вие или ние заслужаваме да сме 4-ти.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 май 2011 10:13

Кролик написа:
Sofia 1929 написа:"Стрелящият колега" го обясни: "не било спиране с ръка, а топката го е ударила в ръката". Ако се беше свирила тази 100% дузпа, мача ставаше друг, защото щеше да им се наложи те да поатакуват, но това са все неща, които няма как да им ги обясниш.

Генов трябваше да свири дузпа за играта на Танко ! Тогава мача щеше да стане по отворен и мноооого по интересен. При надиграването щеше да се види дали вие или ние заслужаваме да сме 4-ти.

Нямаше как да го кажа, по-точно от това, което си написал. Поздравления за обективността :!:
ИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 май 2011 10:37

Lyubaka01 написа:В тази връзка-я ми обясни, като целта на Генов е била "да се добута Локо до ЕКТ", защо не свири дузпа за ЛОКО при 0:0?

Ами аз съм от малкото моряци, които също не виждат логика. Генов може и да е изпълнявал поръчка, но не и на Гигов. На някой нелегален виртуален тото пункт, може би. По принцип ако тръгнеш по мрачния път на конспирацията, може да намериш логика във всичко (например, Гигов не се е подсигурил с Миньор и Видима, защото това са мачове, които Локо се очаква да вземе без проблеми и т.н.). Общо взето, търсим под вола теле.

Истината за мен е една -- по цял свят съдиите често подпират по-силния отбор или отбора, който се очаква да спечели или поне да не загуби по силата на логиката или статуквото/традициите в шампионата. Понякога е и до симпатия или антипатия, както може да е в този случай (Генов май никак не ни обича).

Относно дузпата, повторението е много зле (скапана, некадърна телевизия), но за такова прегръщане и дърпане по принцип би могло да се даде дузпа. Същото и за играта с ръка на Танко. Генов обясни, защо не е дал дузпа, и има логика. Някои съдии биха свирили дузпа (или самия Генов при други обстоятелства). За картоните, единствените пресилени са на Тиаго и на Сашо за дузпата. Светослав Дяков би трябвало да получи червен картон, но може да се даде и жълт ако съдията не иска да изнервя мача допълнително.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 май 2011 10:44

yavorescu написа:
Lyubaka01 написа:В тази връзка-я ми обясни, като целта на Генов е била "да се добута Локо до ЕКТ", защо не свири дузпа за ЛОКО при 0:0?

Ами аз съм от малкото моряци, които също не виждат логика. Генов може и да е изпълнявал поръчка, но не и на Гигов. На някой нелегален виртуален тото пункт, може би. По принцип ако тръгнеш по мрачния път на конспирацията, може да намериш логика във всичко (например, Гигов не се е подсигурил с Миньор и Видима, защото това са мачове, които Локо се очаква да вземе без проблеми и т.н.). Общо взето, търсим под вола теле.

Истината за мен е една -- по цял свят съдиите често подпират по-силния отбор или отбора, който се очаква да спечели или поне да не загуби по силата на логиката или статуквото/традициите в шампионата. Понякога е и до симпатия или антипатия, както може да е в този случай (Генов май никак не ни обича).

Относно дузпата, повторението е много зле (скапана, некадърна телевизия), но за такова прегръщане и дърпане по принцип би могло да се даде дузпа. Същото и за играта с ръка на Танко. Генов обясни, защо не е дал дузпа, и има логика. Някои съдии биха свирили дузпа (или самия Генов при други обстоятелства). За картоните, единствените пресилени са на Тиаго и на Сашо за дузпата. Светослав Дяков би трябвало да получи червен картон, но може да се даде и жълт ако съдията не иска да изнервя мача допълнително.

Абсолютно съм съгласен-Генов искаше равен и го докара до равен. Защо и на кого му е изнасяло това не мога да кажа, но е факт...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 май 2011 10:46

Търсейки под вола > теле и двата отбора може да видим Дедовия на Чичо Венци :shock:

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 16 май 2011 10:49

С тази разлика, че ние можем да го видим два пъти(все пак имаме мач на Овча купел) :lol: Да пази, Господ...
ИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 16 май 2011 10:50

Кролик написа:Търсейки под вола > теле и двата отбора може да видим Дедовия на Чичо Венци :shock:

Не мисля, че ще се случи. ЦСКА ще искат да започнат от 3 предварителен кръг в края на юли, а не 2 седмици по-рано. Освен това Купата на България си е трофей, а червените искат да ги печелят по презумпция, особено в един несполучлив за тях сезон като този.

Върни се в “Черно море”