[ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: [ОФИЦИАЛНО] Петър Хубчев - треньор на Ботев от 30.06.2011

Мнениеот Show Must Go On » 15 май 2011 22:46

Успех на Хубчев! Ето го може би и първото попълнение за "Б" група. Някой, ако има наблюдения върху този играч- да сподели!
http://football24.bg/novina/51144-kapit ... a-na-botev

Потребителски аватар
dodododo
Контакти:

Мнениеот dodododo » 16 май 2011 09:11

Успех на Хубчев с любимия ни отбор, само напред и нагоре!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Петър Хубчев пред феновете:: "Ще работя за честта на Ботев"

Мнениеот Alternative » 16 май 2011 09:33

"Идвам да работя в Пловдив за Ботев и за феновете. Знам много добре какво е Ботев за Вас и как вие се отнасяте с клуба си. Знам също, че всеки ден сте на стадиона и се борите за каузата си, подкрепяте до последно и винаги искате много". С тези думи новият старши-треньор на "жълто-черните" се изправи пред представители на водещите фен структури. "Това, което искам е да създадем един силен отбор и няма да позволя в отбора ми да има "мъртви души" както и такива, които само отбиват номера. От опита ми в България знам как се постигат нещата тук и затова не искам Ботев да влиза в интриги и машинации и това е едно от най-важните ми условия, които поставих пред ръководството на клуба." продължи Петър Хубчев.

Първото впечатление казват е най-важно и за мое огромно удовлетворение това, което вчера се чу в разговора с феновете на централната трибуна след първата официална пресконференция на Хубчев увеличава надеждата и вярата в по-доброто бъдеще на нашия клуб. Самият факт, че на Колежа стъпва млад специалист от Златното българско поколение е повече от обнадеждаващо. Нужен ни е човек, който не говори празни приказки за бленувани титли, за купи. Нужен ни е човек с интересни и съвременни виждания за играта. Учил се е в страна, където ценят специалистите и иска да се развива, което е най-важното.

Спокойно, лека-полека нещата се нареждат, без излишен шум, без драми и прекалени обещания. На това залага ръководството на Ботев. Иска да види резултати и после да говори. И явно са прави. Прав е и Петър Хубчев, че ще изисква мотивация и себераздаване за да превърне във футболна стихия нашия Ботев.

"Помня какъв футбол играеше Ботев през 80-те години и това искам да се върне", заяви смело треньора на Ботев, който не каза почти нищо за себе си от скромност. Едни от малкото му думи бяха - "Тепърва се изграждам като треньор, но съм видял много, особено в Германия и знам какво да искам от футболистите си."
Изображение
Петър Хубчев сподели още, че единствения мач, който е гледал до този момент на бъдещия си отбор е срещу Нефтохимик в Бургас. Тогава е останал възхитен и не е вярвал, че тази публика може така да подкрепя своя отбор, да контактува едновременно добре, както със своя отбор, така и с противниковата публика. Това са нещата, които са го впечатлили.

Това, което можем да му пожелаем сега е да изпише със злато името си, като треньор на 100 годишнината на най-стария български клуб.
Какво по-добро пожелание от това, каква по-добра мотивация от тази!

Един Град, Един Отбор, Една Любов - Ботев Пловдив!
http://bultras.com/
Изображение
Изображение

difeza
Контакти:

Re: Петър Хубчев пред феновете:: "Ще работя за честта на Ботев"

Мнениеот difeza » 16 май 2011 10:06

Успех на Хубчев и дано Ботев стане отново един от най силните отбори в страната.

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 16 май 2011 10:14

Ами пожелаваме му успех. ;)
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 16 май 2011 11:15

Пожелавам на Хубчев много успехи и да даде най-доброто от себе си за БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 16 май 2011 11:42

още преди повече от месец видях Хубчев, Бакалов и Попов на един лукойл около Пловдив и знаех, че това ще е новият треньор на Ботев.дано направи Ботев много силен и грамотен отбор, който да е сред факторите в а група след 2 години!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 16 май 2011 13:36

Успех му пожелавам и нека се превърне в треньора ,за който след време ще се носят легенди за успехите му с нашия клуб !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 16 май 2011 21:17

така е трябва да се дава път на млади треньори,успех на Хубчев и КОЦЕТО

Върни се в “Ботев”