Данчо Тодоров в Левски?!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Al_Abrashev
- Контакти:
Re: Данчо Тодоров в Левски?!?
Тоя тъпанар трудно ще го преглътна в Левски, като го знам с каква злоба колко глупости е творил за нас.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
-
- Контакти:
Няма страшно,взимаме го и го преотстъпваме на Беласица.....
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Кой ти е казал ,че Данчо Тодоров е от Ботев бе бауш
- bomberman64
neoje написа:Пожелавам на всички говеда това да е истина
НЕ ГРУХТИ ЧЕ НИЩО НЕ ТИ СЕ РАЗБИРА

- bomberman64
ред арми написа:доста несериозно звучи.......обаче по-смешно би звучало ЦСКА иска Гонзо.......и просто като погледнеш източника на инфото,....поредната синя провокация.
ИЛИ ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА ПОМИЯ ПО СОБСТВЕН ИГРАЧ

Т'ва, за да вярваш на ***, трябва да си най-големият фанатик. Заблудена медия, целяща повече посетители. Но за сега неуспешно.
Не знаех , че Даночо Тодоров е канар, знам , че е пловдивчанин , но не знаех , че е канар
.Интересно ! 

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Не ми се вярва да е толкова глупав,за да направи такава стъпка назад в кариерата си.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
Данчо Тодоров бяга в Левски
"Тема Спорт" научи, че един от асовете на червените - националът Йордан Тодоров, е постигнал съгласие с шефовете от "Герена" да облече синята фланелка веднага щом разтрогне договора си с армейците на арбитраж след края на сезона.
Крайно време е някой в ЦСКА да каже какво точно е положението с Данчо ????
Крайно време е някой в ЦСКА да каже какво точно е положението с Данчо ????
Re: Данчо Тодоров бяга в Левски
1) Тоя слабак не ни и трябва.Имаме млади играчи ,които играят по-добре от него.
2) Сигурен съм ,че няма да отиде точно там.
2) Сигурен съм ,че няма да отиде точно там.