Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Chelsea Forever » 15 май 2011 23:07

tatusindo написа:Значи другия сезон ще гледаме един различен Челси! :twisted: :geek:

Май,май :twisted:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 май 2011 23:29

Е имаме нужда от нови лица.Според мен е грешка,че изпускаме футболист като Дрогба можеше поне още един сезон да остане,но за Анелка,Малуда,Калу,Ферейра,Микел и Бозингва прав им път...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 16 май 2011 00:10

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YsrxVT01K7A&feature=player_embedded[/youtube][/center]

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 16 май 2011 00:22

Анчелоти: Оставам тук и през следващия сезон!
Изображение

Италианският мениджър на Челси Карло Анчелоти изрази своята увереност, че ще остане начело на лондончани и през следващия сезон, въпреки че за тази кампания отборът му остана с празни ръце и не можа да спечели трофей.На пресконференцията след домакинското равенство с Нюкасъл той каза, че всеки има право да дава мнения за работата му, но само ръководството на клуба ще реши дали той да остане на „Стамфорд Бридж”.Днес „сините” допуснаха късен изравнителен гол в последната минута на продължението на мача и не успяха да надвият „свраките”. Разочарованието от изпуснатата победа обаче не трогна много Карлето, който сам си даде добра оценка за свършената работа през сезона.„Разочаровани сме, защото бяхме много близо до победата. Загубихме много точки след лесно допуснати голове в края на срещите. Не знам защо, но футболистите ми си сякаш не са достатъчно концентрирани в последните минути. Трябва да променим това. Сега пак ще се борим за второто си място. Гледаме напред и ще търсим победа в следващия мач”, оптимистично казва италианският спец.Анчелоти благодари и на феновете на Челси за подкрепата, която му оказват, и каза, че се надява да им донесе много радост през следващия сезон.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 май 2011 00:32

Хм :roll:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 май 2011 00:37

Като нищо остане. Същата история беше и във Милан почти след всеки мач беше сигурен напускащ в продължение на 7-8 сезона .

По-някаква странна за мен причина си мисля ,че шанса Челси да спечели Шампионската Лига с Анчелоти е по-голям от всеки друг който би дошъл мениджър . Още по-странното чувство което имам е ,че ако Анчелоти остане Челси ще спечели Шампионската Лига . :roll:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 май 2011 00:39

Gary Shaw написа:Като нищо остане. Същата история беше и във Милан почти след всеки мач беше сигурен напускащ в продължение на 7-8 сезона .

По-някаква странна за мен причина си мисля ,че шанса Челси да спечели Шампионската Лига с Анчелоти е по-голям от всеки друг който би дошъл мениджър . Още по-странното чувство което имам е ,че ако Анчелоти остане Челси ще спечели Шампионската Лига . :roll:

Ами то и всеки имаше чувството,че Челси ще отстрани Манчестър,ама ........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 16 май 2011 00:44

Ми случват се такива неща . Все някога късмета ще ти се усмихне въпроса е да уцелиш точният момент .
Да не говорим за останалите фактори който попречиха на работата му като уволнението на асистента и поредицата травми .

И все пак начина по-който стопи 13-14 точки е впечатляващ . Това може да е един от факторите заради който да го остават на поста .

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 16 май 2011 10:03

Gary Shaw написа:Ми случват се такива неща . Все някога късмета ще ти се усмихне въпроса е да уцелиш точният момент .
Да не говорим за останалите фактори който попречиха на работата му като уволнението на асистента и поредицата травми .

И все пак начина по-който стопи 13-14 точки е впечатляващ . Това може да е един от факторите заради който да го остават на поста .

Аз също съм на мнение, че Анчелоти заслужава да остане поне още един сезон. Тъкмо ще си изпълни договора. ;)

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 16 май 2011 19:04

Според мен Анчелоти да си ходи.. Причината е ясна - неможе да изгради нов отбор с нови играчи. Преди 2 дни беше казал че не трябва да се разваля титулярния състав на Челси.. Е добре то ако така го мисли, следващата година ще е и по-зле. А и само слухове за трансвери а нищо. Ето Реал ни изпревариха за Шахин, Интер ще ни изпревари за Азар, до колкото знам Барса или Юве взимат Санчез (може и Ситито), Агуеро си остава в Атлетико и ние кой ще вземем ?? или пак с Малуда и Калу. Тоя от Аякс Ериксен беше казал че предпочита Испания пред Англия. За Коентроа се борят - Реал, Барса, Баерн.
Ние си оставаме с Ашлито.. Мисля че ще сме провал на трансферния прозорец - и само ако Лукако ако измъкнем - но не виждам за какво ..

Върни се в “Архив”