Yoda написа:Цска ще сгреши, но съдиите няма .......
Йода - голям си дразнител

Ти да не си от ръководството на "Герена" бре ?

Минава поредния кръг от първенството и се започва поредния профилактичен син рев срещу съдията на мача на ЦСКА, няма значение кой ще е той - важното е в медийното пространство да се тръби че съдията е с ЦСКА.....
Ощетения отбор ( колкото и малко да беше ) в дербито бяхме ние откъм съдията, но не ревем като вас, дето нямате срама даже и след мача със Сливен....

Няма смисъл да се гадае какво ще стане до края още от сега - наистина мача с Морето е най-важен - ако го вземем можем да си защитим титлата!
Не е хубаво да се гледа в чуждото канче, но след като някои наши "сини приятели" във форума постояно го правят и се надяват я на Кривия, я на Камбуров, на Стоилов ( добре че го няма ония Емилчо Ангелов, че тогава само можем да гадаем какви сини тиради щеше да има тук ), че даже и на "Божията помощ" четох днес по едно време че се надяват - защо и ние да не вярваме, че някой кадър минал през ЦСКА ще играе така надъхано срещу сините, както техните бивши кадри срещу нас....
Днес долетя новината, че Стоил Трънков е новия важен човек в "Спартак" Варна....
Честито от мен бате Стоиле, много успехи в това начинание....

За по-малките ЦСКА-ри ще внеса пояснение, че това е човека от железния треньорски щаб на нашия отбор в края на 80-те години - Пенев-Жеков-Трънков, спечелил всичко, което може да се спечели в Бг през 1989г. + онзи незабравим полуфинал срещу Барса...
Та ако не друго, то съм сигурен че Спартак ще ИГРАЕ, колкото може срещу сините - аз лично ще гледам с интерес какво ще играят Стойко и Велимир Иванович....
За Славия няма да говоря, само ще кажа че ако Батков върне официално Сираков дотогава в левски - В.Стефанов просто ще позеленее и нямам идея какво може да стане на този мач, като се има в предвид, че Славия би Литекс, защо да не бие и Левски на "Овча Купел"....
Миньоро - по-старите привърженици на родния футбол помнят как и с чия решаваща помощ бе изваден отбора на перничани от А група преди години и как чуковете смачкаха левски в Перник в един луд мач с 3:2...
Сега мача е в София, есента левски би с 2:0, но сега перничани пак са застрашени от изпадане и ще скочат здраво - е, ако искат да не изпаднат де....
Там ще гледаме как ще се представи Коце Хазуров ( интелигентно момче, много му симпатизирам и съжалявам, че не успя да се наложи в ЦСКА ).....
И накрая Пирин....

Този същия Пирин, който играе здраво срещу всички, няма 6-5.....
Знаем чий привърженик е президента Галчев, знаем и на чий отбор симпатизира Спас Делев....
Пирин - левски ще е теста за Делев и аз поне смятам че това момче ще дойде в ЦСКА през лятото....
Това са само прогнози - никой не е врачка, така ще предстои да разберем какво ще се случи....
Напред армейци, сектор Г е винаги с Вас.....