Дойде време,време разделно ... !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Дойде време,време разделно ... !

Мнениеот Gospodin0v » 15 май 2011 18:09

С този треньор,отбор и игра толкова,даже другия сезон и толкоз,няма да има...не съм критик или разбирач просто съм фен на футбола и най-вече Челси!
Да започна отзад напред ... Добрият вратар е половин отбор,за радост ние имаме такъв Петр Чех е невероятен,само му трябва една по стабилна,резерва и всичко ще е ОК,до колко знам има едно момче хърватин който е бил доста добър! Защитата в дясно Бранислав,Босингва,Ферейра от тия тримата само Босингва може да помогне от дясно,но след тази контузия ..... Иванович добър защитник,но май не е за бек ..... но все пак се представя добре ... на тази позиция сме добре.Ашли Коул най-добрият ляв бек в света,да ама беше смятам,че каквото даде даде не казвам,че не става,но за амбициите ни 32годишен ляв бек просто няма смисъл... има едно младо момче Анхолд но просто незнам как се развива.. Жирков,може и да се справи според мен на този пост ! В центъра на защитата сме добре даже бетон Тери,Луиз,Алекс,Брума ! Фалфовата линия в центъра имаме имена като Есиен,Рамирес,Микел (не е от кой знае какво ниво,но е добър) Макекран,имена който ще ни помогнат...лично аз благодаря за всичко на Лампард,но просто вече... няма място,ако ръководството прецени,може да привлече един класен в центъра.Тук идва лично моята болна тема,атакуващите халфове,най-много ми харесва Малуда,но просто и той даде това което можа ... имена като Анелка,Малуда,Бенаюн дойде им време да напускат Лондон,лично на мен ми харесва Калу,макар и той да не е от най-добре представящите се ... на тези позиции сериозни промени трябва да има,а сега и нападението... ДРОГБА,ДРОГБА и пак ДРОГБА,добре най-добрият,най-много вкарва,но в минало време не е същият годинките си оказват влияние,по-тромав,по-бавен ... Благодаря му,но според мен Марсилия много ще се зарадват на него,Анелка го видяхме за нападател не става,а и той не е първа младост,тук идва и Торес доста мачове 1 гол и 2 асистенции с днешната и това нещо струва 50 милиона да да ..... но ми се иска новият сезон просто да покаже,на какво е способен,ако ли не както на Коледа дойде тай и да си ходи.... Анчелоти може да е добър треньор,но още като дойде в Челси,не се зарадвах,дори и когато станаха шампиони,просто не е за Челси .... както май и за английският футбол,на Челси им трябва нещо от рода на Боаш или Дзола млад който дълго време ще води Челси,а най-добре Моуриньо да се върне ...
Има доста добри футболисти който можем да привлечен Абрамович да развързва кесията и да харчи иначе купи скоро няма да видим !!!
Само Челси :) !
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

daniel875
Контакти:

Re: Дойде време,време разделно ... !

Мнениеот daniel875 » 15 май 2011 18:20

Големият проблем на Челси е, че който и голям играч да вземе този клуб, той се проваля там, защото там не се играе заради клуба, а заради парите. Време е Ливърпул да се върне там, където му е мястото. Лично за мен феновете на Челси у нас и по света трябва да търсят причините за провала на домашна сцена навсякъде другаде, но не и в треньора. Просто Анчелоти не е за този клуб. По - добре Карло да заминава от това място. Всичко, което направиха срещу него този сезон, подсказва, че той просто трябва на всичките ръководни кадри да им тегли една голяма ...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 15 май 2011 18:28

Големият проблем на Челси колкото и парадоксално да звучи е човека донесъл успехите а именно Роман Абрамович . Човек който непрестанно се бърка в неща по-който си няма и познание като менажиране и трансфери . Да не говорим ,че уволни и човека създател на този отбор - Моуриньо . Хидинк и Анчелоти просто употребиха труда на Жозе ,ако мога така да се изразя .

От тази гледна точка Анчелоти не е виновен ,че Абрамович му купи Торес или ,че уволни помощника му . Но кой го пита , като шефа е Абрамович и той взима решнията , решения от който целият клуб страда не за първа година от неговите действия . Докато Абрамович спре да се бърка на мениджъра Челси може да стигне далеч .
Защото който и да поеме тази ''машина'' все ще има успех . Моуриньо до такава степен я е моделирал ,че тя може да побеждава и без треньор стига Абрамович да не се меси.

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 15 май 2011 18:33

[quote="daniel875"]Големият проблем на Челси е, че който и голям играч да вземе този клуб, той се проваля там, защото там не се играе заради клуба, а заради парите. Време е Ливърпул да се върне там, където му е мястото. Лично за мен феновете на Челси у нас и по света трябва да търсят причините за провала на домашна сцена навсякъде другаде, но не и в треньора. Просто Анчелоти не е за този клуб. По - добре Карло да заминава от това място. Всичко, което направиха срещу него този сезон, подсказва, че той просто трябва на всичките ръководни кадри да им тегли една голяма ...[/quot

Поол са там където им е мястото!От десетилетия...я си гледай измъчения мач сега!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 15 май 2011 18:33

Не спряхте да ревете, миналата година като станахте шампиони що не ревахте :?: Е няма такъв треньор да поеме един клуб и всяка година да печели всичко :!: Единствения проблем в Челси са някои играчи които развалят колектива и това са хора които са от 5 години и повече там :roll:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 май 2011 18:44

Има един негър с очилца до Анчелоти.Той също ни е голям проблем ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ManUtd_4erever
Контакти:

Мнениеот ManUtd_4erever » 15 май 2011 18:59

Ако Анчелоти остане имате по-голям шанс за трофеи. Просто не става с магическа пръчка..

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 15 май 2011 19:18

Признавам си, че за мен провала на Челси този сезон е доста неочакван. На първо четене "сините" имат един идеално комплектован състав - дълга скамейка, добър треньор, богат президент, страхотни футболисти на всички позиции и би трябвало да печелят трофей след трофей. Реалността обаче е доста по-различна...

Този сезон просто Манчестър Юнайтед разби Челси по всички показатели - спечели титлата в Англия с комфортна преднина, елиминира лондончани в ШЛ с две победи и стигна по-напред от "сините" във ФА Къп, като изхарчи много по-малко пари от тях през трансферния прозорец.

Във футбола понякога не е достатъчно да имаш добър отбор на хартия, понякога просто е нужна една много особена магия - магията на гранда. Въпреки че в последните години Челси е фактор в европейския футбол, тимът все още не си е спечелил това признание, все още има още много какво да доказва, за да запише своето име със златни букви във футболната история.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 май 2011 20:06

8-)

Промени трябва да има. Сериозни промени - да, драстични промени - не ! Тръгнем ли да обновяваме състава изцяло и да го подмладяваме, минимум 3-4 години титла да не чакаме.
Карло според мен трябва да си ходи. Трябва ни Моуриньо, но той май няма да дойде ... :( :cry:
Този на Порто е добър вариант - млад, амбициозен човек и по всичко личи способен.
Друг вариант - Хидинк. Играчи нови във всички линии по един-двама. Старите кучета да си ходят, но на групи, а не заедно ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 май 2011 20:26

Аз съм ЗА Карло да остане начело на Челси.Направи страхотен първи сезон в отбора,но нали се сещате,че всяка година неможе да се спечели всичко.В момента има само двама треньори,които са по-добрия вариант от Карло за Челси,но и двамата не ми се вярва да дойдат -Моу и Бояш.
Но определено трябва освежаване на отбора поне 4-5 нови футболисти трябва да бъдат привлечени.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Челси”