Берое - ЦСКА - 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Берое - ЦСКА
Тука чета една камара щуротии от сорта на "Берое полегна на Левски, "Берое поляга на ЦСКА"
Ако некой трезво мислещ ми обесни де е логиката? Левски ли шампион ще станат, ЦСКА ли при победа тук? Мноо гледате Сашко Диков ми се струва. Беройци толкоз си могат, просто момчетата, Въпреки тва се опитват колкото могат да се противопоставят на "червените". Но втория гол си е абсолютната засада. Делев е в засада, а да ми обеснявате, че тва е пасивна засада и той не влияе на играта при положение, че вкара гола е повече от смешно. Ама с него или без него ЦСКА си е по-силния отбор и надиграва беройци.

magichko написа:вярната публика на Берое си тръгва 10мин по рано![]()
Почти на всеки мач, като губят тва го правят. Мноо грозно впечатление остават така от иначе нелошия си отбор
terata написа:magichko написа:вярната публика на Берое си тръгва 10мин по рано![]()
Почти на всеки мач, като губят тва го правят. Мноо грозно впечатление остават така от иначе нелошия си отбор
прав си
[center]
[/center]

"Но втория гол си е абсолютната засада."
==========================================
Засада е но по правилата отпреди 15-на г. ! Колко пъти искате да ви обясняват превилото за пасивна засада всякакви съдии и лектори на съдийски семинари ?
Никаква засада няма !
Засада е но по правилата отпреди 15-на г. ! Колко пъти искате да ви обясняват превилото за пасивна засада всякакви съдии и лектори на съдийски семинари ?
Никаква засада няма !
стига спорихте с тая засада бе хора.. колко удара има берое и колко пъти пипна топката 2рото ?
[center]
[/center]

Pichichi написа:"Но втория гол си е абсолютната засада."
Никаква засада няма !
Бъркаш, колега.

Не ме разбирайте погрешно. ЦСКА си е по-силния отбор днес и съвсем заслужено си печели мача. Въобще нямам намерение да се заяждам и т.н. Просто си изказвам моето мнение.
АЙДЕЕ честито на всички АРМЕЙЦИ !!
поредната хубава победа !!!
п.с. познах резултата хи хи хи

п.с. познах резултата хи хи хи
[center]
[/center]

Ок , няма смисъл от спорове , предполагам че ще има доста интервюта със съдии и ще можеш да прочетеш какво мислят те по въпроса . Тука може да си опонираме цяла вечер а смисъл няма !
Маркиньос много се отпуснал през пролетта , общо взето си връща формата(слаб и незаинтересован) от последните няколко години а не тази от есента .
Маркиньос много се отпуснал през пролетта , общо взето си връща формата(слаб и незаинтересован) от последните няколко години а не тази от есента .
Последна промяна от Pichichi на 15 май 2011 19:56, променено общо 1 път.