Концерт"Свободен Ботев" събота, 9 май, 17ч. пл. „Централен"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Идея за концерт в София?

Мнениеот Fallen_Angel » 11 май 2009 20:12

Yobs1912 написа:
Fallen_Angel написа:
hlucho написа:И после, какво?

Виж, човек, като се пръкнат 10 000 човека на такъв концерт, току-виж някой политик се размърда и свърши нещо... Това е начинът, не го ли разбирате? По целия свят е така - политиците гледат накъде клони общественото мнение и гледат да му угодят. Защото ако "яхне" вълната - току-виж спечели гласове. А за да ги спечели, трябват действия...

докато тия 10 000 ако ще и 100 000 да са са на някъв концерт най-много да си го преместят в другия крачол...мирните протести отдавна вече нямат отзвук !

Не си прав. Точно с такива протести ще направим много по-сериозна подкрепа към каузата ни, а количеството на хората, които ни подкрепят именно заради това, че не сме лумпени, ще натежи. Просто иска време, нерви и много дейност

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 май 2009 20:21

Ако трябв да съм честен,хората от този форум ме спечелиха за каузата Ботев.За съжаление,преди това те бяха просто един от другите отбори и нищо повече.това съвсем не етака вече!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 май 2009 20:25

Cesc Fabregas написа:Ако трябв да съм честен,хората от този форум ме спечелиха за каузата Ботев.За съжаление,преди това те бяха просто един от другите отбори и нищо повече.това съвсем не етака вече!

За това говорим... Едно е да сме "противници" на позиция взаимно уважение (е, и леко дразнене, но няма как), друго е да ни насаждат идеята, че сме "врагове"...

Когато има велики сблъсъци на терена, то такива има и на трибуните. И тогава всяка победа е в пъти по-сладка, отколкото да отидете 100 човека в Мездра, за да видите с колко точно ще победи вашия отбор...

pensioner

Мнениеот pensioner » 11 май 2009 20:28

Точно така.Ако има концерт в София ,трябва всички фенове да подкрепят Ботев и публично,както и сега го подкрепяме ,макари само така без действия.Действията правят феновете на Ботев,които са едни от най-верните в цяла България.Поздравления момчета,имам усещането ,че до два месеца вече няма да иате този проблем.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 май 2009 20:31

Fallen_Angel написа:
Cesc Fabregas написа:Ако трябв да съм честен,хората от този форум ме спечелиха за каузата Ботев.За съжаление,преди това те бяха просто един от другите отбори и нищо повече.това съвсем не етака вече!

За това говорим... Едно е да сме "противници" на позиция взаимно уважение (е, и леко дразнене, но няма как), друго е да ни насаждат идеята, че сме "врагове"...

Когато има велики сблъсъци на терена, то такива има и на трибуните. И тогава всяка победа е в пъти по-сладка, отколкото да отидете 100 човека в Мездра, за да видите с колко точно ще победи вашия отбор...

Именно,напълно съм съгласен,но все трябва да сте ме спечелили с нещо,нали?Аз ще ти кажа с какво.С НЕПРИМИРИМОСТТА СИ!!!Не се отказвайте,бъдете готови на АБСОЛЮТНО всичко,какво лошо има да има повече прояви,рано или късно няма да имат избор да ви приемат и да ви отразяват както трябва!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 11 май 2009 20:33

Аз си мисля, че идеята хич не е лоша. За организирането могат да помогнат доста хора в София: Бареков, Д2, Остава, Славчо Атанасов също може да натисне....

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 май 2009 20:34

Cesc Fabregas написа:
Fallen_Angel написа:

Именно,напълно съм съгласен,но все трябва да сте ме спечелили с нещо,нали?Аз ще ти кажа с какво.С НЕПРИМИРИМОСТТА СИ!!!Не се отказвайте,бъдете готови на АБСОЛЮТНО всичко,какво лошо има да има повече прояви,рано или късно няма да имат избор да ви приемат и да ви отразяват както трябва!

В СПОРЪТ, не караницата, се ражда истината. Ако имате силен противник на терена, силен противник на трибуните - няма ли вдигнете и собственото си ниво? И ако загубите една от двете "битки", ще се постараете да сте по-добри другия път, за да не губите пак... Същото се отнася и за нас.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 май 2009 21:10

Да бе,спор НЯМА в случая! :!: Караница също! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 май 2009 21:15

Cesc Fabregas написа:Да бе,спор НЯМА в случая! :!: Караница също! :lol:

Дори аватара ти е на пловдивчанин... Колкото по-силни сме ние, пловдивските клубове и фенове, толкова силни (или по-силни, ако успеете) ще бъдете вие, софийските отбори и фенове.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 11 май 2009 21:34

фантастика

Върни се в “Ботев”