Малко помощ за покупка на компютър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Малко помощ за покупка на компютър!

Мнениеот Tedy_Genchev » 15 май 2011 17:49

Здравейте!Бих искал да ми помогнете,да избера настолен компютър.Искам да е за игри,като имам предвид да мога да играя Fifa 11,PES11,Call of duty:black ops,Medal of honor(най-новата),Rogue warrior и като цяло най-новите.Цената,ако е възможно да е до 1100 лева.Благодаря Ви предварително ;) ;)
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт
LOVE REAL MADRID CLUB DE FUTBOL <3!

stg333
Контакти:

Re: Малко помощ за покупка на компютър!

Мнениеот stg333 » 15 май 2011 18:01

влез в форума на хардуер бг и почети там , то вкус приятел няма но парите са ти достатъчни за хубава машина

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 15 май 2011 18:03

Мерси за съвета ;)
Китай е болнав спящ тигър. Но когато се събуди, светът ще затрепери. — прозрение изказано през 1803 г.-Наполеон Бонапарт

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 май 2011 18:15

Tedy_Genchev написа:Здравейте!Бих искал да ми помогнете,да избера настолен компютър.Искам да е за игри,като имам предвид да мога да играя Fifa 11,PES11,Call of duty:black ops,Medal of honor(най-новата),Rogue warrior и като цяло най-новите.Цената,ако е възможно да е до 1100 лева.Благодаря Ви предварително ;) ;)

Отиди в най-близкият магазин за пс-та и там ще ти направят конфигурация. Искай i5 процесор, поне 4 DDR3 рам (1600мхц), хард 7200 rpm, Видео 1ГБ ДДР3 поне, кутия със хубаво захранване, което да предпазва от сривове в системата. Това може да ти излезе около 800лв, но може и около 1100, зависи от кой модел на i5, обема рам, големината на хард и тн. Монитор отделно. :)

п.с. И ще можеш в следващите поне 3-4 години да играеш най-новите игри.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 15 май 2011 18:22

Много ти благодаря!!! ;)

Потребителски аватар
liga09
Контакти:

Мнениеот liga09 » 15 май 2011 18:35

За тези игри нямаш нужда от толкова мощен комп. За 4-500лв можеш да си вземеш добър и нов комп.

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 15 май 2011 18:41

Не се набутвай излишно с толкова пари. Както ти казват и колегите, компютър с добри параметри, заедно с монитор можеш да вземеш за около 800 лева. Не си струва да се изхвърляш с повече.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 май 2011 18:52

Ако искаш мощен компютър за много прилична сума,отиди в PLESIO!Моят си го взех от там преди 2 години и все още всичко ми върви на макс(тогава струваше 1100 лева!Сега може да е и по- ефтин ;) !Към сумата ми се включи и монитора,който е 1680x1050)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

NonMollareMai
Контакти:

Мнениеот NonMollareMai » 15 май 2011 19:33

Това направо звучи смешно и ена от най-големите глупости, която съм виждал скоро по-форумите :)
Или работиш като някакъв мениджър в Плесио, или си тяхен рекламен агент.
Случайно работя в компютърна фирма и знам как стоят нещата.
Всяка една малка българска компютърна фирма може да ти даде по-добра цена от Плесио.
Кажи в кой район си и ще ти пратя поне 3-4 фирми. Отиваш искаш оферта от едната, после втората
и ще рабереш кой ти предлага най-добра цена. Не се притеснявай от искането на оферта, отнема
около една минута да ти я изготвят и ще го направят с радост. Да не говорим, че Плесио, както и Мултирама са
гръцки фирми и едва ли трябва да подкрепяме гръцкия бизнес. Цяла Европа им дава пари, та и ние ли?
Или пък да плащаме огромните наеми които плащат на наемодателите си на центъра на София. Те са си българи,
но и без това са си достатъчно богати :)

Потребителски аватар
Tedy_Genchev
Контакти:

Мнениеот Tedy_Genchev » 15 май 2011 19:52

NonMollareMai написа:Това направо звучи смешно и ена от най-големите глупости, която съм виждал скоро по-форумите :)
Или работиш като някакъв мениджър в Плесио, или си тяхен рекламен агент.
Случайно работя в компютърна фирма и знам как стоят нещата.
Всяка една малка българска компютърна фирма може да ти даде по-добра цена от Плесио.
Кажи в кой район си и ще ти пратя поне 3-4 фирми. Отиваш искаш оферта от едната, после втората
и ще рабереш кой ти предлага най-добра цена. Не се притеснявай от искането на оферта, отнема
около една минута да ти я изготвят и ще го направят с радост. Да не говорим, че Плесио, както и Мултирама са
гръцки фирми и едва ли трябва да подкрепяме гръцкия бизнес. Цяла Европа им дава пари, та и ние ли?
Или пък да плащаме огромните наеми които плащат на наемодателите си на центъра на София. Те са си българи,
но и без това са си достатъчно богати :)

Добреммм,виждам че ти най-вероятно си по-компетентен от другите (разбира се не искам да обидя никой) живея във Варна и разбирам,че по-добре да си купя сглобен от мен компютър отколкото направен,или се бъркам?

Върни се в “Свободна зона”