От ШЛ директно в Серия Б !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

От ШЛ директно в Серия Б !!!

Мнениеот Pichichi » 15 май 2011 18:03

Ако се чудите за кой отбор става дума то отговора е Сампдория .
За мен поне най-симпатичният отбор в Италия премина пътя от участник в ШЛ (макар и само в плейофите), до Серия Б за по-малко от 9 месеца ! Причините са ясни разпродажба на футболисти и напускане на целия спортнотехн. щаб на отбора . Интересно е че играчът който трябваше да замести Пацини, а именно младата надежда на Ман. Ю-Кико Македа не успя да вкара нито 1 гол за 14 мача в които записа участие .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: От ШЛ директно в Серия Б !!!

Мнениеот wolf » 15 май 2011 18:09

Македа вкара един супер случаен гол на Астън Вила за 3-2 в последните минути и беше набеден за голям талант. Посредствено си е момчето, незнам как Самп са се излъгали точно него да вземат.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 15 май 2011 18:15

Pichichi написа:Ако се чудите за кой отбор става дума то отговора е Сампдория .
За мен поне най-симпатичният отбор в Италия премина пътя от участник в ШЛ (макар и само в плейофите), до Серия Б за по-малко от 9 месеца ! Причините са ясни разпродажба на футболисти и напускане на целия спортнотехн. щаб на отбора . Интересно е че играчът който трябваше да замести Пацини, а именно младата надежда на Ман. Ю-Кико Македа не успя да вкара нито 1 гол за 14 мача в които записа участие .

Подобно беше положението с Киево преди пет сезона. И двата отбора не са слаби, не са случайни, но просто така става понякога.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Sydney James
Контакти:

Мнениеот Sydney James » 15 май 2011 18:16

И на мен ми е супер кофти, че Самп отпадна в серия Б, но съм сигурен, че отбор с такива традиции няма да има проблем във връщането в първия ешалон.
Но Сампдория е отбор, който трябва да се бори за титлата и да бъде на върха, а това следващото десетилетие няма как да се случи - пример Юве, веднъж изпаднали, много трудно се връща самочувствие, форма, усещане за победа, манталитет.
Успех! Дано отново се заговори с добро за Сампдория

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 15 май 2011 18:42

Жалко за Самп но така е като си продадеш 2та най качествени играчи на полусезона
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 15 май 2011 18:59

enguerino написа:Жалко за Самп но така е като си продадеш 2та най качествени играчи на полусезона

Имат и още няколко според мен добри играчи в момента.Но определено Касано и Пацини си бяха лидерите в отбора на ''Моряците''.Жалко за този отбор с уникални традиции.Пожелавам им минговенно завръщане в Серия А .. :)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Los_Ches
Контакти:

Мнениеот Los_Ches » 15 май 2011 19:03

Според мен една от причните е Самп да изпадне е продажбата на 2 ма от добрите им играчи.Също така че неучастваха в никакви Уредени мачове за смектка на нчкой други отбори като визирам(Болоня,Лече ,Чезена,Парма) погледнете последнете мачове на т ез отборчета.Абе писна ми с Уредени мачове в Последните кръгове!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 май 2011 19:55

когато един отбор , който не е много богат участва в ШЛ ,става и така за там трябват повече равностойни смени по вече тичане се събира и рухват, освен това Самп , както и Киево преди не си продават звездите заради тия участия а за тия отбори тоя приход е важен и става кофти, Самп не са случен отбор ще се върнат бързо в серия А

Draganov
Контакти:

Мнениеот Draganov » 15 май 2011 20:09

Феновете на Геноа обаче са във възторг от това развитие на нещата... ;)
А като се сетя какъв мач направиха с Вердер за влизане в ШЛ - наистина са симпатичен отбор...

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 15 май 2011 20:25

Тъпото е, че ужасно слаб отбор като Лече остава е елита, на мястото на Самп...

Върни се в “Футбол - Свят”