blue avalanche написа:Бе какъв Карвальо,бе?Най-голямото постижение във "визитката" му ще бъде,че вкарал гол на Левски!Голям праз!
Ми то си е постижение,Бербатов няма отбелязан гол срещу Левски.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:Бе какъв Карвальо,бе?Най-голямото постижение във "визитката" му ще бъде,че вкарал гол на Левски!Голям праз!
blue_lagoon написа:Не мога да разбера изкуфяха ли някои за тоя Карвальо? Какво игра тоя,та чак се пише какъв реванш бил получил? Какво играе цяла пролет? Някой да си е направил труда да провери ,че има мачове колкото Гарата, а 5 пъти по-малко голове? И какво? Трябваше да платим 300 000 евро и да сложим Гарата на пейката ли? А за това ,че се подиграва с Левски,нямам думи. Боклук! Като е обиден на Гонзо,да му развява боксерките на Гонзо,а не да се подиграва с фланелката на Левски и с публиката. Това му беше единствения шанс да се докосне до фланелката на Левски. Смешник!
BLUE CHAMPIONS написа:Хубав мач, браво на момчетата! 2 червени картона, 2 дузпи и накрая пак победи ШАМПИОНА НА НАРОДАПрез 2-то полувреме локомотивците си влачеха езиците по тревата а нашите момчета тичаха като моторетки
Браво момчета, честита победа!!!
Пловдив1926 написа:
Само помисли кофти ли е "калъфката" да я дават пред пълен стадион, а истинската купа пред 3-4 хиляди
727150 написа:blue avalanche написа:Бе какъв Карвальо,бе?Най-голямото постижение във "визитката" му ще бъде,че вкарал гол на Левски!Голям праз!
vaskonti написа:727150 написа:blue avalanche написа:Бе какъв Карвальо,бе?Най-голямото постижение във "визитката" му ще бъде,че вкарал гол на Левски!Голям праз!
То и на Гонзо най-голямото му постижение са головете срещу ЦСКА, ама е "легенда"...
Arto написа:Карвальо си направи играта и само да уточна, че вие се изгаврихте с него ( а не както някой беше написал, че едва ни не Карвальо е виновен ). Напълно го подкрепям за това, което направи. Относно мача, супер мач беше докато не почнаха да се осещат грешките в съдийството. При дуспата на Левски, ако не се лъжа беше мисия невъзможна Йовов да стигне топката и просто реши да потърси съприкосновение. Също така ми се видя, че Йовов още преди да влезе в наказателното направи фаУл, който не беше отсъден. Както и да е, играхте по-добре второто полувреме, но ако тази "грешка" с дузпата не беше станала, предполагам, че знаете на къде отиваха нещата. Иначе сте много по-добре подготвени от нас физически и то се видя. Гара Дембеле както винаги върховен. За публиките няма какво да кажа. Поклон пред нашата, а и вашата. Създадохме шоу, далеч по-добре от това между "българското дерби", както някои олигофрени определят мачовете Левски-ЦСКА. Успех.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта