ДУБЪЛА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ДУБЪЛА

Мнениеот Neron » 11 май 2009 19:46

Ае стига бре сега и за дубалите ли ще се карате.Там сме шампиони и толкова.Айде трайте си всичките.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 11 май 2009 19:48

И пак да попитам, дайте линк към класацията на дубълите?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 май 2009 19:49

Neron написа:Ае стига бре сега и за дубалите ли ще се карате.Там сме шампиони и толкова.Айде трайте си всичките.

Aи спорим заради такива като тебе ,които се месят там дето не име работа.Я прочети темата и кажи някъде да виждаш да се заяждам или нещо такова.Темата ми не е за мача ,а за структурата на дублиращите отбори и за това как трябва да изглеждат те-амаа на вие се трябва да се изкажете-нали си имате форум.
Изображение

Gignac

Мнениеот Gignac » 11 май 2009 19:50

blacky написа:
Gignac написа:А ние с резервите ви изнасилихме звездния отбор, което може да значи само едно - не е ли купен мача не важите.

Извинявай, ама с поста си и с ника си ме караш да си мисля, че ти не си от Левски, а си против ЦСКА... Поправи ме ако греша...
ПП: На това ако му викаш изнасилване...

Аз съм от Левски, просто ми е готино да ви дразня :lol:
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

ivakoro
Контакти:

Мнениеот ivakoro » 11 май 2009 19:56

то бяха едни закани как боян табаков щял да ни наказва,пък тя каква стана :)
...а ние сме ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 11 май 2009 19:58

Жалки, много жалки. Ако бяха паднали щеха да се изпокрият, важното е че сме шампиони и при дубълите :)

Gignac

Мнениеот Gignac » 11 май 2009 19:59

ivakoro написа:то бяха едни закани как боян табаков щял да ни наказва,пък тя каква стана :)

Колкото нас Муши и Руи Мигел ни наказаха, само дето на никой не му дреме за дубъла :lol:
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 11 май 2009 20:01

Мучащите са невероятни , трябва да се изцвъкат върху всяка тема , даже без да разберат за какво става въпрос.

cska_90 , по принцип си прав , няма никаква логика играчи които са били контузени или не играят по някаква причина да не могат да трупат игрова практика при дубъла. При нас винаги от една крайност се залита в другата. А смисъла на дублиращите отбори е точно такъв . Мартин Петров и Божинов си играят в дубъла на Сити без проблеми.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 май 2009 20:15

Хан Крум написа:Мучащите са невероятни , трябва да се изцвъкат върху всяка тема , даже без да разберат за какво става въпрос.

cska_90 , по принцип си прав , няма никаква логика играчи които са били контузени или не играят по някаква причина да не могат да трупат игрова практика при дубъла. При нас винаги от една крайност се залита в другата. А смисъла на дублиращите отбори е точно такъв . Мартин Петров и Божинов си играят в дубъла на Сити без проблеми.

Е най-накрая някой да пише по темата.Ами така си е -това е и смисъла на дублиращите.Ако Здравков беше изиграл 4-5 мача там можеше и да бъде във форма сега в най-важния период тази година.същото може да се каже и за Силва,Бранеков,Чипев и може би Тонев йде той играе по-често ама за другите трябва да има се даде шанс там.Това е и смисъла а иначе съм съгласен,че Йорданов,Златинов, Зе Руй на които няма да се предлагат договори не им е мястото там
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 20:25

Много посредствен мач и от двете страни, единствено впечатление направиха Чакъров от Левски и Тошев от ЦСКА, тоя шуменския Деко не е и за дубъла, ебати балъка...Ама нема се отплесвам с коментари, само ще кажа, че поне според мен бъдещето на БГ футбола не е никак розаво от това, което видях днес. :(
NON MOLLARE MAI

Върни се в “ЦСКА”