B__A__N__DA__TA написа:Кашчей написа:Не разбрах, защо ме свързваш с Левски, по какъвто и да е повод?
Казах си мнението по въпроса за петолъчката червена.Аз лично нямам нищо против нея, а просто лека закачка с Васконти, за да разбера поради какви причини един символ, върху герб или емблема, може да си мени значението с годините.Ти къде заби в ДС и Левски
И понеже казваш, че в предният си пост се заяждам с ЦСКА, би ли ми споменал колко имена и колко емблеми съответно сте имали за 63 години?Не е ли смешно един отбор да си сменя емблемата (а и името) средно на 5.5 години от съществуването си?
ПП-Не знам доколко е вярно, но когато Русия си връща герба отпреди революцията, някакъв наш(поне така е в приказката) високопоставен попитал висш чиновник от Русия, защо са върнали царският герб и получил отговор:
-Това не е царски герб, а гербът на Русия!
Та.... дръжте си емблемата, защото това е вашата емблема.
ППП-Третият проект, който беше показан от Пармалат, може да буди само насмешка и иронични подмятания.
Мисля,че емблемата е променяна само като разформироваха отборите през '85,преди това си е една и съща със съвсем леки корекции..лавров венец и звезда си имаме отдавна,от скоро и трите(засега) звезди отгоре(златни)...извинявам се за острата си реакция,но не се търпи вече това с комунисти и т.н
Пич, аз никъде в постовете си не споменавам нещо за комунизъм при вашия отбор.Лошото е, че няма как да се избяга от историята, но защо това ви притеснява?Имате си любим отбор-радвайте се и страдайте, но бъдете с него-в добри и лоши дни.
Аз лично не мога да разбера това люшкане при вас, а и при сините ви приятели, но вие си знаете дали обичате отбора или само успехите му.Като чета повечето изказвания съм склонен да вярвам, че ви привличат успехите, а не нещо друго.
Относно трите звезди в емблемата..... Казах на Синьо сърце в друга тема, че са повече грандомани, отколкото грандове, но с тия звезди и вие показвате същото.Отборите, които си слагат златни звезди, в чест на определен брой шампионски титли, го правят не в емблемата си, а над нея, върху фланелката.Аз поне не съм видял в емблемата на Реал 3 или в емблемата на Глазгоу Рейнджърс 4 златни звезди.. както ги няма и в емблемите на Италия или Германия.
Между другото, ако са към емблемата ще е по-естетично да следват окръжността, а не да са разположени така, както се разполагат на фланелките на трикратните световни шампиони.Лично виждане по въпроса.
Листата в емблемата ви не са лаврови, а дъбови, а такива са по петлиците на генералите и маршалите.Определено имат символ, ако се гледа историята на отбора ви.
И накрая пак за звездата....Аз лично нямам нищо против нея, но ми е интересно все пак, какво символизира главният графичен елемент в емблемата ви.Много е голяма тази звезда, та се губи името на отбора под нея.