Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

heckler
Контакти:

Re: Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?

Мнениеот heckler » 15 май 2011 10:31

Abbiati написа:На мен пък ми е чудно колко е бил коефициента за обръщалка от 1-0 за домакина до 2-3 краен резултат?

Бас ловя, че с познати голмайстори на всеки един от головете и точни минути на попаденията става още по-голям, ама това какво доказва?

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 15 май 2011 10:36

Между 10 и 15 хиляди-все пак играха двата най-популярни отбора-единия в Пловдив,другия- в България!

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 15 май 2011 10:42

ГОЛЯМ мач и за двата отбора.На този мач се видя че агитките на ЛОКО/Пд/ и ЛЕВСКИ са най европейските в България.Браво за хореографията и на двете агитки.„Феновете на врабчетата от Ботев,орките от Миньор/Пеуник/ и грухчовците от „армията"трябва да се учат от нас и феновете на ЛОКО/Пд/.Ако всички съперници са като ЛОКО/Пд/ футболът в България ще е по добър.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 май 2011 10:47

Abbiati написа:На мен пък ми е чудно колко е бил коефициента за обръщалка от 1-0 за домакина до 2-3 краен резултат?

Такива залози аз не съм виждал да предлагат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 май 2011 10:55

kanar4o написа:
Blue_Lion написа:Абе нямаше никой на стадиона - празен беше !

Доста неуместна ирония. Все пак е важно да трупаме мнения.

Гоня 10 000 мнения и спирам - почти съм там :mrgreen: Като те вълнува колко са феновете на Локо, ходи им на мачовете и ги брой ! Знаеш ли колко ги е*е тях дали са 2 000 или 100 000 при положение,че си правят кефа ! Бил съм на мачове с половин сектор празен, и съм си правил бахти шоуто, а съм ходил и на мачове с претъпкани трибуни и е било бахти умрялото...кво значение има бройката,като качеството е важно, не мислиш ли ? Без да се заяждам с който и да било,ама дори червените ни приятелки са по-мълчаливи от вас,когато ни видят да си правим кефа по трибуните !

Вчера и двете агитки си правихме купона, а кой кво пише по форуми ми е все тая ;)

П.П. Abbiati, коефициента беше 1000 - сега отивам до Китай да си взема печалбата и ще си правя замък в Дубай...насред морето ! Зимата,ако искаш ми ела на гости ;)
Изображение

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 15 май 2011 11:02

Смешно е да се пита колко е била посещаемоста при положение че мача явно беше уговорен!Не знам до кога ще се играят такива мачове в България и до кога хората няма да имат очи да ги видят!Жал ми е за феновете на Локото!Просто не си струва и билета да си платиш да гледаш цирк!За феновете на Левски кво да кажа те са си добре той Батков уговаря само Левски да побеждава!И това 2-3 на колко мача през сезона на Левски вече че получи?????
Money Over Bitches

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 май 2011 11:08

losko написа:Смешно е да се пита колко е била посещаемоста при положение че мача явно беше уговорен!Не знам до кога ще се играят такива мачове в България и до кога хората няма да имат очи да ги видят!Жал ми е за феновете на Локото!Просто не си струва и билета да си платиш да гледаш цирк!За феновете на Левски кво да кажа те са си добре той Батков уговаря само Левски да побеждава!И това 2-3 на колко мача през сезона на Левски вече че получи?????

:lol: :lol: :lol: :lol: Прав си. Дай да плюем по един от спектакъл, както на трибуните така и на терена.
Баткоф ако уговаряше Левски да побеждава дали нямаше сега да сме пред Литекс?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 15 май 2011 11:43

Blue_Lion написа:кво значение има бройката,като качеството е важно, не мислиш ли ?

Ами да, мисля! В 70-80-мин 1/3-та от тях почнаха да се изнасят от стадиона, направо уникално "качество" показаха :lol:

А колкото до заглавието на темата - в техния т.нар. "официален" сайт пише 8 000 !!! Това, че няколко човека тук успяват на 8-9 хиляден стадион да съберат по 12... Ами явно са седяли един в друг :mrgreen:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 май 2011 11:46

ogg написа:
Blue_Lion написа:кво значение има бройката,като качеството е важно, не мислиш ли ?

Ами да, мисля! В 70-80-мин 1/3-та от тях почнаха да се изнасят от стадиона, направо уникално "качество" показаха :lol:

А колкото до заглавието на темата - в техния т.нар. "официален" сайт пише 8 000 !!! Това, че няколко човека тук успяват на 8-9 хиляден стадион да съберат по 12... Ами явно са седяли един в друг :mrgreen:

Аз за бройка не мога да говоря,щото не знам колко е капацитета на Лаута,а и не е важно това ! Имаше хора които си тръгнаха,така е,но голяма част от тях останаха и си подкрепяха отбора ;) Та и теб ще те питам, качеството не е ли по-важно ?
Изображение

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 15 май 2011 12:10

bluegabrovo написа:ГОЛЯМ мач и за двата отбора.На този мач се видя че агитките на ЛОКО/Пд/ и ЛЕВСКИ са най европейските в България.Браво за хореографията и на двете агитки.„Феновете на врабчетата от Ботев,орките от Миньор/Пеуник/ и грухчовците от „армията"трябва да се учат от нас и феновете на ЛОКО/Пд/.Ако всички съперници са като ЛОКО/Пд/ футболът в България ще е по добър.

Точно от вас ще се учим,имаме достатъчно самочувствие и примери да бъдем в топ 3 на българските публики!Ботев винаги е бил отбора на Пловдив.Това,че 11 години е бил в сянка нищо не значи,идват по-добри времена.
Черно-бялата пропаганда я знаем,но няма да мине номера. :mrgreen: Вчера имаше добра посещаемост,но цифричките бяха вдигнати отностно зрителите. :mrgreen: На мача с Нефтохимик който е в началото на юни ще съберем повече хора отколкото на "любовното дерби" локо-левски. :lol:

Върни се в “Футбол - България”