kanar4o написа:Опа ,забрави ,че Вашият стадион събира 6 800 ,а нашият 22 000 (хиляди) души. И ние ако се наредим в един сектор ,ще изглеждаме по такъв начин (не говоря за конкретния мач ,а по принцип).
Стига си трепал коча с лопатата бе!
След като нашият стадион с пълния му капацитет беше малко по-малък от вашия /даваха го някъде към 19500 души/, да ти изглежда, че сега е останала
една трета от пълния му капацитет? Защото на мен ми се струва, че капацитета му в момента определено е повече от половината от пълния - някъде към 60% примерно. 60% от 19500 може ли сам да си ги сметнеш, или да ти услужа с калкулатор?
Вие верно трябва да вдигнете един паметник на Наско Узунов, точно до паметника на Христо Ботев. Ако не беше той, да каже тая глупост, в която обърка БРОЯ НА ПОСТАВЕНИТЕ СЕДАЛКИ с ОБЩИЯ КАПАЦИТЕТ НА СТАДИОНА, как щяхте да си чешете маясъла?

С вас не може да се спори, да ти кажа под секрет. Защото преди да стигнем до някаква сериозна тема, ние първо трябва да докажем научно, че слънцето изгрявало от изток и залязвало на запад, че стадиона ни все пак побира мааалко повече от маршрутка в пиков час /както твърдите вие/ и че примерно по въпроса "има ли нещо общо между "Локомотив" и "Спортклуб", аз мога да вярвам повече на това, което ми е разказвал дядо ми /Бог да го прости/, отколкото на Божо, Челсито и Митко Лишев, чиито дядовци в ония години още са си бърсали задниците с царевична шума в някое близко до града ни село.
Живи и здрави, и ви чакаме в "А" група, където ще ви се наложи да играете и малко по-сериозни мачове от контролите с "Чавдар" Етрополе или `Арманлийския "Любимец", че да видим точно колко сте велики.