Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Посещаемост на Локомотив Пловдив - Левски?
На сдружението ходят по 40-50 000, а на Лаута по 2-3 000 спокойно! 

8000-8500 от както сложиха седалките лесно се преценява (вижте снимки направени фронтално). фенската трибуна с страно име пък беше много рехава. Мисля безсмислена тема. По-младите фенове на локо непрекъснато се опитва да "бъдат много". Мисията невъзможна. Тва да не е да си измислиш нова година на създаване.
Ако тази посещаемост беше на кънчова поляна,сега жълтите щяха да пишат ''на стадиона имаше 15-20000
те на мач ходят средно по 2-3000 човека, а се пишат 5-7000 тръгнали на нас да държат сметка.
Сложиха им турникети,точно за два мача и ги спряха,след като им лъсна голият задник,че има-няма са по 1000-1500 човека.Мача им със Свиленград 500 човека,а те са написали 3000 .......за кво говорим
Опс забравих,като споменаха ст.Марица се бяха писали 7000
а ако направиш сравнение с днес ,сме някъде около 30000 според жълтите очила 
те на мач ходят средно по 2-3000 човека, а се пишат 5-7000 тръгнали на нас да държат сметка.
Сложиха им турникети,точно за два мача и ги спряха,след като им лъсна голият задник,че има-няма са по 1000-1500 човека.Мача им със Свиленград 500 човека,а те са написали 3000 .......за кво говорим
Опс забравих,като споменаха ст.Марица се бяха писали 7000
Последна промяна от kubik на 15 май 2011 00:08, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
oбърнете внимание ,че досега в темата се пусна един линк с узуна където има и аудио и феновете на локо сами си пишат , отговарят и се обясняват 

Няма смисъл. Нито един факт за 35 мнения. По-добре заключете темата ,че пак само омраза се насява.

- Един град-един отбор
- Контакти:
Наистина няма какво да се обсъжда ... фен съм на Ботев и казвам - на стадиона може би е имало над 10 хиляди души - ок, така е
Но факт е също, че такава бройка се събират само срещу Левски, ЦСКА и Литекс ... срещу Пирин, Славия и Черноморец бяхте 1500-2000 ... 
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
kanar4o написа:Няма смисъл. Нито един факт за 35 мнения. По-добре заключете темата ,че пак само омраза се насява.
Добре бе човек, има снимки предостатъчно, гледай и брой като си заинтересован.
bigbonusprize написа:drughi написа:Моля модераторите да изместят темата във форума на Локомотив. Все пак става въпрос за отбора на Пловдив!И за отбора на народа
Да, ама "Арианата" не стува!
Много пъти съм се чудил: възможна ли е истинска цивилизация без бомбар и винаги съм си отговарял, че е невъзможна.
А откакто затворихте и шкембеджийницата "Витиня", съвсем изпаднахте от списъка на културните центрове в Европа!
p.s. Някой красноармеец може ли компетентно да ни осветли, какъв беше капацитета на вече закритата шкембеджийница "Витиня"?
dzhambov написа:Ако пък бяхме били сигурно и самоубийства щеше да има,голяма завист голямо нещо
От моя страна няма абсолютно никаква завист. С ръка на сърце мога да се закълна ,че искам повече такива мачове с толкова публика ,ама не става ,щото за такова нещо се иска пари да се наливат в БГ футбола. Кеф ми е да гледам Лудогорец ,как от 36 хиляден град ходят по 3-4-5 000 на стадиона. Кеф ми е и за Етър. Кеф ми е и за Берое. За съжаление тази работа става само като се наливат пари (изключения са 1-2 отбора) ,а в България пари за футбола няма. Но това е една друга и много обширна тема. Целта на моята тема беше обективността и не видях нито един факт.

stioks написа:kanar4o написа:Няма смисъл. Нито един факт за 35 мнения. По-добре заключете темата ,че пак само омраза се насява.
Добре бе човек, има снимки предостатъчно, гледай и брой като си заинтересован.
Под факт разбирам излезнала някъде другаде официална информация за капацитете на стадиона (тоест мнение на някое компетентно лице свързано с Локомотив) .

Върни се в “Футбол - България”