Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Re: Гонзо oтива в Барселона
Ето, че поредните лъжи лъснаха. Нямало да си прекратява кариерата. Хахаха! Тая маска по-добре да я смени с червен клоунски нос. Палячо! Голяма драма беше, голяма пушилка и накрая история с предизвестен край....за някой не за всички.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Екипи за сезон 2009/2010
emo написа:Cesc Fabregas написа:А питали ли сте се защо имаме жълто и червено на ИСТИНСКАТА емблема?Или сте "лопатари"?
знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече
и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
Re: ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.
Ако Пирин са толкова добри,те сега трябваше да са в тройката,отстраниха и ЦСКА,тоя мач е много странен,не мача с Локото....
Абе луд умора няма !
Cesc Fabregas написа:emo написа:Cesc Fabregas написа:А питали ли сте се защо имаме жълто и червено на ИСТИНСКАТА емблема?Или сте "лопатари"?
знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече
и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи![]()
като направят едни хубави и стилни екипи и нашите ще се продават.Сега Улшспорт не предлага готин вариант
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Съвсем съм съгласен за тва!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
знаеме поради каква причина в емблемата ни има жъто и червено.но сега са други времена вече[/quote]
и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи
[/quote]
като направят едни хубави и стилни екипи и нашите ще се продават.Сега Улшспорт не предлага готин вариант[/quote]
Защо сегашния вариант на екипа на мен много ми харесва имам 2ве тениски вкъщи такива много са готини.... Но най-добре ще е ако минат на Пума....

като направят едни хубави и стилни екипи и нашите ще се продават.Сега Улшспорт не предлага готин вариант[/quote]
Защо сегашния вариант на екипа на мен много ми харесва имам 2ве тениски вкъщи такива много са готини.... Но най-добре ще е ако минат на Пума....
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Cesc Fabregas написа:emo написа:Cesc Fabregas написа:А питали ли сте се защо имаме жълто и червено на ИСТИНСКАТА емблема?Или сте "лопатари"?
и тва е верно,ама не ви ли писна всеки сезон едно и също?Големите отбори почти всяка година са с различни цветове,най-малкото за да се продават,а и за да се угоди на всички фенове,а за големите тимове това са приходи,приходи,приходи![]()
Ми това в България, никой него взима на сериозно! Не само големите отбори на Запад печелят от сувенири! Там са и сериозен приход от бюджетите, заедно с билетите! Тука може и да са на загуба! Повечето предпочитат да си ги купят от Илиенци, вместо да дадат 40-50 лв. за оригинал!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
На Гонзо кокалите му тракат от старост ! Да отиде в заслужена почивка !
И аз съм съгласен,че е крайно време да има някаква промяна всяка година едно и също
Виж за червеното в екипа не съм сългасен , но примерно резервните може да са бели или примерно някакво райе ,абе просто да е различно !

Формата е временна , класата е вечна !!!