Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот slavia_forever » 14 май 2011 14:02

Долно уйно написа:Каква е причината за подобно толериране на въпросният levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=31681 то не са обидни квалификации, то не са провокации и т.н.
Няма един нормален коментар.

Защо мислиш, че е толериран?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 май 2011 14:29

Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.
Някой читави потребители за по-дребни неща ядат седмични баново, а пича е богопомазан, тъй като ако има седмичен бан няма да може да пише всеки ден.

Лузърпул, кой отбор е?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 14 май 2011 15:12

Долно уйно написа:Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.
Някой читави потребители за по-дребни неща ядат седмични баново, а пича е богопомазан, тъй като ако има седмичен бан няма да може да пише всеки ден.

Лузърпул, кой отбор е?

Така беше, но смятам, че информацията ти не е от днес или вчера, защото мерки са взети.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2011 15:21

slavia_forever написа:
Долно уйно написа:Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.

Лузърпул, кой отбор е?

Така беше, но смятам, че информацията ти не е от днес или вчера, защото мерки са взети.

Верно ли са взети?

levski/viewtopic.php?p=2073941#p2073941
този пост да не би да е от утре или от преди месец?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 май 2011 16:39

slavia_forever написа:

Лузърпул, кой отбор е?

Информацията ми е от оня ден, вчера и днес.
След като подадох сигнал тук, набързо въпросният мина през темите да си едитне мненията и това може да се види по часа на редакция.

Продължавайте да ги толерирате такива потребители като въпросният, на мен не ми пречи, но ако аз напиша подобно, ще излетя от форума със скоростта на светлината.

Този форум е станал място за обиди, псувни, простотии, но не и място за водене на спорове в нормални граници, както и дискусии по същество, каквато и тема да се пусне, същата след 2-та страница вече е омазана, оспамена и провалена.

Политиката не ме вълнува, нито кой управлява, но за премиерът Борисов се изписаха, че е картоф, мухобойко, рабойко бе какво ли и мненията си седят непокътнати, а това уж било забранено от правилата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 14 май 2011 21:07

Ако може някой да види темата за мача на Левски с Локо.От 30 стр нагоре темата е оспамена от всякакви червени индивиди особено Deluxx.Няма и един смислен коментар в цялата тема.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 май 2011 21:53

Ivanskiq написа:Ей, Делухх, евтин сапун от ...
1. Ти тъп или или имаш деменция?
2. Или ГА и Путко Суровянски са ти промлили мозъка, че не помниш, че продадихме директно играч на...Ливерпул, па ма боли кура, че ше кажеш, че сме му се смяли. Ама ние го продадохме на...Ливерпул, малката перука. :)):)
3. Днес той е обявен за вратар номер 1 на Холандия

http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=1&t=80645&st=0&sk=t&sd=a&start=350#p2076201
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 май 2011 22:21

VraTar4o написа:ко се подигравате ве мишки ??? кат не ви харесва не пишете боклуци прости ! направете си тема и там си пишете малумници !

manchesterutd/viewtopic.php?p=2074113#p2074113
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 май 2011 23:58

gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=16147 Колко пъти трябва да напише Локомотив грешно за да получи наказание?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 15 май 2011 16:38

Модератор ЛокоПД написа:
botev_1912 написа:
тва колко съм тъп или не, явно не е от твоята компетенция, защото ти си човека който не може да ми отговори на въпроса ;)

След като Спортклуб и Парчевич сключват равноправен съюз, на всичкото отгоре Парчевич е бил по-богатият клуб от двата и с неговите финансови средства Спортклуб е бил спасяван не веднъж преди това обединение, то не може да се говори кой е "основната линия" в обединението :!:

Когато се основе един равноправен съюз, старите дружества се заличават и се създава ново дружество ;) , иначе може да излезе утре и да каже Локо не е Спортклуб, а Парчевич, защото аз създадох Парчевич, а после заедно със Спортклуб създадохме СП-45.

Сега се абстрахирай от никнейма ми и се пробвай да отговориш без първосигналното плюене по жАлтитИ ;)

Не е необходимо някой да е компетентен,за да разбере,че наистина си кух като хралупа.Дядо ми,лека му пръст,е бил футболист на Парчевич,знам цялата история и кое как е било и т.н. Така че...завивай нанякъде.Просто не си подготвен по темата и няма смисъл да дрънкаш глупости,вероятно "предадени от поколение на ..." ..кво беше там...

lokopld/viewtopic.php?f=10&t=47145&start=440

И това от "клавиатурата" на един модератор :shock: :shock: :shock: поне да си го напише от някой от останалите 7-8 акаунта, а не от модераторския!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”