Долно уйно написа:Каква е причината за подобно толериране на въпросният levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=31681 то не са обидни квалификации, то не са провокации и т.н.
Няма един нормален коментар.
Защо мислиш, че е толериран?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Каква е причината за подобно толериране на въпросният levski/memberlist.php?mode=viewprofile&u=31681 то не са обидни квалификации, то не са провокации и т.н.
Няма един нормален коментар.
Долно уйно написа:Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.
Някой читави потребители за по-дребни неща ядат седмични баново, а пича е богопомазан, тъй като ако има седмичен бан няма да може да пише всеки ден.
Лузърпул, кой отбор е?
slavia_forever написа:Долно уйно написа:Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.
Някой читави потребители за по-дребни неща ядат седмични баново, а пича е богопомазан, тъй като ако има седмичен бан няма да може да пише всеки ден.
Лузърпул, кой отбор е?
Така беше, но смятам, че информацията ти не е от днес или вчера, защото мерки са взети.
slavia_forever написа:Долно уйно написа:Защото всеки божи ден в постовете му има обиди и умишлено грешно изписване имена на отбори и хора.
Лузърпул, кой отбор е?
Така беше, но смятам, че информацията ти не е от днес или вчера, защото мерки са взети.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Ivanskiq написа:Ей, Делухх, евтин сапун от ...
1. Ти тъп или или имаш деменция?
2. Или ГА и Путко Суровянски са ти промлили мозъка, че не помниш, че продадихме директно играч на...Ливерпул, па ма боли кура, че ше кажеш, че сме му се смяли. Ама ние го продадохме на...Ливерпул, малката перука.):)
3. Днес той е обявен за вратар номер 1 на Холандия
VraTar4o написа:ко се подигравате ве мишки ??? кат не ви харесва не пишете боклуци прости ! направете си тема и там си пишете малумници !
Модератор ЛокоПД написа:botev_1912 написа:
тва колко съм тъп или не, явно не е от твоята компетенция, защото ти си човека който не може да ми отговори на въпроса
След като Спортклуб и Парчевич сключват равноправен съюз, на всичкото отгоре Парчевич е бил по-богатият клуб от двата и с неговите финансови средства Спортклуб е бил спасяван не веднъж преди това обединение, то не може да се говори кой е "основната линия" в обединението![]()
Когато се основе един равноправен съюз, старите дружества се заличават и се създава ново дружество, иначе може да излезе утре и да каже Локо не е Спортклуб, а Парчевич, защото аз създадох Парчевич, а после заедно със Спортклуб създадохме СП-45.
Сега се абстрахирай от никнейма ми и се пробвай да отговориш без първосигналното плюене по жАлтитИ
Не е необходимо някой да е компетентен,за да разбере,че наистина си кух като хралупа.Дядо ми,лека му пръст,е бил футболист на Парчевич,знам цялата история и кое как е било и т.н. Така че...завивай нанякъде.Просто не си подготвен по темата и няма смисъл да дрънкаш глупости,вероятно "предадени от поколение на ..." ..кво беше там...
Потребители, разглеждащи този форум: icko65, rhaegar и 23 госта