ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cskalife

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 15:50

Не знам какво да кажа момчета...
Аз съм фен на вече несъществуващия Дунав(Русе)...Този Каптиев в Б група за 12 мача вкара 1 гол-срещу Равда,които се разпаднаха...Предния сезон пък вкара 6 гола в 30 мача...
Ръководството се опита да го пробута на кого ли не...вие го взехте
Той е играч за В група или за средняк в Б,но в никакъв случай за нещо повече,че и чак А група и Европа...
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 май 2011 21:52

Струва ми се, че първото ново попълнение ще е Димитър Илиев, неска играл многи силно за Пирин, а и в другите мачове се представя много добре, Генов го искаше още през лятото, все още е собственост е на Цска, а пък те искат Адемар, мисля че ще се разберем лесно ;)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 14 май 2011 22:16

Адемар не става ли свободен агент след 30.06? Ако е така - не виждам какво вземане-даване имаме с ЦСКА относно него ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 02:31

10-ката е Александър Якимов,отдавна съм го набелязал за Морето,страхотен играч,а за Карачанаков ми остава само да се съглася с тебе-огромен талант и то на поста на мърдата Дончо :x .За Ив.Цветков не споделям-връткач от голяма класа е,много голяма,точно такъв нямаме,да задържа,да подава,да държим центъра спокойно ако ще и бавно,Кривия също не беше бързак.Днес играем прагматично,но в нито един мач не можем да диктуваме темпото,а Ив.Цветков-мале мале как ще ни пасне този играч
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 02:52

Карачанаков сигурно ще отиде в Цска както често става по оста Пирин - Цска, четох някъде, че Радуканов чакал 20-25 нови футболисти, това е нещо типично за тях, така че не се изненадвам, взимат за 5 отбора играчи и после се чудят какво да ги правят, явно на боклуците им се дават пари, друг е въпросът, че после или не дават или намират начин да откраднат футболиста, но ние дори и това не правим, а разчитаме само на свободни агенти
Последна промяна от Mourinio на 15 май 2011 02:55, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 02:54

Моята идея е Цветков да оперира с Жоро Илиев в средата,нещо като Кривия навремето,да има същата роля.Очевидно е,че Жоро не е плеймейкър и само губим връщайки ги много назад да прави уж игра.Неговата сила е там пред вратата на съперника в помощ на нападателите,а бавния Цветков-да подава отзад,това ми е желанието.Но и да не стане-пак трябва да намерим класен офанзивен халф,виждаш,че не можем да правим игра,да налагаме стил,да завържаме,разиграваме и т.н.Колкото до Миро-видях го на блъска здраво във фитнеса,направо да го викат за Калиакра,че като си представя едно 0:0 след 45 минути и паника второто полувреме :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 май 2011 10:06

Извинявам се,че се намесвам-моето скромно мнение:
Цветков е играч за един сезон.Той,оттук нататък,по-добре няма да стане.Напротив!Той е тръгнал надолу.Все пак,не става по-млад,нали?Това ли искате:играч за един(че може и половин сезон)?Вземете момчета,които ще останат,евентуално,в отбора 2,3,4 години.Ще изградите играта си около Цветков,той ще си тръгне съвсем скоро и после какво?Пак наново?Шансът на отбори като Ч.море е в сработеността на тима.
ПП.Разликата между него и Кривия е,че Александров притежава нещо,на което,в "дебелите книги" му викат спортна злоба,а ние му викаме ХЪС!Това компенсираше в моментите,в които противникът беше по-бърз или по-здрав.Това не го виждам в Цветков.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 май 2011 11:08

разликата е, че Цветков може да дойде без пари... докато за другите трябва да се плаща :lol: иначе е вярно, че по-добре да вземем млад и перспективен играч да ни връзва играта, да не паднем пак в дупка както след Кривия.... :roll:
ама някой знае ли дали нямаме добър юноша с подобни функции..... Бекир Расим не е ли нещо подобно ? :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 15 май 2011 11:31

ogrizko написа:разликата е, че Цветков може да дойде без пари... докато за другите трябва да се плаща :lol: иначе е вярно, че по-добре да вземем млад и перспективен играч да ни връзва играта, да не паднем пак в дупка както след Кривия.... :roll:
ама някой знае ли дали нямаме добър юноша с подобни функции..... Бекир Расим не е ли нещо подобно ? :geek:

Цветков няма да дойде, нали някой беше казал, че игае в Пирин без пари, за родния си клуб с единствената цел да помогне да не изпаднат.Не само, че няма да дойде, но може би и при "псевдо-грандовете" няма да отиде.Друг трябва да търсим. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 13:02

Ако вземем някой от Пирин, това ще е Митко Илиев, няма кой друг, Генов не крие симпатиите си към него, познава го отлично от дете в школата на Локо Пд и съм 99% сигурен, че ще направи всичко възможно да го привлечем през лятото, аз лично ще се радвам на такъв трансфер, отколкото на пенсинера Цветков, трябват ни млади и песпективни играчи, друго име за което се сещам е Тодор Христов от Берое, би ни свършил перфектна работа, но за него сигурно ще се борят доста от водещите отбори в България, така че е доста малко вероятен такъв трансфер, освен ако ТИМ не ни изненадат като развържат кесията...

Върни се в “Черно море”