Ще сгреши ли ЦСКА до края на първенството ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Ще сгреши ли ЦСКА до края на първенството ?
И Левски и Цска ще загубят точки,но червените ще загубят повече от нас и познайте какво ще стане..... 

-
- Контакти:
А относно последния мач с Пирин,ако все още има интрига до него,тоя път ще ги прегазим,помнете ми думата....
blue_ power1 написа:А относно последния мач с Пирин,ако все още има интрига до него,тоя път ще ги прегазим,помнете ми думата....
Мачкайте Пирин,но Славия и особено Миньоро не ви мърдат за загуба на точки-2 хикса

-
- Контакти:
Със Славия наистина се очертава мача на мачовете до края,защото те не играят за нищо,а така разкрепостено е най-добре,а и помним преди няколко сезона,как точно те ни спряха устрема за титла(загубихме 1:2 мисля),а срещу Левски винаги играят на сто процента и нашите леко само да подценят мача ще стане ИЗДЪНКА....
- ludost
- Контакти:
мисля че и двата отбора ще загубят точки но кой колко -незнам
не ми е ясно как само от мача с нас решихте ,че вече сте отбор ???? разбирам ,че е най-важният за вас през сезона ... ама чак че вече не може да загубите точки !?!?!? махнете очилцата и ще си спомните ,че само преди кръг- два ревяхте по хрущяла и го псувахте.... томето редеше сълзи и сополи за трагичната форма и неадекватните решения на тренера..... така ,че нека да изчакаме края и тогава да се дървим !!!!
-
- Контакти:
gugushito написа:не ми е ясно как само от мача с нас решихте ,че вече сте отбор ???? разбирам ,че е най-важният за вас през сезона ... ама чак че вече не може да загубите точки !?!?!? махнете очилцата и ще си спомните ,че само преди кръг- два ревяхте по хрущяла и го псувахте.... томето редеше сълзи и сополи за трагичната форма и неадекватните решения на тренера..... така ,че нека да изчакаме края и тогава да се дървим !!!!
Ти четеш ли коментарите бе,кой ти написа,че няма да се губят точки....я прочети какво сме писали до тук.А дали сме отбор или не,ще си проличи в оставащите мачове до края,нали така

- delqnski47
- Контакти:
Според мене ако ЦСКА бие морето нататъка проблеми няма да има 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Цска ще сгреши, но съдиите няма ....... 

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:Цска ще сгреши, но съдиите няма .......
Теб те наблюдавам отдавна ти си някакъв много комплексиран....