TheClub написа:Да но не е толкова както преди... Но все пак се развиват песните променят се, има нови и сигурно затова
Еми логично-те по -голямата част от сегашните са измилени скоро и се пеят от около година.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
TheClub написа:Да но не е толкова както преди... Но все пак се развиват песните променят се, има нови и сигурно затова
tprodanov написа:Еми обикновенно получавате един отговор, който не ви харесва, и предполагам, че заради това сте поспряли...
TheClub написа:cska_i_v_cyprus написа:тогава аз ще викам и за тебе в събота
ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ СЪБОТА ВЪВ ВАРНА
Саамоо тииии
във сърцатаа нии
за тебе пееме
за теб живееме
за тебе ще умрем![]()
![]()
Абе защо вече не се пее КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1??!? Това мен лично ама много ме мотивира ...
go6o ku4ev написа:много рано ви се развали хореографията и взехте да хвърляте шалове и знамена това говори лошо за феновете на цдна и още в 75 мин секторите взеха да ви се празнят това сте вии а ние ще сме шампиони защото не става само със знамена иска се и футбол а вие нищо не играхте а само гледахте какъв шампион ще ставате-точно на време ви призимихме !!!!!!!!!!!!!!!!!!
delqnski47 написа:Адски много си прав!Сега мога да направя 2 неща:да те поздравя за хубавия текст(ако си го написал ти) и да отида на стадиона на мача с Локото(зависи ако има смисъл!Преди това е морето) и да викам с всички сили за любимия ми отбор!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта