Sylvax написа:Трудно завист.
Просто 1 тема с равносметка.
Щом я има темата...и то направена от човек,който не е фен на Ман сити
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sylvax написа:Трудно завист.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:drogooo написа:Frankie Lampard написа:Те щото Нюкасъл са се скъсали да печелят
Ма па и щото са се скъсали да харчат млн. !!!!
Те и ваще харчат,ама не за клубаи не 500 ами 700 милиона

Sylvax написа:Купените си фенове ли, че те имат най-малко фенове в цяла Англия и откраднаха празнуването на Лех Познан и сега ми се гъзят по терена както крадат 4тото място и купата с парите си, просто са си такъв отбор.
Засенчени от градския си съперник дори в деня на голямото им празнуване.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Sydney James написа:Sylvax написа:Купените си фенове ли, че те имат най-малко фенове в цяла Англия и откраднаха празнуването на Лех Познан и сега ми се гъзят по терена както крадат 4тото място и купата с парите си, просто са си такъв отбор.
Пич, в град Манчестър Сити имат в пъти повече фенове от Юнайтед, които са смятани за отбор от предградията, от низините и не са толкова на почит.
И не мога да разбера защо трябва да се заяждате със Сити. Ако си фен на Юнайтед празнувай си титлата и поздрави Сити за трофея

CTAHKO написа:Sylvax написа:Трудно завист.
Щом я има темата...и то направена от човек,който не е фен на Ман ситиНяма кво друго да е
Пич, в град Манчестър Сити имат в пъти повече фенове от Юнайтед,
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
drogooo написа:Sydney James написа:Sylvax написа:Купените си фенове ли, че те имат най-малко фенове в цяла Англия и откраднаха празнуването на Лех Познан и сега ми се гъзят по терена както крадат 4тото място и купата с парите си, просто са си такъв отбор.
Пич, в град Манчестър Сити имат в пъти повече фенове от Юнайтед, които са смятани за отбор от предградията, от низините и не са толкова на почит.
И не мога да разбера защо трябва да се заяждате със Сити. Ако си фен на Юнайтед празнувай си титлата и поздрави Сити за трофея
Ти туй с феновете де го видя???Лично или някъде в форума... щот аз смятам смятам и по-обичан клуб пък стадион с има няма 30-40 хил места по малконекак ????
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост