Локо Сф - Черно море - 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- 

ShooterMan
- Контакти:
Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)
Капитанов е дясно крило.Междудругото е открит като талант заради бързината си и много широката крачка,а голмайсторските му умения само прибавят още и още плюсове към потенциала му.Аз мисля,че точно играч с неговите качества трябва да бъде насочен срещу Кичо Добрев-който е стар и много си оголва зоната.По принцип най-бързия ни играч Румбата би трябвало да е там,но неговата форма не мисля,че ще ни позволи да се възползваме от това.Няма значение,че от 11 на терена 1 ще е неопитен...както казах за Денчев,така казвам и за Капитанов - на този играч ще разчитаме да печели медали и трофеи,как ще стане това от раз като не е горял в истински битки?Срещу Калиакра не е битка,битка беше на Герена,срещу Локо Сф и Литекс.Загубихме 2 от 3 с Денчев,сбърка,но това е безценен опит.Помня,че Кольо Мастиката при всичките си кусури сетете се през 2008 как срещу Левски пусна Тошко Колев титуляр само на 18,после го пусна титуляри и срещу Пирин на 1/4 Финал за Купа-решителни и важни мачове със заряд-така мисля,че трябва да се каляват младите

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Aйде момци, сънувах, че бием 0:2 като помня само, че единия гол беше на Жорката  Ха ДАНО ми се сбъдне съня !
 Ха ДАНО ми се сбъдне съня !

Ха ДАНО ми се сбъдне съня !
 Ха ДАНО ми се сбъдне съня !Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)
Дойде денят Х, дано имаме малко късмет и да си тръгнем с 3-те точки, макар че и Х не би бил лош резултат, ако Локо Пд загуби, но тогава ще трябва да бием във всички мачове до края....

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
						ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Всеки отбор рано или късно изпада в дупка.Притеснявам се да не сме попаднали в нашата такава.Срещу Монтана не играхме нищо и реално този мач го загубихме и трябва да се радваме на точката.Но с подобна игра срещу отбор от София  и съдии от същият град трябва да сме в супер форма че да спечелим.А ние май не сме.И проблемите с контузиите сякаш идват в повече заради късата ни скамейка.Добре че поне Сашо се оправи и имаме полуздрава защита и един поливалентен Мишо Лазаров,че иначе не ми се мислеше какво ще правим при една нова контузия,или недай Боже червен картон.То не стига дето отпред въобще не сме добре,ами и най силното звено се оголи до санитарния минимум.дано си вземат поука шефовете и треньорското ъководство/доколкото зависи от тях/и привлекат няколко играчи за да няма проблеми поне от къса скамейка.Умишлено написах привлекат,а не закупят.  Но размишлявайки по ситуацията в която сме поставени си мисля че май ще е по добре,ако не се класираме за Европа.Нито сезона ни като хората,нито отбора,нито селекцията,нито стадиона,че и предшестващата Европата къса/почти никаква подготовка/,да не стане някой уйт после като почне първенството.А и с този състав ще ни перат като маче у дирек който ни хване.Иначе както винаги пожелавам успех на моряците.А за Европата,каквото стане.
 Но размишлявайки по ситуацията в която сме поставени си мисля че май ще е по добре,ако не се класираме за Европа.Нито сезона ни като хората,нито отбора,нито селекцията,нито стадиона,че и предшестващата Европата къса/почти никаква подготовка/,да не стане някой уйт после като почне първенството.А и с този състав ще ни перат като маче у дирек който ни хване.Иначе както винаги пожелавам успех на моряците.А за Европата,каквото стане.

Но размишлявайки по ситуацията в която сме поставени си мисля че май ще е по добре,ако не се класираме за Европа.Нито сезона ни като хората,нито отбора,нито селекцията,нито стадиона,че и предшестващата Европата къса/почти никаква подготовка/,да не стане някой уйт после като почне първенството.А и с този състав ще ни перат като маче у дирек който ни хване.Иначе както винаги пожелавам успех на моряците.А за Европата,каквото стане.
 Но размишлявайки по ситуацията в която сме поставени си мисля че май ще е по добре,ако не се класираме за Европа.Нито сезона ни като хората,нито отбора,нито селекцията,нито стадиона,че и предшестващата Европата къса/почти никаква подготовка/,да не стане някой уйт после като почне първенството.А и с този състав ще ни перат като маче у дирек който ни хване.Иначе както винаги пожелавам успех на моряците.А за Европата,каквото стане.,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Нищо, нека с по 10 гола да ни бият, но да влезем в тая пуста ЛЕ ! Какво ли не бих дал, за да се повтори онзи последен мач със Славия, или по-точно това след него...

2:3

Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
						http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
cskalife написа:2:3
Благодаря за пожеланието,но се чудя кой би вкарал тези три гола за Черно море.Но ако ги вкараме,ще бъда един от многото щастливи фенове на Черно море.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
cskalife написа:2:3
Ако познаеш ми прати точен адрес да си получиш бирата
 Айде моряции !
 Айде моряции !Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
						Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- 

ShooterMan
- Контакти:
Румбата титуляр-дано направи мача на сезона си точно днес.Така се печели титулярно място-задължен е да развинти пенсионера Добрев!Иначе останалите са ясни-дано направим добър мач,ако бием сме 4-ти на 100%,Х-вече зависи Литекс дали ще има морал да им играе в 29 кръг,а и Славия в 30-тия.Не бива да губим,само това не бива да правим 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Това е мача
Ако бием заслужаваме да играем .. ако не да не се опраавдаваме
Дано имаме и късмет трябва воля и дух и самочувствие..

Ако бием заслужаваме да играем .. ако не да не се опраавдаваме
Дано имаме и късмет трябва воля и дух и самочувствие..