Искате ли Ибрахимович в Реал М.?!?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли Ибрахимович в Реал М.?!?!?
В никакъв случай не го искам :D Колкото е добър толкова е и отвеян и слабо мотивиран да играе :D Пък и както казаха по-нагоре в постовете ще има пак миии аз съм им фен още преди да се родя :D и т.н :D
Е поне Ибрахимович и Пепе ще могат да си спретват спаринги за разпускане !!!
Тоя не е ли собственост на Барселона все още ? Това не би ли трябвало да означава че такъв трансфер е невъзможен освен за космическа сума , която Златан не заслужава, да не говорим за финансовите му претенции за заплата !!!
Ако ще се маха от Милан единствено Сити може да го вземе , тъкно Манчини ще си намери заместник на Тевес друг сребролюбец .
Тоя не е ли собственост на Барселона все още ? Това не би ли трябвало да означава че такъв трансфер е невъзможен освен за космическа сума , която Златан не заслужава, да не говорим за финансовите му претенции за заплата !!!
Ако ще се маха от Милан единствено Сити може да го вземе , тъкно Манчини ще си намери заместник на Тевес друг сребролюбец .
Да
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА
- Frankie Lampard
- Контакти:
Pichichi написа:Е поне Ибрахимович и Пепе ще могат да си спретват спаринги за разпускане !!!
Това за спарингите е добро

Разбира се, че НЕ! Добър футболист, добър каратист, но дотам
На Ибрахимович му пише Ман Сити на челото, просто този отбор е създаден за него. Треньор от Италия, целият отбор трениран да играе за един човек - Тевес в момента, ако си тръгне, може да е и Ибра, безкрайни пари, с които да му плащат незаслужено огромната заплата и да си позволят да го купят. Да си го взимат арабите и да не се доближава до Реал.
Рядко си позволявам да се изказвам толкова отрицателно за футболисти, които са достигнали до това ниво, но Златан е просто нагъл. Сменя грандовете като носни кърпички, а понякога имам чувството, че предпочита неговият отбор да загуби с 3:2 с две негови попадения, отколкото да спечели с 1:0 с гол на Робиньо например. Страшно обича да мъти водите в съблекалнята, да се кара с треньори и ръководство, да кара медийте да го мразят и т.н.

Рядко си позволявам да се изказвам толкова отрицателно за футболисти, които са достигнали до това ниво, но Златан е просто нагъл. Сменя грандовете като носни кърпички, а понякога имам чувството, че предпочита неговият отбор да загуби с 3:2 с две негови попадения, отколкото да спечели с 1:0 с гол на Робиньо например. Страшно обича да мъти водите в съблекалнята, да се кара с треньори и ръководство, да кара медийте да го мразят и т.н.
- liverpool-4ever
- Контакти:
Всички казват не
Моурниьо иска ли го .. няма искам - неискам..

Paralel написа:Разбира се, че НЕ! Добър футболист, добър каратист, но дотамНа Ибрахимович му пише Ман Сити на челото, просто този отбор е създаден за него. Треньор от Италия, целият отбор трениран да играе за един човек - Тевес в момента, ако си тръгне, може да е и Ибра, безкрайни пари, с които да му плащат незаслужено огромната заплата и да си позволят да го купят. Да си го взимат арабите и да не се доближава до Реал.
Все едно аз съм го написал този коментар.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Дърво си е,а пък и бивш блаугранас,30 години,не и в този живот...
Когато парите говорят и прокурора мълчи