Ботев-Миньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Миньор
аз не виждам една причина БПФК и догодина да играе в А група. иска ми се да си спестим резилите и нервите, с този селендур за президент мястото ни е при по-скромните отборчета от Б група.
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Пичове, вие как я смятате тази работа без подкрепа! Да, мишки са, ама са си наши мишки. Навън кой го ебе Селския, Мелскя....Ботев си изпада и после пак мъка и пак мъка. Само мачове навън ли ще гледаме или сеира на онези от гарата дето ги чака същата участ като нас. Я, мощно от първата минута без много да филосостваме, пък който иска да си стои отвън.
на футболистите мястото им е в Б, но на Ботев- не. жалко,че не ми се гледа и на мен А група, но наистина не виждам смисъл вече...
- Тракиец 1912
- Контакти:
manolovplamen написа:Момчета, подкрепяйте си отбора защото ако ви бием и този мач ще идете в Б групата!
Говориш все едно сте Барса. "Ако ни биете И този мач", че вие какво направихте в Кюстендил, ако не беше глупавата дузпа нямаше да ни вземете три точки. Можеш да си сигурен, че ще ви бием, дори с този некадърен състав, защото отбора ви не е по-силен от нашия и дори ако ние изпаднем, догодина вас ви чака същото

- Тракиец 1912
- Контакти:
fungus написа:на футболистите мястото им е в Б, но на Ботев- не. жалко,че не ми се гледа и на мен А група, но наистина не виждам смисъл вече...
Ако ще е "Б" група, няма смисъл. По-добре направо "В" направо. Последният шанс дълговете да ни паднат и последния шанс за реален желаещ да ни купи. И какво като останем в """големият""" елит наречен А група, като няма да имаме куповач. Кой ще ти купи на бат Митьо дълговете.
- Ангел
- Местоположение: От "Бирената", през Токио, до Аризона, светът е ЖЪЛТО-ЧЕРНА зона!
- Контакти:
Аз пък си мисля вече, че ако изпаднем в Б група ще се отървем по-лесно от селския, защото вече няма да има далавера за него. Като се има предвид, че не остана свестен играч за продаване единствените му приходи сега са от ТВ правата, а като изпаднем губи и тях и увисва съвсем. Тогава няма да има избор и ще трябва да се предаде!
Любов, предавана 100 години от поколение на поколение! Това е Ботев Пловдив!
http://www.botevplovdiv.bg
http://www.botevplovdiv.bg
- sorcererals
- Контакти:
Тракиец 1912 написа:fungus написа:на футболистите мястото им е в Б, но на Ботев- не. жалко,че не ми се гледа и на мен А група, но наистина не виждам смисъл вече...
Ако ще е "Б" група, няма смисъл. По-добре направо "В" направо. Последният шанс дълговете да ни паднат и последния шанс за реален желаещ да ни купи. И какво като останем в """големият""" елит наречен А група, като няма да имаме куповач. Кой ще ти купи на бат Митьо дълговете.
Във В група отиваме само при липса на лиценз. Което всъщност не е никак нереално.
Колкото до подчертаното в червено и синьо - няма такъв филм като отпадане на задълженията. Набийте си го в главите и стига сте плямпали глупости. И в "Й" група да идем, пак остават задълженията.
Колкото до купувачите. За Ботев винаги ще има купувачи, въпроса е да имс и продавач. А сега селската мастия само източва, без да влага стотинка. И се е впил като пиявица в клуба, защото това е единственото му "предприятие", което генерира някакви приходи, и то не лоши.
И като останем в групата, какво ще стане? Другата година пак същите мъки, пак същия резил, пак всеки ще се гаври с нас! Стига сме отлагали нека бъдем по-радикални, мисля че всички разбраха след концерта, че с добро не става.
- емо73канар
- Контакти:
Мъки няма да има,щото няма да получим лиценз,така,че деректно във В група.СЕЛЮЮ тотално е свършен,затова предлагам да го оставим до краят на първенството ,за да не се оправдае после с нас,че видишли "яз бях намирил купвач а м те фенуите гу изплаашихъ".Лично обаче аз спрях да ходя на мачове слд срещатата със Сливен и ще отида чак когато СЕЛЯНДЖЪРЪТ се махне,това е моят личен боикот.
-
- Контакти:
Здравейте момчета.
Искам само едно да ви попитам,но искам да ми отговорите честно.
Питам-на кой сте фенове??????На Селския ли?На мишките ли?На Б и В група ли?НА КОЙ???????
И без да чакам отговорите ви ще избързам да кажа аз на кой сам фен.
АЗ момчета съм луд фен на ЕМБЛЕМАТА БОТЕВ.Не на президента не на футболистите не на нещо друго.АЗ съм фен и голям превържаник на емблемата наречена БОТЕВ Пловдив.Един от най големите отбори в България.
Аз присъствам на всеки мач в Пловдив(извън града немога).И на всеки мач си казвам"вярно е че футболистите играещи в Ботев не са кой знае какво",НО аз ходя на мачовете не да ги псувам не да ги освирквам-АЗ ходя за да викам за лубимия ми клуб.
Ето защо не разбирам нито един от вас.Немога да го проумея как един истински привържаник на Ботев ще желае да види отбора си в Б група.Как един превържаник на Ботев няма да иде да подкрепи отбора си въпреки че това е единсвения начин да помогне.Зщото всеки знае че Ботев винаги е бил подкрепян и винаги всеки отбор дошъл на този стадион е треперил от страх като е излизал пред 20 000 ревящи гърла.Ние публиката на Ботев сме неговото сърце.Сега вие отскубнахте сърцето на отбора спираики да го подкрепяте.За мен това е резил.За мен това е срам.Аз никога немога да си го простя.Никога не сум вярвал ,че олигофренски отбор като спартак ще дойде на прословутия врящ вулкан и ще чува своите 7 човека как пеят.Плаче ми се.Това за мен е срам.
И ето за това ще ви кажа нещо в което аз лично вярвам-Няма значение кои ти е президент,няма значение кои играчи са в отбора,няма значение на кое място си 1-во или последно нищо няма значение ОСВЕН ЕДНО-истинският фен трябва да е винаги, повтарям винаги до отбора си без значение в какво състояние е.Цяла България ни се възхищаваше точно на това ,всички се чудеха как в Пловдив винаги има по хиляди фенове на стадиона а по другите стадиони по стотици може би и по десетки.
И накрая искам само едно да ви кажа-ИСТИНСКИЯ ФЕН СИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧЕ.Всички други са просто имитации търсещи само скандалите бойкотите побоищата и всичко останало което само вреди на Емблемата Ботев Пловдив.На мача с Мньор аз отново ще съм там и отново ще остана без глас,защото обичам Ботев до смърт и вярвам че може би още някой истински фен ще доиде до мен и ще си подкрепяме отбора-ЗАЩОТО го обичаме и знаем че това е единствения начин да му помогнем.
Поздрави.
Искам само едно да ви попитам,но искам да ми отговорите честно.
Питам-на кой сте фенове??????На Селския ли?На мишките ли?На Б и В група ли?НА КОЙ???????
И без да чакам отговорите ви ще избързам да кажа аз на кой сам фен.
АЗ момчета съм луд фен на ЕМБЛЕМАТА БОТЕВ.Не на президента не на футболистите не на нещо друго.АЗ съм фен и голям превържаник на емблемата наречена БОТЕВ Пловдив.Един от най големите отбори в България.
Аз присъствам на всеки мач в Пловдив(извън града немога).И на всеки мач си казвам"вярно е че футболистите играещи в Ботев не са кой знае какво",НО аз ходя на мачовете не да ги псувам не да ги освирквам-АЗ ходя за да викам за лубимия ми клуб.
Ето защо не разбирам нито един от вас.Немога да го проумея как един истински привържаник на Ботев ще желае да види отбора си в Б група.Как един превържаник на Ботев няма да иде да подкрепи отбора си въпреки че това е единсвения начин да помогне.Зщото всеки знае че Ботев винаги е бил подкрепян и винаги всеки отбор дошъл на този стадион е треперил от страх като е излизал пред 20 000 ревящи гърла.Ние публиката на Ботев сме неговото сърце.Сега вие отскубнахте сърцето на отбора спираики да го подкрепяте.За мен това е резил.За мен това е срам.Аз никога немога да си го простя.Никога не сум вярвал ,че олигофренски отбор като спартак ще дойде на прословутия врящ вулкан и ще чува своите 7 човека как пеят.Плаче ми се.Това за мен е срам.
И ето за това ще ви кажа нещо в което аз лично вярвам-Няма значение кои ти е президент,няма значение кои играчи са в отбора,няма значение на кое място си 1-во или последно нищо няма значение ОСВЕН ЕДНО-истинският фен трябва да е винаги, повтарям винаги до отбора си без значение в какво състояние е.Цяла България ни се възхищаваше точно на това ,всички се чудеха как в Пловдив винаги има по хиляди фенове на стадиона а по другите стадиони по стотици може би и по десетки.
И накрая искам само едно да ви кажа-ИСТИНСКИЯ ФЕН СИ ЛИЧИ ОТ ДАЛЕЧЕ.Всички други са просто имитации търсещи само скандалите бойкотите побоищата и всичко останало което само вреди на Емблемата Ботев Пловдив.На мача с Мньор аз отново ще съм там и отново ще остана без глас,защото обичам Ботев до смърт и вярвам че може би още някой истински фен ще доиде до мен и ще си подкрепяме отбора-ЗАЩОТО го обичаме и знаем че това е единствения начин да му помогнем.
Поздрави.