Фен Теми за всички играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Фен Тема - Георги Божилов

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 15:17

terata написа:
greenpeak написа:Ама то и много лявскари не са за национала, щото са пълни бездарници, ама са титуляри нали :mrgreen: ?

Виж ми мнението в другата тема, и ще разбереш, че не се водя от клубни пристрастия ;)

Истината е, че няма класни офанзивни играчи за националния отбор и очевидно Матеус иска да изпробва млади и перспективни такива, па макар и далеч от нивото на "национален състезател". Моята прогноза е, че Божилов, ако въобще попадне в окончателния състав, ще играе само срещу Корсика. Срещу Черна гора дори няма да е на пейката. Твърде вероятно е и да направи гастрол като Д.Димов -- леко гъделичкане на егото и нито 1 записана минута.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 май 2011 15:49

божилов скоро ще е твърд титуляр в национала, помнете ми думата :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 13 май 2011 15:53

-Ivan- написа:Определено е за националния играч и наистина ми напомня за Бербо.Висок,техничен,играе добре с глава и има хубав завършващ удар.Дано по-скороо го върнат в ЦСКА!

МНого техничен.И когато е с топка в краката,минава по 3-4 играчи ,след което обикновено следва добър пас.Но пред гола НЕ Е като Бербо.Просто не му иска толкова много.Но е също толкова отборен играч,не е лаком за гол/от там идва и слабата му резултатност/и определено има място в националния сега именно в този момент.Сега,когато нямаме подобен играч в националния,Жоро може да се пребори за такова.Е,и хер Лотар трябва да му даде шанс все пак.Но макар че го харесвах още като не беше при нас,ако есента някой бе споменал Жоро и национален отбор в едно изречение,щях да се изсмея.Но след идването на Чечо нещата за Жоро се промениха тотално.И се видя че имаме един наистина класен играч в негово лице.Желая му успех,игрови минути за България и трансфер в чужбина,в посока на запад от Калотина.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 май 2011 18:46

Божилов се раздава на терена всеки мач.... затова ми хареса още в началото.... после ми се стори куц, но явно заради позицията е било, защото сега виждаме ново лице... и наистина се представя повече от чудесно бих казал - пресира съперника, отнема топката, овладява, задържа, подава, вкарва..... благодарение на добрата позиция в момента се представя супер успешно :idea:
а повече голове и асистенции щеше да има, ако играчите до него ставаха за нещо.... така че стига вече с това, че не бил вкарвал гол и че не бил правел асистенции.... че ние цял мач играем пред нашата си половина бе, я мислете малко.... няколко пъти успеем да излезем напред и то точно заради Божилов, който съумява да организира малко нашите напред, иначе не ми се мисли :!:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 13 май 2011 20:13

Според мен под ръководството на Стефан Генов прогреса при Божилов е очеваден.Пожелавам му успехи с моряците,ако заслужи и със националния.Иначе сравненията за този момент с Бербатов са определено смешни.Същото важи и за Стефан Генов чак пък "съра" нека спечели някои медал или купа и тогава може да се помисли за такива определения.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 май 2011 21:29

божилов определено ще задмине бербатов... така ми се струва на мен.... това, което ще му помогне е хъса му и себераздаването на терена.... докато бербата е леко мързелив :!: освен това повиквателната в национала ще го накара да се старае повече, а аз мисля, че скоро ще бъде титуляр и щом матеус го е забелязал... ще го забележи и някой друг за големия футбол и Черно море ще направи първия си трансфер в силно европейско първенство от доста години насам :twisted:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2011 21:32

yavorescu написа:
greenpeak написа:Напротив точно головете и асистенциите са критерия за работата на нападателя. Навсякъде в Европа е така.

Англия се брои към Европа, нали? Виж Кевин Дойл, типичен пример за "ялов" нападател. Но е най-ценния нападател и за Уулвс, и за Ирландия. Естествено, Божилов не е и 5% Дойл, спорът ни е дали головете са най-важното нещо. И Рууни има май колкото Божилов този сезон...

Уейн Рууни-26 мача,10 гола,11 асистенции.Това само така,между другото.За да не се изказваш неподготвен.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 13 май 2011 21:39

ogrizko написа:божилов определено ще задмине бербатов... така ми се струва на мен.... това, което ще му помогне е хъса му и себераздаването на терена.... докато бербата е леко мързелив :!: освен това повиквателната в национала ще го накара да се старае повече, а аз мисля, че скоро ще бъде титуляр и щом матеус го е забелязал... ще го забележи и някой друг за големия футбол и Черно море ще направи първия си трансфер в силно европейско първенство от доста години насам :twisted:

Ако не те познавах щях да кажа че си луд.Тънка ирония надявам се :mrgreen:
Божилове когато му тръгне играта играе нека да му пожелаем успех и да поигерае някоя минута..

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 21:55

blue avalanche написа:Уейн Рууни-26 мача,10 гола,11 асистенции.Това само така,между другото.За да не се изказваш неподготвен.

Благодаря за поправката. Кевин Дойл е със същия брой мачове, 8 гола и 6 асистенции (при 7 пъти по-малка заплата). И двамата са зле като показатели за нападатели, но и двамата са неизменни титуляри, когато са здрави. Защо? Защото работят за отбора. Освен голове и асистенции, има и други елементи -- преса в противниковото поле, увличане на защитници, освобождаване на свободни пространства, градене на атаките. Това ми беше идеята. За Божилов сезона започна през пролетта, и той се раздава всеки мач, като играе за отбора, не за себе си. Божилов е такъв тип играч, той не е и няма да бъде изявен голмайстор. Особено когато отбора играе грозен дефанзивен футбол, с посредствени изпълнители. Надявам се Матеус тези неща да ги вижда и да може да ги прецени, за разлика от играта на Иван Стоянов, да речем.

Има и друг момент -- пусни Рууни с Дончо, Ратника, Д.Георгиев, Д.Петков и да видим колко ще са му головете и асистенциите... Пусни и Меси да играе за Стоук или Бърмингам да видим колко златни топки ще спечели...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 май 2011 22:00

yavorescu написа:
blue avalanche написа:Уейн Рууни-26 мача,10 гола,11 асистенции.Това само така,между другото.За да не се изказваш неподготвен.

Благодаря за поправката. Кевин Дойл е със същия брой мачове, 8 гола и 6 асистенции (при 7 пъти по-малка заплата). И двамата са зле като показатели за нападатели, но и двамата са неизменни титуляри, когато са здрави. Защо? Защото работят за отбора. Освен голове и асистенции, има и други елементи -- преса в противниковото поле, увличане на защитници, освобождаване на свободни пространства, градене на атаките. Това ми беше идеята. За Божилов сезона започна през пролетта, и той се раздава всеки мач, като играе за отбора, не за себе си. Божилов е такъв тип играч, той не е и няма да бъде изявен голмайстор. Особено когато отбора играе грозен дефанзивен футбол, с посредствени изпълнители. Надявам се Матеус тези неща да ги вижда и да може да ги прецени, за разлика от играта на Иван Стоянов, да речем.

Има и друг момент -- пусни Рууни с Дончо, Ратника, Д.Георгиев, Д.Петков и да видим колко ще са му головете и асистенциите... Пусни и Меси да играе за Стоук или Бърмингам да видим колко златни топки ще спечели...

При това положение възниква въпросът защо Матеус го взима като нападател,след като всички тук се "скъсахте" да обяснявате,че той,всъщност,не е нападател в чистия му вид.Нали се сещаш какво ще се случи,ако го пуснат като някакъв таран?

Върни се в “Черно море”