Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 13 май 2011 20:31

Gil-galad написа:Аз лично никога не съм имал добри впечатления от Комоли...помня още в Тотнъм че не беше особено обичана фигура....вие как мислите?

Реднап си го каза на първото интервю.Състава е "миш маш" и заради това няма успехи.Просто прекалено много трансфери се правиха там.По 10-12 човека на сезон.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 май 2011 20:58

styopa написа:
Gil-galad написа:Аз лично никога не съм имал добри впечатления от Комоли...помня още в Тотнъм че не беше особено обичана фигура....вие как мислите?

Реднап си го каза на първото интервю.Състава е "миш маш" и заради това няма успехи.Просто прекалено много трансфери се правиха там.По 10-12 човека на сезон.

Еми то както е тръгнало, това лято около 7-8 човека може да напуснат и около 7-8 да дойдат. Но ако това става постоянно, всеки летен трансферен прозорец, направо да му набият шута. Но все пак Кени няма да позволи всяко лято да се случва подобно нещо.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2011 21:07

Liverpool forever_95 написа:Еми то както е тръгнало, това лято около 7-8 човека може да напуснат и около 7-8 да дойдат. Но ако това става постоянно, всеки летен трансферен прозорец, направо да му набият шута. Но все пак Кени няма да позволи всяко лято да се случва подобно нещо.

Ще видим какво ще излезе.При всички положения обаче репутацията му е спорна.Все пак обаче за сега се справя добре.Суарес може да се каже трансферен удар.Керъл също е футболист с голям потенциал.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 май 2011 09:16

Да, важно е КРАЛЯ и Комоли да работят колективно. Много съм доволен от трансферите на Суарес и Керъл. Но все пак не трябва да забравяме, че тази година трябва наистина да се направи една чистка, и да дойдат не по-малко от 5 футболисти и оттам нататък вече само да се надгражда над това, което имаме.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 май 2011 14:31

Говори се за оферта от наша страна за размяна с К.П.Р - Адел Таарабт за Джо Коул.
П.С. Уест Бромич искат да дават пари за Нгог, а Хълк е подписал 5-годишен договор с Порто!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2011 15:54

MaCuMo написа:Говори се за оферта от наша страна за размяна с К.П.Р - Адел Таарабт за Джо Коул.
П.С. Уест Бромич искат да дават пари за Нгог, а Хълк е подписал 5-годишен договор с Порто!!!

Коул в К.П.Р. някак не ми се вярва.Просто едва ли могат да си позволят заплата на Джо.Все си мисля Коул ако евентуално се махне най-вероятно ще отиде при Реднап.Иначе Таарабт би бил трансферен удар.Поне това което съм го гледал много ми допада.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 май 2011 16:31

styopa написа:
MaCuMo написа:Говори се за оферта от наша страна за размяна с К.П.Р - Адел Таарабт за Джо Коул.

Коул в К.П.Р. някак не ми се вярва.Просто едва ли могат да си позволят заплата на Джо.Все си мисля Коул ако евентуално се махне най-вероятно ще отиде при Реднап.Иначе Таарабт би бил трансферен удар.Поне това което съм го гледал много ми допада.

К.П.Р имат много пари, тях ги купиха някакви богаташи миналата или по-миналата година ама не ми се рови да видя кои бяха.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 май 2011 16:32

Таарабт е страхотно крило. Само не знам, защо Тотнъм го махнаха. Ако го вземем, добре ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 май 2011 16:52

MaCuMo написа:
styopa написа:

К.П.Р имат много пари, тях ги купиха някакви богаташи миналата или по-миналата година ама не ми се рови да видя кои бяха.

Ами ако не се лъжа Бриаторе ги взе.Но въпреки това едно 70-100 бона на месец ми се вижда много пари за новобранец.

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 17:55

Само на мен ли ми се струва, че т'ва ще е последния сезон на Макси в 'Пул ?!? Независимо от брилянтната му форма в последния месец, даже мисля, че точно т'ва му представяне ще ускори заминаването му от Анфийлд - в топ-форма и за добри кинти.
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Ливърпул”