Да останат ли "ветераните" още една година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Да останат ли "ветераните" още една година?

Мнениеот milan199440barca » 13 май 2011 19:39

Трябва ли според Вас, феновете на Милан, да се продължат договорите на Амброзини, Неста, Пирло и Зеедорф. Аз мисля, че ще е хубаво да останат. Холандският халф доказа през втория полусезон, че има още какво да даде на футбола. Неста също се представи на ниво. Пирло игра един-два мача след контузията. Разбирам, че ръководството се страхува от продължителни контузии на тези играчи, както бе случая с Пирло и Индзаги. Няма много смисъл да плащаш 5-6 млн. на играч, който не можеш да използваш. Тези футболисти са ми донесли много хубави моменти. Бих ги оставил до живот в Милан, но ако не могат да бъдат полезни в спортен план по-добре да заемат някаква селекционерска или треньорска позиция. Отделно от това, Боатенг и Бомел се включиха много добре в отбора. Появиха се спекулации и за връщането на Кака. коментирайте това, което става в клуба. Кой да дойде и кой да си тръгне. Аз лично искам Фламини да се махне от отбора. За Ибрахимович се колебая, но май е по-добре да имаме един физически здрав нападател.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Да состанат ли "ветераните" още една година?

Мнениеот maldin1 » 13 май 2011 19:43

Неста - да, Пирло - може би, Зеедорф и Амброзини може да останат само при положение, че нямат претенции да са резерви.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 13 май 2011 19:55

Ми че Неста все още е най добрия италиански защитник,едва ли трябва да си задавате такъв въпрос.Аз лично съжелявам като фен на Касано,че свири втора цигулка.Да имаше и своята част от триумфа,но не основна.Ако иска да продължи да бъде фактор в националния мисля че трябва да си намери друг отбор,в Милан няма бъдеще или поне не на лидер.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2011 19:56

Неста със сигурност, Зеедорф също може. Пирло явно е решил да напуска, а Амброзини да си ходи-никога не съм го харесвал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 13 май 2011 20:00

Твърдо съм за Неста и Ван Бомел да останат.Дори като титуляри те се представят на много високо ниво.Пипо Индзаги ще преподпише за още една година и аз съм за,ясно е,че ще влиза рядко,но винаги може да помогне с опита си.Пирло може би е добре да си тръгне,защото Алегри очевидно иска да залага на силова халфова линия и плеймейкър пред нея,а не плеймейкър от дълбочина,какъвто е той.А и контузиите започнаха да го преследват,вече не е същият.Зеедорф трябва да си тръгне,според мен,защото иначе няма да му бъде взет заместник,а с него в Шампионската лига вече няма как да сме сериозен отбор.Амброзини ми се иска да остане,защото няма да има претенции да е титуляр,не взима висока заплата,което да е извинение за ръководството,че не привлича големи играчи,а и е на същото ниво,каквото е бил винаги.Като цяло е време да довършим промяната в отбора,която започна през този сезон.След привличането на Тайво и Мексес,защитата е окомплектована.Янкуловски,Одо,Вия,Сократис и Легроталие,за мен,нямат място в отбора,само ще им се плащат заплати без да играят.В средата на терена е задължително да вземем плеймейкър,като моите предпочитания са твърдо към връщане на Кака.Другите варианти изглежда,че са Гансо и Ерик Ламела.Поне един от тримата е задължителен през лятото.Иска ми се да вземем поне един опорен халф,който да е титуляр,заедно с Ван Бомел и Боатенг.В атака е ясно,че няма да правим промени през лятото.С подсилването креативността на халфовата линия,ще можем да играем с Ибра и Пато като двойка нападатели,където,според мен,ще е тяхната сила.Сега се иска и да правят играта,което,най-вече при Пато,не е най-силната част от играта.С тези двамата в наказателното поле и Кака зад тях,Абате и Тайво опериращи по целия фланг,железните Тиаго и Неста/Мексес,Абиати на вратата и силовите и играещи на широк периметър Ван Бомел,Боатенг и нов халф,ако не,Фламини,отборът ще придобие облик,достоен за купата в Шампионската лига.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Да останат ли "ветераните" още една година?

Мнениеот Седем » 13 май 2011 21:15

За Неста - твърдо "ДА!". Колкото до останалите, мисля, че им е време да последват Бекъм и Анри за океана. С оглед на предстоящата селекция не мисля, че за тях ще има място като титуляри, а не мисля че ръководството ще иска да държи футболисти с такива заплати като резерви.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 май 2011 00:12

Хм, що за въпрос? Според мен е най - добре всички ветерани без Неста да напуснат, защото за добро или лошо такъв е животът. Миналата година, а и няколко поредни сезона, се говореше, че Милан има прекалено застарял състав. Сега вече не е точно така, но мисля, че шампионската титла е идеалният момент да се вземат нови играчи, а заслужилите да им се даде шанс в друг клуб - Пирло, Зеедорф, Амброзини, Одо. Гатузо, ван Бомел, споменатия Неста, Рома, Абиати, Дзамброта нека да останат още един сезон. Масовото освобождаване на опитни играчи би довело до пълен крах догодина. Вижте, Галиани и Брайда си знаят работата. Не сме ние хората, които ще им даваме акъл. В момента Милан върви по правилен път, но трябваше да се класира на финала за купата, защото за да потвърди развитието си. С отпадането от Палермо нещата се поставят под сериозен въпрос, но когато сезонът е успешен, трябва да се гледа малко по - леко на такива неща и в същото време да се гледат внимателно грешките, за да не се повтарят в бъдеще.
Не мисля, че с тези играчи Милан ще стане европейски шампион догодина, но с един Тевез може би, а и някои други играчи ще се превърне в основен кандидат за трофея.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 май 2011 11:10

Не!
Стига вече! Нека бъдещето настъпи...сега. И Ван Бомел и той може да си ходи. Заедно с Ибра. Страхотно попадение с Емануелсон. Могат да добавят още двама човека в средата. Примерно много искам да вземат Бейл. Други добри халфове са Янсен от Твенте и Де Зеув от Аякс. Да си върнем Кака. Да се измисли отнякъде един добър млад таран. Като Лукаку да речем или Кавани. И поне един добър централен защитник и един краен такъв.
За Италия даже не сме толкова добри (предвид слабите Юве и Рома), така че има още много какво да се желае, но вярвам на Алегри. Добър специалист е и може да изгради отбор, който да доминира в Италия дълго време, а защо не и в Европа.
Но това, за да стане трябва да се реже живо месо и то до кокала.

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 14:22

Да
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 14 май 2011 15:11

Неста,Пипо и Рино задължително,Амброзини,Янкуловски,Одо-не за Пирло и Зеедорф съм раздвоен!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Милан”