Фен Теми за всички играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Фен Тема - Георги Божилов

Мнениеот chelseabg » 13 май 2011 14:27

И също така когато Миро Манолов беше Н1 в А група не беше викан ясно ние защо..
Ако не друго поне Матеус показва критерий засега не робува толква на мениджърските и най-вече клубни интереси..

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 14:31

зеления написа:
greenpeak написа:Пълен некадърник е Георги Божилов. Две класи под Миро Манолов.
Сравнения с Бербатов будят смях.
Този от десет паса е с осем посредствени отигравания.
Да не говоря за основните показатели в играта му, нещастна работа, и няма тенденция към по-добро.
На ниво трета бундеслига е.

Ти да не си плебей, бе? :evil: :evil: :evil: Можем да поспорим относно разбирането ти за футбола, но просто ми е писнало от спорове. Щом така си мислиш - добре, но си на абсолютно грешна позиция, повярвай ми.

Щом имам клубна карта платена от с пари от собсвтвения ми джоб, значи мога и да критикувам колкото си искам, или да го хваля.
Гледам го всеки мач на Тича и си го мисля.
Ако играеше добре щях да кажа, че е добър. Като е некадърник как да го кажа бе.

Не мога до го подкрепям вечно, не мога постоянно да правя компромиси и да си затварям очите. Този не става и това е.

За 27 мача Георги Божилов има 4 или 5 гола ако не се лъжа.

КАКВО ДА КАЖА, ЧЕ Е СУПЕР ЛИ???

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 май 2011 14:32

Националът Божилов пред Novsport.com: Поласкан съм от поканата на Матеус, дано получа шанс за изява

Нападателят на Черно море Георги Божилов заяви пред кореспондент на Novsport.com, че се чувства поласкан от поканата на националния селекционер Лотар Матеус. Божилов сподели, че се радва от факта, че не е останало незабелязано старанието и добрите му изяви на терена, както и че и занапред ще бъде пределно мотивиран да показва най - доброто от себе си.

"Поласкан съм от поканата на Лотар Матеус и се надявам да покажа с играта си, че имам място в национални отбор. Все още е рано да коментираме каквото и да било, тъй като фигурирам засега само в разширения състав. Дай Боже и да съм в групата за мача с Черна гора и тогава ще говорим повече за повиквателната ми, все още е рано. Радва ме фактът, че добрите ми изяви на терена са забелязани и то от авторитетна личност, като Лотар Матеус. И занапред ще се старая да показвам най - доброто от себе си и дано оставям добро впечатление във футболните специалисти".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 14:35

Най-доброто от него за 27 мача са 4-те му гола :mrgreen: .СМЯХ!!!

http://www.pfl.bg/index.php?option=com_ ... 95&lang=bg

Не ме ли обиди първо ти, а???

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 май 2011 14:43

greenpeak написа:Най-доброто от него за 27 мача са 4-те му гола :mrgreen: .СМЯХ!!!
Не ме ли обиди първо ти, а???

Казах че, Божилов не е за национала, и че много фенове дори на Черно Море ще го потвърдят (или поне тези, които са посещавали мачовете на своя отбор), оказа се че съм прав.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 14:46

Ама то и много лявскари не са за национала, щото са пълни бездарници, ама са титуляри нали :mrgreen: ?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 14:49

greenpeak написа:Най-доброто от него за 27 мача са 4-те му гола :mrgreen: .СМЯХ!!!

Головете не са единствения важен показател за един нападател, колкото и абсурдно да звучи. Сравненията с Бербатов са доста пресилени, но в Божилов все пак има хляб. Очевидно е, че не е удачен за върха на атаката при 4-5-1, не му е там силата. Ще се радвам да продължава да се развива, тази повиквателна може да му подейства както стимулиращо, така и вцепеняващо, ще видим.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 май 2011 14:57

Напротив точно головете и асистенциите са критерия за работата на нападателя. Навсякъде в Европа е така.
Отивам на Тича да гледам как вкарва или подава за голове в чуждата врата.
Не отивам да гледам как се лигави или как разхожда фанелката по терена.
Божилов има 27 мача за годината защото нямаме друга алтернатива в нападение. Ако имахме друг или дгруги класни нападатели нямаше да е в групата дори, ПЕЙКА това е истината.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 май 2011 15:04

greenpeak написа:Ама то и много лявскари не са за национала, щото са пълни бездарници, ама са титуляри нали :mrgreen: ?

Виж ми мнението в другата тема, и ще разбереш, че не се водя от клубни пристрастия ;) Мнението ми за повиквателната на Божилов е същото както и за бившите или настоящи левскари: Хичо, Сърмов, Иво Иванов, Гаджев(класен, но в момента формата му е под всякаква критика), така че ...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 13 май 2011 15:07

greenpeak написа:Напротив точно головете и асистенциите са критерия за работата на нападателя. Навсякъде в Европа е така.

Англия се брои към Европа, нали? Виж Кевин Дойл, типичен пример за "ялов" нападател. Но е най-ценния нападател и за Уулвс, и за Ирландия. Естествено, Божилов не е и 5% Дойл, спорът ни е дали головете са най-важното нещо. И Рууни има май колкото Божилов този сезон...
Не отивам да гледам как се лигави или как разхожда фанелката по терена.

Има такива, които се лигавят повече, там е проблема.
Божилов има 27 мача за годината защото нямаме друга алтернатива в нападение.

Будинов, Дончо, Румбата, Каптиев, Капитанов, Т.Колев -- все нападатели, така че поне на теория има алтернатива.

Върни се в “Черно море”