Middlesbrough написа:UNBEATABLE написа:Как върви класирането в Сегунда, и кои отбори ще влязат от другия сезон в Примера?
Бетис и Райо Валекано влизат директно
ето го и класирането
http://xscores.com/soccer/Results.jsp?s ... 0&result=5
Мерси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:UNBEATABLE написа:Как върви класирането в Сегунда, и кои отбори ще влязат от другия сезон в Примера?
Бетис и Райо Валекано влизат директно
ето го и класирането
http://xscores.com/soccer/Results.jsp?s ... 0&result=5
enguerino написа:Според Марка Луис Енрике ще е новия треньор на Атлетико Мадрид
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:Според Марка Луис Енрике ще е новия треньор на Атлетико Мадрид
Еми то това е на 90% сигурно за мен... Хаус си заминава лятото, а Луис Енрике напуска Барса Б за да поеме отбор от Примера (Атлетико, Севиля май също имаха интерес към него, но мисля че ще вземе нашите, Серезо май четох че беше говорил нещо по тоя въпрос, че е "много вероятно" Луис Енрике да е треньор на отбора от 1 юли....)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Еми кой да вземем![]()
Рафа Бенитез ?! - Ще иска космическа заплата + доста пари за трансфери евентуално, които Серезо няма да му даде....
JackPackage написа:enguerino написа:Според Марка Луис Енрике ще е новия треньор на Атлетико Мадрид
Еми то това е на 90% сигурно за мен... Хаус си заминава лятото, а Луис Енрике напуска Барса Б за да поеме отбор от Примера (Атлетико, Севиля май също имаха интерес към него, но мисля че ще вземе нашите, Серезо май четох че беше говорил нещо по тоя въпрос, че е "много вероятно" Луис Енрике да е треньор на отбора от 1 юли....)
megan fox написа:JackPackage написа:enguerino написа:Според Марка Луис Енрике ще е новия треньор на Атлетико Мадрид
Не ви трябва Луйс! Беше страхотен футболист, но като треньор... нищо особено не е! Точно като наш Ицо! От мачовете, които гледах на "Б" отбора ни не останах впечатлен от работата му!
enguerino написа:Е ти от 2-3 мача ли съдишЗа 2 год качи отбора 1 категория и довчера беше 3ти в Сегунда
megan fox написа:enguerino написа:Е ти от 2-3 мача ли съдишЗа 2 год качи отбора 1 категория и довчера беше 3ти в Сегунда
Като се има предвид, че половината от играчите, които играят за "Б" отбора ни тренират рамо до рамо с играчи като Пуйол, Шави, Иниеста, Меси и ко... щеше да бъде голяма изненада, ако отбора не бе в челото на класирането на Сегунда! А и не забравяй едно нещо: В Барса има фиксиран стил на игра за всички формации от "А" отбора до юношите в най-ранна възраст, стил, който Енрике познава до болка от годините си като играч на отбора, но това, че сега използва този стил на игра по ЗАДЪЛЖЕНИЕ не означава, че в друг отбор ще налага същият стил и че тогава резултатите няма да са други!А ако тръгне тепърва да налага нашият стил на игра при вас..., докато се изчисти играта ви от грешки и започне отбора ви да играе като нас ще отнеме поне 2-3 сезона, мислиш ли, че ще получи чак такъв кредит на доверие?!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост