Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот gonzofenka » 11 май 2009 11:32

Да,ВИНАГИ ЩЕ ИМА ГОНЗО В ЛЕВСКИ!!!!!Първо на първо,не се знае,дали оригинала наистина ще се откаже,или няма да издържи и пак ще излезе 1-2 пъти срещу чорбата.Второ Георги Христов е на 25 и има бъдеще поне 7-8 години.Ами Боян Табаков???!!!Да не забравяме и Александър Георгиев Иванов(Гонзо младши)който доколкото знам тренира с децата на Левски,връзкарчето :lol:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 11:36

Стига акане на абсолютни измишльотини в нашия форум, всички тези глупости са създадени последните 15 години... Имам няколко въпроса към феновете на ЦСКА :

1. Защо преди 1990 година, когато мачовете бяха на "Васил Левски" от 50000-60000 на мача след края му при победа на Левски си тръгваха 10000, а останалите оставаха, за да се радват на победата, защо като ЦСКА е създаден като харизма е нямал публика, защо хората са подкрепяли Левски, въпреки обединенията му със Спартак СФ и промяната на името на Левски на Динамо, Витоша... Защо са скандирали "Левски оле нищо общо с МВР" и "И преди и сега Левски значи свобода" веднага след обединението, защо повечето тартори на Левски са били гонени от МВР под предтекст, че проповядват фашистки идей в страната... Който ми каже, че това не е вярно просто по-добре да хване да се застреля, защото повече от коментари с него няма да има смисъл...
Как се увеличи публиката на ЦСКА неимоверно много последните 15 години след като се появи Интернета и се създадоха такива смешни пасквили като горните ?
2. Защо ЦСКА след като е бил 31 шампион на България, а Левски е вечно втори няма, положителен баланс с/у сините, защо Левски има с около 20 победи повече от ЦСКА в общата статистика? Защо Левски е единствения отбор с положителен баланс с/у всички отбори в България ?

Въпросите ти могат да предизвикат много размисъл,усмивки или....други въпроси ;)
1.Защо вие бяхте единствените облагоденствани от обединенията на отборите.За справка ще ти дам малко данни.След 12 годишна шампионска суша,отборът на Левски Спартак става 5 пъти шампион и 3 пъти носител на Купата с 7 играчи на Спартак в редиците си?Защо след като сте толкова принципни и не сте харесвали обединението ви и превръщането ви в милиционерски отбор,не върнете тия купи и не ги махнете от статистиката?Защо тогава търсите като ваше наследство базите на Спартак?Защо вашите легенди не се откажат от чиновете,пенсиите и работата си в митницата,като служители в системата на МВР?Тук става въпрос само за принципи,за които вие само парадирате ;) Лесно е да се говори,но хората не са тъпи и съдят по делата :lol: :lol: :lol:
2.Второто ти твърдение е вярно,но доказва само едно.Шампион се става не само с два мача ;) Титлата се взима с постояни игри,а не само с мачове срещу прекият конкурент за титлата.Статистиката ти е вярна,но преднамерено пропускаш една съществена част от нея.Защо ЦСКА е единствения наш отбор с положителен баланс в ЕКТ?Тук става въпрос за манталитет,но според мен точно отличията и представянето на даден отбор в Европа са по правилния критерий за да се види кой кой е в българския футбол :lol:

Извода и според мен истината е съвсем елементарна.По времето на комунизма и двата отбора бяха толерирани от властимащите,но вие никога не сте го признавали,за разлика от нас,а се криете зад някакви митове за комунистическо минало на ЦСКА!Това е истината,колкото и да не искате да го признаете,и там е разликата между нас и вас!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 11:41

Успехите на Левски се дължат на мафиотизирането и корумпирането на обществото, а това е станало в държавата ни последните 20 години... :D :D Че през 80-те години какво е имало, не е ли имало кражби от държавата и то в десетократно по-големи размери отколкото през т.нар. демокрация, не са ли изнасяни пари от държавната хазна с куфари направо и със самолети в банки по Швейцария и т.н, тогава не е имало корупция изобщо... Това не е до период, дали комунизъм или демокрация или нещо друго, просто това е наслоено в нас българите още от турското робство, да преклоняваш глава и да мислиш единствено за себе си да си добре, което може би ще се промени след 2-3 поколения и дано...
А ако мислиш, че Левски е олицетворение на мафията в България, а другите отбори са онеправдани и изобщо са чисти се лъжеш жестоко. :D

Прекалено много задълбахме темата :lol: Прав си че разграбването на държавата започна през 80-те години,но по време на демокрацията само два отбора носиха на екипите си стикерите на ВИС и СИК!!!Посочването на тоя период от нашата история стана само като плод на твоите хвалби със спечелените титли от Левски след 1989 г.Аз не бих се хвалил с това,защото точно тогава започна тоталното корумпиране на българския футбол.Тази тема е много обширна,и смятам че не сега е времето и не тук е мястото за да я нищим.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Re: ОЧЕВАДНО ЗА ЦСКА-Ники Александров !!!!!!

Мнениеот iskren » 11 май 2009 11:43

kalin demona написа:az iskam da kaja samo nekoi ne6ta 1.v dosta ma4ove verno 4e pobedihme s kasmet(ne s kupuivane na ma4ove s kasmet kazah) no tova e taka z,za6toto na vseki 5 ma4a imame nov otbor i nov sobstvenik 2.vsi4ki fenove na cska sme iznenadani ne ot zagubata a ot na4inapo koito se stigna do neq bez gram igraot nasha strana i to ot edin selski levski s 3 sgodni igra4a 3.ne znam za6to no ot godini nashiq otbor igraer bez duh v tozi ma4 (dokato levski imat duh, za tova gi priznavam) mojem da biem bayer i liverpool a posle ne mojem da biem levski 4. ne sum kumunist,nikoi ot moeto semeistvo ne e kumunist .nikoi ot moite priqteli cskari ne e kumunist % otnosno velikite bulgari dqdo mi se e bil vyv vtorata svetovna pradqdo mi e bil kmet na bzns ,kogoto kumunistite sa zato4ili v love4,prapradqdo mi e zaginal v pyrvata svetovna v makedonia natatak mi se gubi 5. az sum bulgarin kazvam se Kalin ot pleven ,ama kato se pribirah s vlaka sled ma4a ot vagona s fenove na levski ot shumen ne se 4uvashe bg re4 (a tam imate mn fenova)taka i ne razbrah na ma4 na fk levski li sa hodili ili na ma4 na fk dogan 6. tyk da ne mi se obijdat vsi45ki ama 70% ot fenovete na levski sa gameni huligani prostaci loshi mom4eta ,koito hodqt da se biqti kolqtpo diskoteki, hodqt ad se biqt i kolqt po ma4ove , i posle si biqt i jenite u teh shot sa golemi muje 7. ako nashite futbolisti imat 4erveni syrca neka biqt vsi4ko do kraq i da stanat shampioni

:roll: :?:
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 11:48

За мен най-големият проблем в мача беше излизането на Гонзо. Не знам какво са си мислели нашите футболисти, но имам чувството, че очакваха след смяната му Левски сами да паднат. Личи се, че доста от тях не са играли в такова дерби или просто не са за ЦСКА. Сега най-важното е да идат и да победят във Варна. Ако вземем тоя мач остава да се хвърлят здраво и да бият Локо СФ. Мача с Литекс няма да коментирам, защото зависи изключително много от резултата на финала за купата. Все още всичко е в наши ръце. Левски с право се радват и има защо, но най-добре се смее този, който се смее последен... Нека да видим какво ще стане.

Не мога да се съглася с тебе.Просто Левски направиха най-силния си мач,а ние най-слабия в последните 2 години.Надиграха ни тотално и напълно заслужени ни победиха.Винаги съм казвал,че всеки отбор с претенциите за титла,трябва да си взима мачовете.Ние загубихме тоя мач и не трябва да търсим причините за това на друго място!Левски си изиграха всички козове както си трябва.Седмици преди мача започнаха с атака към съдиите и към нас,раздухвайки въпросът за уговорени мачове и съдийски заговор срещо тях.Стигна се и до култовото изказване на бай Ганьо в деня преди мача,в което дитектно в ефир заплаши съдията!!!И въпреки всичко не там е вината за слабата ни игра.С поведение на срамежливо момиче не се печелят битки!На война се ходи подготвен като за война!

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 11 май 2009 11:51

amii iskren tva e moqt otgovor na vashite plakati 4e sme bili kumunisti i turci

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2009 11:57

Old_death написа:
За мен най-големият проблем в мача беше излизането на Гонзо. Не знам какво са си мислели нашите футболисти, но имам чувството, че очакваха след смяната му Левски сами да паднат. Личи се, че доста от тях не са играли в такова дерби или просто не са за ЦСКА. Сега най-важното е да идат и да победят във Варна. Ако вземем тоя мач остава да се хвърлят здраво и да бият Локо СФ. Мача с Литекс няма да коментирам, защото зависи изключително много от резултата на финала за купата. Все още всичко е в наши ръце. Левски с право се радват и има защо, но най-добре се смее този, който се смее последен... Нека да видим какво ще стане.

Не мога да се съглася с тебе.Просто Левски направиха най-силния си мач,а ние най-слабия в последните 2 години.Надиграха ни тотално и напълно заслужени ни победиха.Винаги съм казвал,че всеки отбор с претенциите за титла,трябва да си взима мачовете.Ние загубихме тоя мач и не трябва да търсим причините за това на друго място!Левски си изиграха всички козове както си трябва.Седмици преди мача започнаха с атака към съдиите и към нас,раздухвайки въпросът за уговорени мачове и съдийски заговор срещо тях.Стигна се и до култовото изказване на бай Ганьо в деня преди мача,в което дитектно в ефир заплаши съдията!!!И въпреки всичко не там е вината за слабата ни игра.С поведение на срамежливо момиче не се печелят битки!На война се ходи подготвен като за война!

Не съм сългасен, че Левски е направил най-силният си мач, а вие - най-слабият. Досега нямахте сериозен противник, затова си мислехте, че сте много добри и играете страхотно. Срещу Славия и серщу нас лъсна суровата действителност. Срещу отбори, които играят открито, а не да се затварят, Левски играе хубаво (изключение прави мача с Локо). Едно е да пробиваш бетон, а друго е да се надиграваш.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 май 2009 11:58

Old_death написа:

+1

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 май 2009 12:01

Не съм сългасен, че Левски е направил най-силният си мач, а вие - най-слабият. Досега нямахте сериозен противник, затова си мислехте, че сте много добри и играете страхотно. Срещу Славия и серщу нас лъсна суровата действителност. Срещу отбори, които играят открито, а не да се затварят, Левски играе хубаво (изключение прави мача с Локо). Едно е да пробиваш бетон, а друго е да се надиграваш.

Е следващите ви мачове пак ще са с/у отбори които няма да ви атакуват, ще видим какво ще стане....за нашите, нещо са ми пълна загадка, но първенството още не е свършило.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 12:02

Какво да направя, че дошлата власт използва отбора с най-много публика през това време, за да се узаконят вашите успехи и да се каже, ето и едните ги подкрепят и другите... А какво Левски са видели от тази подкрепа на властта 12 шамппионски титли, като не се знаеше дали нямаше да са повече, ако бяха други времената... Левски щеше да го има дори да нямаше комунизъм, нещо което не може да се каже за ЦСКА, такъв отбор определено нямаше да има, ако го нямаше примера от Русия, така че да се сравняват двата отбора и да се поставят под общ знаменател е немислимо...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”