Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 10:51

Old_death написа:
Момчета,спорът е наистина излишен и изтъркан.Всеки има своите аргументи и няма да се съгласи с аргументите на противника си.Искам да попитам сините фенове,които непрекъснато се хвалят с успехите на отбора си в последните 20 години,с какво се характеризира тоя период от историята на страната?Най- характерното е мафиотиозирането и корумпирането на обществото!!!На това се дължат и вашите успехи и би трябвало да размислите по тоя въпрос.Не се надявам да си извадите необходимите изводи,след като изкарахте 1-17 грандиозен успех ;)

Успехите на Левски се дължат на мафиотизирането и корумпирането на обществото, а това е станало в държавата ни последните 20 години... :D :D Че през 80-те години какво е имало, не е ли имало кражби от държавата и то в десетократно по-големи размери отколкото през т.нар. демокрация, не са ли изнасяни пари от държавната хазна с куфари направо и със самолети в банки по Швейцария и т.н, тогава не е имало корупция изобщо... Това не е до период, дали комунизъм или демокрация или нещо друго, просто това е наслоено в нас българите още от турското робство, да преклоняваш глава и да мислиш единствено за себе си да си добре, което може би ще се промени след 2-3 поколения и дано...
А ако мислиш, че Левски е олицетворение на мафията в България, а другите отбори са онеправдани и изобщо са чисти се лъжеш жестоко. :D
NON MOLLARE MAI

VoyagerX
Контакти:

Re: ОЧЕВАДНО ЗА ЦСКА-Ники Александров !!!!!!

Мнениеот VoyagerX » 11 май 2009 10:54

veles написа:ЧОРБАРЧЕТА МИЛИЧКИ, СМАЧКАХМЕ ВИ РОЗОВИТЕ ДУПЕНЦА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПЛАЧКАТЕ!!!ВСЕКИ МАЧ НА ЛЕВСКИ Е ТРУДЕН, ВСЕКИ СЕ ХВЪРЛЯ СРЕЩУ ЛЕВСКИ!!!НА ЛЕВСКИ НЕ МУ ДАВАТ ПО 2 ДУЗПИ ЗА ДА ПОБЕДИ ОТБОРЧЕТА ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ И МАЛО БУЧИНО ИЛИ СКРИТА СИЛА-МЪДРЕВО!!!СЕГА ТРЕПЕРЕТЕ ЗАЩОТО КРИВИЯ ВИ ЧАКА ДА ВИ СРИТА РОЗОВИТЕ ДУПЕТА!!!В КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ПАК ЩЕ ВИ ПИША...!!!
КОЛКОТО ДО СКОПЕНОТО ДЪРВОТО ПЕНЕВ, ТОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

Аре пък и вие станахте велики с един мач. Забравихте едно скорошно 0:3 на Герена...

blue_ power1
Контакти:

Re: Най-лесните мачове на Левски през пролетта

Мнениеот blue_ power1 » 11 май 2009 10:56

Левски трябва да играе във всеки мач,като в мача с ЦСКА,само леко да подценят някой отбор и резила отново ни е в кърпа вързан,доказателства много...А се видя,че когато им запари под краката и искат да играят могат,за това си правя извода,че ако се издънят със неузнаваемо слаби игри срещу някой от отборите в следващите мачове,трябва да има сурови глоби и санкции,защото това ще е плод на селски манталитет и мърлящина....Не може да биеш Цска,Литекс,Черно море,а да губиш от отбори във втората половина на таблицата и от изпадащи,а го няма и Гонзо да ни спасява задниците,та той човека сам реши половината мачове на отбора.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 11 май 2009 10:58

POPCORN написа:
veles написа:ЧОРБАРЧЕТА МИЛИЧКИ, СМАЧКАХМЕ ВИ РОЗОВИТЕ ДУПЕНЦА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПЛАЧКАТЕ!!!ВСЕКИ МАЧ НА ЛЕВСКИ Е ТРУДЕН, ВСЕКИ СЕ ХВЪРЛЯ СРЕЩУ ЛЕВСКИ!!!НА ЛЕВСКИ НЕ МУ ДАВАТ ПО 2 ДУЗПИ ЗА ДА ПОБЕДИ ОТБОРЧЕТА ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ И МАЛО БУЧИНО ИЛИ СКРИТА СИЛА-МЪДРЕВО!!!СЕГА ТРЕПЕРЕТЕ ЗАЩОТО КРИВИЯ ВИ ЧАКА ДА ВИ СРИТА РОЗОВИТЕ ДУПЕТА!!!В КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ПАК ЩЕ ВИ ПИША...!!!
КОЛКОТО ДО СКОПЕНОТО ДЪРВОТО ПЕНЕВ, ТОЙ ЗА НИЩО НЕ СТАВА!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!

хаха не давали 2 дузпи.ми срещу черно море как беше бе?Ми срещу Слиявен не съществуваща дузпа ви даде бе?хахах ебати смешника!Радвай се.Кел фейда, че ни биете нас и после падате от БАТЕ И ЖИЛИНА хахах

POPCORN@Познай кой отбор е получил 2 дуспи за 3 мин? :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 11 май 2009 11:01

ОчевАдното, Ники е, че ЦДНА изигра първия си истински мач за годината! Резултатът всички го знаем!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 11:03

Стига акане на абсолютни измишльотини в нашия форум, всички тези глупости са създадени последните 15 години... Имам няколко въпроса към феновете на ЦСКА :

1. Защо преди 1990 година, когато мачовете бяха на "Васил Левски" от 50000-60000 на мача след края му при победа на Левски си тръгваха 10000, а останалите оставаха, за да се радват на победата, защо като ЦСКА е създаден като харизма е нямал публика, защо хората са подкрепяли Левски, въпреки обединенията му със Спартак СФ и промяната на името на Левски на Динамо, Витоша... Защо са скандирали "Левски оле нищо общо с МВР" и "И преди и сега Левски значи свобода" веднага след обединението, защо повечето тартори на Левски са били гонени от МВР под предтекст, че проповядват фашистки идей в страната... Който ми каже, че това не е вярно просто по-добре да хване да се застреля, защото повече от коментари с него няма да има смисъл...
Как се увеличи публиката на ЦСКА неимоверно много последните 15 години след като се появи Интернета и се създадоха такива смешни пасквили като горните ?
2. Защо ЦСКА след като е бил 31 шампион на България, а Левски е вечно втори няма, положителен баланс с/у сините, защо Левски има с около 20 победи повече от ЦСКА в общата статистика? Защо Левски е единствения отбор с положителен баланс с/у всички отбори в България ?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 11 май 2009 11:12

Момчета вие май не разбрахте смисъла на това!Не говорим за дузпи и пряк свободни кой дал, и кой не дал!а това че Цска не може да играе правилен футбол,и че това и беше първият истински мач и го загубиха,което е най нормалното нещо,защото нямате футболни аргументи за да направите нещо друго!
И ако се играе истински футбол през оставащите 4 мача ви давам не повече от 2 точки!

Ще си говорим пак следващите седмици!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2009 11:13

POPCORN написа:
kalo написа:
POPCORN написа:Хаха тъпаци вие разбирате ли от футбол бе?Какво му е коментара на Ники не разбирам само?Каквко толквоа е написал?Да цялата агитка на ЦСКА не разбира, защо футболистите се държаха по тоя начин на терена.Купени мачове има само в главата на болните левскари.Всеки мач на ЦСКА е купен.Вие сте пълни боклуци!А защо не кажете за мача със Сливен?А за Локо ПД?А за Черно Море, а за Литекс?Какви са тия мачове а?А вие ми кажете какво играете цяла година вие?При нас нямаше пари бяхме го закъсали яко, едвам събрахме футболисти да играеме.Ами вие есента?Бяхте повече от смешни!После сега пролета също сте смешни!Не може да изиграете един мач на Герена който да ви е спокоино и да не треперите до последните минути.Какво ще е странното ЦСКА да бие и черно море и локо?За първи път ли ЦСКА ще ги бие тия два отбора?ЦСКА ги бие всяка година, за разлика от вас!И не си мислете, че докрая на първенстото ще имате само победи.Без Йовов и Гонзо ще сте същите баници!Защото ЦСКА ви се откриваше и правихте контра атаки обаче другите отбори не играят така!И ще се надявате пак до 70-80 мин да вкара някой гол!

Тъпчо,я отговори:
Какво е това,което смешните баници го бият като тупан?
Благодаря предварително за отговора! :lol:

остър какво се радваш толкова бе?Че бихте ЦСКА в най-слабия му мач, където дори не ви се противопостави.Вие тая пролет по лесен мач нямате!Разбира се, че ще се радвате, че сте ни били, но ние в тоя мач не играхме нищо нормало е да биете!Споко сега пак почват мачовете със Спартак Славия и кой ли не където ще се мъчите да вкарвате по 1 гол за да биете пак!А да чакай да не забравя как викат левскарите: ОСВЕН АКО НЕ СТЕ КУПИЛИ МАЧОВЕТЕ :D :D :D :D

Много си прост. Глупост след глупостта си написал.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 11 май 2009 11:16

az iskam da kaja samo nekoi ne6ta 1.v dosta ma4ove verno 4e pobedihme s kasmet(ne s kupuivane na ma4ove s kasmet kazah) no tova e taka z,za6toto na vseki 5 ma4a imame nov otbor i nov sobstvenik 2.vsi4ki fenove na cska sme iznenadani ne ot zagubata a ot na4inapo koito se stigna do neq bez gram igraot nasha strana i to ot edin selski levski s 3 sgodni igra4a 3.ne znam za6to no ot godini nashiq otbor igraer bez duh v tozi ma4 (dokato levski imat duh, za tova gi priznavam) mojem da biem bayer i liverpool a posle ne mojem da biem levski 4. ne sum kumunist,nikoi ot moeto semeistvo ne e kumunist .nikoi ot moite priqteli cskari ne e kumunist % otnosno velikite bulgari dqdo mi se e bil vyv vtorata svetovna pradqdo mi e bil kmet na bzns ,kogoto kumunistite sa zato4ili v love4,prapradqdo mi e zaginal v pyrvata svetovna v makedonia natatak mi se gubi 5. az sum bulgarin kazvam se Kalin ot pleven ,ama kato se pribirah s vlaka sled ma4a ot vagona s fenove na levski ot shumen ne se 4uvashe bg re4 (a tam imate mn fenova)taka i ne razbrah na ma4 na fk levski li sa hodili ili na ma4 na fk dogan 6. tyk da ne mi se obijdat vsi45ki ama 70% ot fenovete na levski sa gameni huligani prostaci loshi mom4eta ,koito hodqt da se biqti kolqtpo diskoteki, hodqt ad se biqt i kolqt po ma4ove , i posle si biqt i jenite u teh shot sa golemi muje 7. ako nashite futbolisti imat 4erveni syrca neka biqt vsi4ko do kraq i da stanat shampioni
Последна промяна от Darina на 11 май 2009 12:26, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 май 2009 11:22

За мен най-големият проблем в мача беше излизането на Гонзо. Не знам какво са си мислели нашите футболисти, но имам чувството, че очакваха след смяната му Левски сами да паднат. Личи се, че доста от тях не са играли в такова дерби или просто не са за ЦСКА. Сега най-важното е да идат и да победят във Варна. Ако вземем тоя мач остава да се хвърлят здраво и да бият Локо СФ. Мача с Литекс няма да коментирам, защото зависи изключително много от резултата на финала за купата. Все още всичко е в наши ръце. Левски с право се радват и има защо, но най-добре се смее този, който се смее последен... Нека да видим какво ще стане.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”