shotgun blues написа:Барселона който се води най-добрият отбор в света е съдийски отбор,ние се занимаваме с Литекс и Левски жалка работа
Това, кой го твърди, и какви са му доказателствата?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
shotgun blues написа:Барселона който се води най-добрият отбор в света е съдийски отбор,ние се занимаваме с Литекс и Левски жалка работа
Синьо сърце написа:Erland написа:Та извода е, че Левски стана шампион така лиИли май попрекалих с бирите .
Не,извода е,че Левски няма да е шампион-както е било едно време през 50-те...Но на нас това ни е през оная работа!!!Ти,ако си щастлив от ловешката титла,може да почерпиш!
Долно уйно написа:Highlander написа: После по обичайният начин ще ги направят ще на нищо в Европа и ще ги изпратят с подвити опашки обратно към Ловеч.
То ест искаш да кажеш, че отпадането на Левски през 2007 и 2008 година е било поради факта, че на нашата сцена сте си урежда ли мачовете, но в Европа ви е лъснал задника ли?
Ако не съм те разбрал правилно поправи ме
KennyG написа:shotgun blues написа:че Левски какво игра с ЦСКА,Славия,Локо СФ,Черноморец,Черно море,Литекс,Локо ПД![]()
![]()
Забравяш най-силния мач в КаБарнаГолеми ревльовци от "отбора на Народа" , като почнеш от Бай Ганьо та стигнеш до болшинството им фенове . Как пък един път не казаха , евала по-добре играете през цялата година , заслужено сте първи , не бяхме Ви били 2 год. , ние сами си изпуснахме първенството ......... Ами едно и също като латерни , уреждате мачове /сякаш те не/ , реферите ви бутат /сякаш тях не / , БФС ви пази /сякаш тях не/, ще се изложите в Европа / сякаш това не е техен патент/ . Запомнете едно ! Не можеш да се научиш да побеждаваш ако не се научиш да губиш / с достойнство / .
Долно уйно написа:Долно уйно написа:Highlander написа: После по обичайният начин ще ги направят ще на нищо в Европа и ще ги изпратят с подвити опашки обратно към Ловеч.
То ест искаш да кажеш, че отпадането на Левски през 2007 и 2008 година е било поради факта, че на нашата сцена сте си урежда ли мачовете, но в Европа ви е лъснал задника ли?
Дано все пак някой се осмели да ми отговори
KennyG написа:Долно уйно написа:Дано все пак някой се осмели да ми отговори
Това и аз ги питах в една друга тема , ама още чакам отговор![]()
![]()
Долно уйно написа:Долно уйно написа:Highlander написа: После по обичайният начин ще ги направят ще на нищо в Европа и ще ги изпратят с подвити опашки обратно към Ловеч.
Дано все пак някой се осмели да ми отговори
Долно уйно написа:Синьо сърце разтягаш локуми в момента, конкретно, това което пишете за Ловеч, че се издънъли срещи БАТЕ, Жилина и Дебрецен, тъй като у нас са си купували титлите, за Левски същото ли важи?
Едното ви участие в групи е поради доброто стечение на обстоятелствата, моля те не пропускай тези факти.
Лично аз постигнатото никога няма да отрека, осмея и оплюя, но когато има факти е хубаво да не се подминават.
Потребители, разглеждащи този форум: miro_rz и 30 госта