Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Трети мачбол за Литекс-и малко размисли в синьо...

Мнениеот Синьо сърце » 12 май 2011 23:36

delqnski47 написа:Хубав анализ,но искам да направя една забележка:
''Левски'' не трябва да се мери с 8-те отборчета,които би след ЦСКА!Просто за двата ужким гранда на България останалите отбори не могат да бъдат мерило!Европата,Европата...там е истината да знаете ''сини'' колеги!Преди 2 години май че бяха ЦСКА какво като направи 10 поредни победи(до мача с '''Левски'' дето тотално се разкри ''червения потенциал'')!

Спор няма!Както почти винаги си прав,колега-но как да играем в Европата,като тук си мерим накриво пишките?Левски определено игра нелошо в ЛЕ,между другото тези мачове също изиграха роля в нашия шампионат,защото все бяхме с тежки гостувания след тежки мачове там...Но това умишлено не съм сложил в коментара-щом искаш да си гранд,като Левски и ЦСКА,нямаш право да се оплакваш,че си играл в Лил,пък Ловеч е почивал...Тъй де!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 12 май 2011 23:37

баси ревлювците сте.много добри пък втори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2011 23:38

BLUE CHAMPIONS написа:Чудесен анализ и много точен! Поздравявам автора . А кашчеевци и машчеевци доидоха да се пеняват щото усетиха май, че отбора на народа отново ще е шампион :)

През бариерата му е на Кашчей (Машчей не го познавам, но сигурно ти е приятел) кой ще е шампион на България.Аз също се имам за част от народа, както и семейството ми, но нито един от тях не левскар.

ПП-Отбор означава да отбереш най-доброто от потенциала си.Аз няма как да се припозная с Дембеле, Грийн, Матондо, Мулдер, Тасевски... че сме от един народ.Който ги има за свои сънародници.....да си ги има.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 май 2011 23:40

хахаха честният агент на ДС Тодор Батков който е участвал в променянето на името на ЛЕВСКИ на Витоша,адвокат и протеже на престъпник който няма право да влиза в БЪЛГАРИЯ и станал милионер като адвокат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: нали :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 12 май 2011 23:42

Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Чудесен анализ и много точен! Поздравявам автора . А кашчеевци и машчеевци доидоха да се пеняват щото усетиха май, че отбора на народа отново ще е шампион :)

През бариерата му е на Кашчей (Машчей не го познавам, но сигурно ти е приятел) кой ще е шампион на България.Аз също се имам за част от народа, както и семейството ми, но нито един от тях не левскар.

ПП-Отбор означава да отбереш най-доброто от потенциала си.Аз няма как да се припозная с Дембеле, Грийн, Матондо, Мулдер, Тасевски... че сме от един народ.Който ги има за свои сънародници.....да си ги има.

Във всички грандове и отбори с амбиции имат чужденци... за да вдигат класата на отбора. Все пак не сме някое бедно клубче, а ГРАНД с амбиции за печелене на трофеи всеки сезон ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 12 май 2011 23:43

Та извода е, че Левски стана шампион така ли :) Или май попрекалих с бирите .

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 12 май 2011 23:45

Не се отказвайте, Славия са най непредсказуемия отбор в А група. Аз лично залагам за равен утре.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2011 23:46

Гара Дембеле написа:
Кашчей написа:

Във всички грандове и отбори с амбиции има чужденци... за да вдигат класата на отбора. Все пак не сме някое бедно клубче, а ГРАНД с амбиции за печелене на трофеи всеки сезон ;)

Вие и гранд :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Виж, грандомани сте и то от неспасяемият вид :mrgreen:

Във всеки голям отбор има чужденци, нооооо....
Първо-Вие не сте голям отбор (друг е въпросът, че ви се иска)
Второ-Няма друг отбор, който да се самопровъзгласява за отбор на народа.... особено, като собственик му е такова недоразумение, като Тъ Батков.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2011 23:47

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:Хубав анализ,но искам да направя една забележка:
''Левски'' не трябва да се мери с 8-те отборчета,които би след ЦСКА!Просто за двата ужким гранда на България останалите отбори не могат да бъдат мерило!Европата,Европата...там е истината да знаете ''сини'' колеги!Преди 2 години май че бяха ЦСКА какво като направи 10 поредни победи(до мача с '''Левски'' дето тотално се разкри ''червения потенциал'')!

Спор няма!Както почти винаги си прав,колега-но как да играем в Европата,като тук си мерим накриво пишките?Левски определено игра нелошо в ЛЕ,между другото тези мачове също изиграха роля в нашия шампионат,защото все бяхме с тежки гостувания след тежки мачове там...Но това умишлено не съм сложил в коментара-щом искаш да си гранд,като Левски и ЦСКА,нямаш право да се оплакваш,че си играл в Лил,пък Ловеч е почивал...Тъй де!

Определено Европата ви беше силна!7 точки хич не са малко!
Според мен обаче спадът на формата,на ''Левски'' дойде от това,че чужденците в клуба играят само за 2 неща...пари(нормално такива са времената) и Европа(е....все пак,драги чужденецо,ти си в БГ не само за Европа,но и за нашия си роден футбол!Както трябва да късаш мрежата на Лил,така и на Миньоро)!
Също така ми прави лошо впечатление ограничената свобода на Ясен Петров,когато Гонзо е до него!
Разбира се,за да ми бъде безпристрастен коментара,бих дал и един кратък анализ и на ЦСКА(не само да говоря като професор за синия клуб),но темата не е такава и ще се отчете за спам ;) Може би в някоя друга тема!
П.П.Всъщтност не е много спам,но като цяло и при ЦСКА-то са същите неща(не знам Титан колко свобода е дал на Радуканов,но според мен нашия си има повече свобода от Ясен) ;)
Последна промяна от delqnski47 на 12 май 2011 23:51, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 май 2011 23:48

Erland написа:Та извода е, че Левски стана шампион така ли :) Или май попрекалих с бирите .

Не,извода е,че Левски няма да е шампион-както е било едно време през 50-те...Но на нас това ни е през оная работа!!!Ти,ако си щастлив от ловешката титла,може да почерпиш!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”