Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Защо ми се струва,че откакто се върна в Левски,Гаджев става все по-зле и по-зле.Аз вече нямам надеждата,че ще заиграе силно.Ако дават добри пари-да го вземат.Все пак отборът ще играе в Серия А.После ще се молим някой да го вземе,ама...
flo написа:Много ми е интересно какво толкова харесваш на Койта като тоя има голлове в кариерата си колкото Гриин.
е те черноморец вкарват веднъж на 3 мача

THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:в крайна сметка който и треньор да дойде няма да откаже примерно двама нормални флангови играчи... защото в момента нямаме нито един, а без крила или външни халфове няма как да се играе в каквато и да е схема...
За Централния защитник се отнася същото.
Ммм всъщност, прекалено се преекспонира с темата за крилата ...
То поне по това заприличахме на Челси ... и нашите фенове и тези на "Сините" от Лондон, все крила искат за отборите си ...![]()
А "Сините" от София в действителност си имат човек, който вече показа, че може да се справя много добре отдясно на атаката - Младенов.
Той правеше много добри игри през по голямата част от есенният полусезон.
Въпроса е, че го закотвиха пресилено на пейката заради 1-2 слаби мача ...
От там и просто нямаше как по скоро да си върне формата.
Трябва повече доверие в това момче !
Вече за лявата част - имаме проблем !
Юлу не е крило ...
Ако ще се търси човек, за там трябва да е !
Макар, че според мен и за тази позиция проблема не е чак толкова сериозен ...
Но и тук ще трябва търпение към едно младо момче - Горанов.
А се чува, че сме щели да връщаме и Хичо ...
Не съм съгласен. Челси мъчи дълго време Анелка и Малуда/Жирков да играят като крила, но си остава с мъченето... Просто в съвременния футбол аз не виждам как може да се атакува и играе без външни халфове/крила.
Що се отнася за младенов от както е дошъл повтарям, че е пълно дърво и не става за чеп за зеле

Първия 1/2 сезон всички атаки минаваха от ляво през Жоазиньо... или да кажем 9 от всеки 10... а той връхлиташе отзад забравен при някое центриране или рязка смяна на посоката.... всички се бутаха при Дембеле, Жо и Тасевски и той между капките.... Единствено съм съгласен, че Юлу не е крило : )
Що се отнася за търпение... ние сме Левски и резултатите се търсят сега. Някой ще кажат, че затова циклим на едно място и до някъде са прави, но замислете се над следното. Да кажем, че жертваме 2 сезона за да влязат 3-4 юноши в първия състав (да си представим, че има толкова юноши които все пак могат да спират топката и имат някакъв потенциал да стигнат поне до русия) ... И така играеме 2 сезона с тях и завършваме 5 ти . От тия 3-4 ма юноши стават прилични играчи за ниво А група и дори могат да се уредят с трансфер в Украйна, Русия и ко. Продаваме ги и после? Пак отначало ли? Защото всеки знае, че играч на около 20 години ако покаже някакви качества няма да остане в БГ и секунда в повече...
Извенете, но аз не искам да сме просто инкобатор за таланти които на свой ред да радват феновете на друг отбор...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:flo написа:Много ми е интересно какво толкова харесваш на Койта като тоя има голлове в кариерата си колкото Гриин.
е те черноморец вкарват веднъж на 3 мачаЗначи Койта не е нещо невиждано, но е изключително здрав нападател... В гостуванията в А група където губим доста точки и противника се затваря на картофена нива ще ни е изключително полезен... Отделно, че и сега играем пас, пас, пас и като не се измисли нищо шут със се сила към център нападателя който евентуално сваля топката ... и в такива моменти Койта ще свърши чудна работа..
THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:в крайна сметка който и треньор да дойде няма да откаже примерно двама нормални флангови играчи... защото в момента нямаме нито един, а без крила или външни халфове няма как да се играе в каквато и да е схема...
За Централния защитник се отнася същото.
Ммм всъщност, прекалено се преекспонира с темата за крилата ...
То поне по това заприличахме на Челси ... и нашите фенове и тези на "Сините" от Лондон, все крила искат за отборите си ...![]()
А "Сините" от София в действителност си имат човек, който вече показа, че може да се справя много добре отдясно на атаката - Младенов.
Той правеше много добри игри през по голямата част от есенният полусезон.
Въпроса е, че го закотвиха пресилено на пейката заради 1-2 слаби мача ...
От там и просто нямаше как по скоро да си върне формата.
Трябва повече доверие в това момче !
Вече за лявата част - имаме проблем !
Юлу не е крило ...
Ако ще се търси човек, за там трябва да е !
Макар, че според мен и за тази позиция проблема не е чак толкова сериозен ...
Но и тук ще трябва търпение към едно младо момче - Горанов.
А се чува, че сме щели да връщаме и Хичо ...
Не съм съгласен. Челси мъчи дълго време Анелка и Малуда/Жирков да играят като крила, но си остава с мъченето... Просто в съвременния футбол аз не виждам как може да се атакува и играе без външни халфове/крила.
Що се отнася за младенов от както е дошъл повтарям, че е пълно дърво и не става за чеп за зелеТози човек няма нито един преодолян играч от как е дошъл в Левски... Един финт няма... Просто ритва топката напред и тича след нея, а на всичко отгоре и центрира ужасно... единствения му плюс е, че играе сравнително прилично за крило с глава (ако го сравняваме с крила като Дока, Жоазиньо, Нелсън и етк) нищо друго. Да в някой мачове се оказа в точния момент на правилното място, но като цяло няма никакви технически качества за отбор от първата 5 ца в А група...
Първия 1/2 сезон всички атаки минаваха от ляво през Жоазиньо... или да кажем 9 от всеки 10... а той връхлиташе отзад забравен при някое центриране или рязка смяна на посоката.... всички се бутаха при Дембеле, Жо и Тасевски и той между капките.... Единствено съм съгласен, че Юлу не е крило : )
Що се отнася за търпение... ние сме Левски и резултатите се търсят сега. Някой ще кажат, че затова циклим на едно място и до някъде са прави, но замислете се над следното. Да кажем, че жертваме 2 сезона за да влязат 3-4 юноши в първия състав (да си представим, че има толкова юноши които все пак могат да спират топката и имат някакъв потенциал да стигнат поне до русия) ... И така играеме 2 сезона с тях и завършваме 5 ти . От тия 3-4 ма юноши стават прилични играчи за ниво А група и дори могат да се уредят с трансфер в Украйна, Русия и ко. Продаваме ги и после? Пак отначало ли? Защото всеки знае, че играч на около 20 години ако покаже някакви качества няма да остане в БГ и секунда в повече...
Извенете, но аз не искам да сме просто инкобатор за таланти които на свой ред да радват феновете на друг отбор...
Този път си заслужи едно браво от мен.В случая мисленето ти е правилно и много констуктивно
- BLUE CHAMPIONS
blue avalanche написа:"Халфът на Левски Владимир Гаджев е в полезрението на италианския Сиена, разбра „Тема Спорт". Представител на клуба от Апенините е следил за изявите на вътрешния полузащитник по време на дербито с Литекс (1:0). Черно-белите в момента ритат в Серия Б, но си осигуриха участие в елита догодина. Отборът, воден от бившата звезда на Ювентус Антонио Конте, е лидер в класирането и три кръга преди края на първенството не може и на теория да завърши по-назад от второто място, което му гарантира промоция.
Владимир Гаджев прави отличен сезон. Той взе участие в 22 мача в А група и Купата на България, в които отбеляза един гол. В Лига Европа халфът участва в десет срещи и се разписа със страхотна тупалка при домакинство Лил (2:2).
Интерес към юношата на сините проявяват и няколко клуба от Гърция. От ръководството на Левски на този етап не са склонни да се разделят с играча за по-малко от 1 млн. евро, тъй като Гаджев е основен играч."
Брех тез "Тема Спорт"...Ау-у-у...
Ако дават италианците 1 млн ще е трансферния ни удар, да го вземат, това момче цял сезон нямаше никакво израстване, добрите му мачове са пръстите на едната ръка, а ужасните безброй много

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
"Не съм съгласен. Челси мъчи дълго време Анелка и Малуда/Жирков да играят като крила, но си остава с мъченето... Просто в съвременния футбол аз не виждам как може да се атакува и играе без външни халфове/крила.
Що се отнася за младенов от както е дошъл повтарям, че е пълно дърво и не става за чеп за зеле Този човек няма нито един преодолян играч от как е дошъл в Левски... Един финт няма... Просто ритва топката напред и тича след нея, а на всичко отгоре и центрира ужасно... единствения му плюс е, че играе сравнително прилично за крило с глава (ако го сравняваме с крила като Дока, Жоазиньо, Нелсън и етк) нищо друго. Да в някой мачове се оказа в точния момент на правилното място, но като цяло няма никакви технически качества за отбор от първата 5 ца в А група...
Извенете, но аз не искам да сме просто инкобатор за таланти които на свой ред да радват феновете на друг отбор."
Браво съгласен съм с всичко казано.
Що се отнася за младенов от както е дошъл повтарям, че е пълно дърво и не става за чеп за зеле Този човек няма нито един преодолян играч от как е дошъл в Левски... Един финт няма... Просто ритва топката напред и тича след нея, а на всичко отгоре и центрира ужасно... единствения му плюс е, че играе сравнително прилично за крило с глава (ако го сравняваме с крила като Дока, Жоазиньо, Нелсън и етк) нищо друго. Да в някой мачове се оказа в точния момент на правилното място, но като цяло няма никакви технически качества за отбор от първата 5 ца в А група...
Извенете, но аз не искам да сме просто инкобатор за таланти които на свой ред да радват феновете на друг отбор."
Браво съгласен съм с всичко казано.
- blue avalanche
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:blue avalanche написа:"Халфът на Левски Владимир Гаджев е в полезрението на италианския Сиена, разбра „Тема Спорт". Представител на клуба от Апенините е следил за изявите на вътрешния полузащитник по време на дербито с Литекс (1:0). Черно-белите в момента ритат в Серия Б, но си осигуриха участие в елита догодина. Отборът, воден от бившата звезда на Ювентус Антонио Конте, е лидер в класирането и три кръга преди края на първенството не може и на теория да завърши по-назад от второто място, което му гарантира промоция.
Владимир Гаджев прави отличен сезон. Той взе участие в 22 мача в А група и Купата на България, в които отбеляза един гол. В Лига Европа халфът участва в десет срещи и се разписа със страхотна тупалка при домакинство Лил (2:2).
Интерес към юношата на сините проявяват и няколко клуба от Гърция. От ръководството на Левски на този етап не са склонни да се разделят с играча за по-малко от 1 млн. евро, тъй като Гаджев е основен играч."
Брех тез "Тема Спорт"...Ау-у-у...
Ако дават италианците 1 млн ще е трансферния ни удар, да го вземат, това момче цял сезон нямаше никакво израстване, добрите му мачове са пръстите на едната ръка, а ужасните безброй многода налагат в неговата зона Димов, а може и цигането, той сякаш има някакви проблясъци отвреме на време
И аз това казвам.
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Гаджев в Сиена!
По-добре да остане в Левски!
Принципно съм на същото мнение, но не и ако Владо играе така, както към момента ...
Всеки има слаби мачове в кариерата си!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че от лятото отборът ще има нов център нападател, след като Гара Дембеле със сигурност си тръгва от стадион "Георги Аспарухов". Шефовете на "сините" дори са набелязали евентуален заместник на вкаралия 34 гола със синята фланелка този сезон футболист.
"Имаше един бразилец, който желаехме да привлечем, но той отказа вчера да дойде в България, след като избрал по-добра оферта. Въпреки това сме набелязали още трима нападатели, които ще наблюдаваме още този уикенд", сподели Батков.
"Имаше един бразилец, който желаехме да привлечем, но той отказа вчера да дойде в България, след като избрал по-добра оферта. Въпреки това сме набелязали още трима нападатели, които ще наблюдаваме още този уикенд", сподели Батков.
Батков: Дембеле си тръгва, интересът е двойно по-голям от първия полусезон

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че шансът Гара Дембеле да остане на „Герена” е повече от минимален.
Адвокатът смята, че продажбата на голмайстора е неминуема.
„Интересът към Гара Дембеле е два пъти по-голям отколкото през зимата. Сега го искат повече отбори, които са доста добри. Познавам се с Мирча Луческу, а и с президента на Шахтьор Ринат Ахметов,”, коментира още Тодор Батков.
„С добрата си игра за Левски, головете, които вкара, Дембеле привлече вниманието. Сега интересът е два пъти по-голям, отколкото през есенния полусезон откъм качествени отбори”, допълни собственикът на синия тим.

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че шансът Гара Дембеле да остане на „Герена” е повече от минимален.
Адвокатът смята, че продажбата на голмайстора е неминуема.
„Интересът към Гара Дембеле е два пъти по-голям отколкото през зимата. Сега го искат повече отбори, които са доста добри. Познавам се с Мирча Луческу, а и с президента на Шахтьор Ринат Ахметов,”, коментира още Тодор Батков.
„С добрата си игра за Левски, головете, които вкара, Дембеле привлече вниманието. Сега интересът е два пъти по-голям, отколкото през есенния полусезон откъм качествени отбори”, допълни собственикът на синия тим.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- blue avalanche
- Контакти:
"Калиакра върна Лъчезар Балтанов на Левски, научи Novsport.com.
Халфът е минал днес медицински прегледи, които се показали, че има разкъсване на кръстни връзки на коляното, което автоматично означава, че пропуска оставащите четири срещи до края на сезона, две от които повече от решителни – с Видима и Сливен.
Балтанов се контузи по време на мача с Черноморец. В тима обаче няма да правят трагедии от липсата на играча, който бе преотстъпен през зимата от Левски.
Халфът взе участие в 7 двубоя т 9 изиграни в „А“ група, шест от които като титуляр."
А на нас за какво ни е?
Халфът е минал днес медицински прегледи, които се показали, че има разкъсване на кръстни връзки на коляното, което автоматично означава, че пропуска оставащите четири срещи до края на сезона, две от които повече от решителни – с Видима и Сливен.
Балтанов се контузи по време на мача с Черноморец. В тима обаче няма да правят трагедии от липсата на играча, който бе преотстъпен през зимата от Левски.
Халфът взе участие в 7 двубоя т 9 изиграни в „А“ група, шест от които като титуляр."
А на нас за какво ни е?