--------------------------------ВДСаар--------------------------------
ФАБИО---ФЪРДИНАНД--------ВИДИЧ---------ЕВРА
------------------ФЛЕТЧЪР----------КАРИК---------------------
ВАЛЕНСИЯ-------------РУУНИ---------------ПАРК/НАНИ
----------------------------ЕРНАНДЕС------------------------------
На 99% така ще излезе Юнайтед.Парк и Флетчър са играчи за големите мачове,оставят си дробовете на терена,Карик понякога ме притеснява.САФ знае,че ако иска да победи Барса трябва много тичане в средата,а Флетч,Парк,Рууни за това са родени-да бягат.
Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- Middlesbrough
- Контакти:
- cantonaFAN
- Контакти:
Айде дяволи , напред за победа ! 

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
luxorus написа:--------------------------------ВДСаар--------------------------------
На 99% така ще излезе Юнайтед.Парк и Флетчър са играчи за големите мачове,оставят си дробовете на терена,Карик понякога ме притеснява.САФ знае,че ако иска да победи Барса трябва много тичане в средата,а Флетч,Парк,Рууни за това са родени-да бягат.
прекалено стандартно е това.САФ ще им подготви нещо което не очакват.БАРСА можем да ги бием само ако ги изненадаме с нещо нестандартно.сигурен сам,че по-голямата част от стратегията ще е подчинена на това да търсим бърз гол в първите 20-30мин.
daredevil написа:enguerino написа:daredevil написа:той по-добрия като побеждаваше в лицето на Венгер и Мауриньо последните 2 пъти съдията се намесваше, да видим сега.
Моу игра финал и го спечели, Венгер не помня да е бил по-добър
Как да не беше като водеше с 3-2 до 60-тата когато беше екзекутиран от рефера понеже централен нападател си е позволил да отправи удар към врата
Ти правиш ли разлика между това да си по-добър на терена и това да водиш в резултата, не винаги едното води до другото
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
emo_75 написа:luxorus написа:--------------------------------ВДСаар--------------------------------
прекалено стандартно е това.САФ ще им подготви нещо което не очакват.БАРСА можем да ги бием само ако ги изненадаме с нещо нестандартно.сигурен сам,че по-голямата част от стратегията ще е подчинена на това да търсим бърз гол в първите 20-30мин.
Аз пък си мисля ,че САФ ще излезе с 5 халфа и с един нападател(Рууни).Прекалено е офанзивна схемата на по горния потребител.Трябва по някакъв начин да се разбие триото Шави,Иниеста и Меси..
Сигурен съм, че и Берба и Ернандез ще са резерви
100% и Гигс и Парк и Валенсия ще са титуляри в такъв мач.....може би 4-2-3-1 напред само Рууни
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Победа за Барса, Меси пак ще им го набута.

ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)

- Middlesbrough
- Контакти:
luddeN написа:Победа за Барса, Меси пак ще им го набута.
голяма снимка , голям гол ! аз я имах в един смешен вариант и ако я намера ще я кача :Д

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:

ЕТО ЯЯЯЯЯЯ
не се вижда Рио цъкнете да я видите цялата :Д

Офтопик: