Поредното престъпление срещу футбoла у нас!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Поредното престъпление срещу футбула у нас!

Мнениеот Batkoto » 12 май 2011 12:14

абе модераторите,можеше поне да поправите заглавието .. :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2011 12:14

Аз само не мога да разбера,какво съмнително виждате,че Литекс е разгромил отборът на Локо ПД ??? Академията на Литекс е най-добрата в цяла България,пък макар и децата да са били до 17 год.Не случайно на един турнир юношите на Литекс,дори победиха юношеската формация на Барселона.От тая академия до 10 год. ще излязат поне 10-15 национала.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 12 май 2011 12:20

1. Научете се да пишете грамотно
2. Искам и аз вътре в тия схеми. Може ли да ми кажеш къде точно мога да заложа за юношеските формации на Етър и Локо Пд? :lol:

Не ви ли писнаха глупави оправдания и конспирации. Колко пари мислиш, че се въртят, че някой да си прави труда да ти реди юношески мачове?!
Да, от време на време има уредени мачове, но това не може да ти е оправданието за цял сезон
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 май 2011 12:23

dunavfc написа:Аз само не мога да разбера,какво съмнително виждате,че Литекс е разгромил отборът на Локо ПД ??? Академията на Литекс е най-добрата в цяла България,пък макар и децата да са били до 17 год.Не случайно на един турнир юношите на Литекс,дори победиха юношеската формация на Барселона.От тая академия до 10 год. ще излязат поне 10-15 национала.

И академията на Етрополе е една от най-добрите в България , но не могат да влязат в А група ,нали.И има огромна разлика между 16-17 годишни момчета и мъже над 21 години.Видно е ,че в юношеските групи има нагласени мачове, ФАКТ е ,че БФС си мълчи (което ме кара да си мисля ,че и хора от БФС са в играта).Който отрича подобни твърдения за уговорени мачове, значи е кон с капаци или голям наивник...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 12 май 2011 12:57

Хмм, приемаме, че аз съм една заложна къща и всяка седмица от залагания на юноши на Локо Пловдив в България губя примерно по 50 000 евро. Кое ме кара да държа още въпросните мачове в програмите си? Аз например имам сметка при БУИН. Когато Ботев биха Беласица с 5:0 явно се бяха "опарили" и от следващия кръг мачовете на двата отбора ги нямаше в тиражите. Ето това бих направил и аз. Къде е логиката питам, да се пускат тези мачове в тотото, щом носят само загуби?

Велбъждъ

Мнениеот Велбъждъ » 12 май 2011 13:17

баце,сам си отговаряш. Не може да сравняваш буин с "кучешки" букита,при които може да заложиш за каквото си пожелаеш!

По темата на спортлайн: то да беше само Динев- с мед да го намажеш...

Велбъждъ

Re: Поредното престъпление срещу футбoла у нас!

Мнениеот Велбъждъ » 12 май 2011 13:59

Интересно,нито буква все още от журналистите от Гонг за тази новина.Имам предвид репортажа от националната медия БТВ. Явно се чудят как да "реагират".
Ами по съвест,дами и господа от Гонг,по съвест!

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 12 май 2011 14:05

kubik написа:Толкова сте прозрачни жълтурите.някой пуснал тема,ама буферите веднага ,че сме ние ....... :lol:

Точно фен на дпс-отборчето е пуснал темата!

Нека да се знае и не се отклонявайте от темата :lol:

ДПС-МПС , глупости , които са само на Вълчовците в главите.Какво ,като съм от Ботев дай да не пускам тема , в която става въпрос за извращенията с психиката на млади момчета.Знаеш ли през къде ми е за кой отбор става дума?Не живеем на друга планета , а в един град и все някой има ако не приятели , то поне съседи или пък роднини свързани с другия отбор.
И когато в този град съмненията за ,,миришещи'' юношески мачове са публична тайна и никой нито потвърждава нито отрича, а слуховете и ,,резултатите'' продължават ,няма значение дали са юношите на Локо , Ботев , Спартак или Марица или изобщо каквито и да са юноши или деца, да се пусне тема е задължително , след като някой най-накрая е направил достояние тези съмнения и опасения и на по-широката общественост,пък бил той и журналист със съмнителни достойнства!
Темата не е за заяждане , а е за гласност !Защото ако се случват тези неща, това наистина е жестоко престъпление не само срещу футбола , а и срещу надеждте на стотици хора от техните деца да станат футболисти, с които един ден да се гордеят и е жалко в името на клубната вярност и любов , това престъпление да се прикрива!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2011 16:36

pumpo написа:
dunavfc написа:Аз само не мога да разбера,какво съмнително виждате,че Литекс е разгромил отборът на Локо ПД ??? Академията на Литекс е най-добрата в цяла България,пък макар и децата да са били до 17 год.Не случайно на един турнир юношите на Литекс,дори победиха юношеската формация на Барселона.От тая академия до 10 год. ще излязат поне 10-15 национала.

И академията на Етрополе е една от най-добрите в България , но не могат да влязат в А група ,нали.И има огромна разлика между 16-17 годишни момчета и мъже над 21 години.Видно е ,че в юношеските групи има нагласени мачове, ФАКТ е ,че БФС си мълчи (което ме кара да си мисля ,че и хора от БФС са в играта).Който отрича подобни твърдения за уговорени мачове, значи е кон с капаци или голям наивник...

Ситуацията с Чавдар Етп е малко по-различна от тази с Литекс.Първо там започнаха да работят по този проект от най-много 2 год. и целта на Чавдар е по-скоро да изнася талантливите си футболисти някъде навън,а не да ги вкарва в мъжкият състав.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Поредното престъпление срещу футбoла у нас!

Мнениеот zlostar » 12 май 2011 16:43

Като цяло залозите за БГ мачове не са големи, така че изобщо не виждам кой и къде се е юрнал да залага на юнуши особено пък в БГ, че да се уреждат мачове. По рано провокирах с въпроса за резултата Ботев- Загорец? Кво правим? Не е ли и той съмнителен? Също толко абсурдно е да се мисли за уреден мач от В група когато единия отбор е много по-силен, както и за залог за мач между юнуши. Всичките драскачи да помислят малко. Нелегалното в случая е че на територията на БГ се извършва хазартна дейност, без да се плаща ДДС. Това е проблема. В същите пунктове както може да се заложи на Берое - Пирин примерно, може да се залага и на Челси - МЮ. Не плащайки ДДС, коеф са по-големи и привличат хора. Съответно монопола не се радва, държавата губи и се спретва акция.
Безработни и малоумни журналисти обаче вкарват неква абсурда интрига и всички гнойни пъпки се набират по клавиатурите да се заяждат, без грам мозък да вложат. Да, радецки, за теб говоря, ако не се разпознаваш и за всики от твоя калибър.

Върни се в “Футбол - България”