Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TodorT » 11 май 2011 20:08

Дани Кики не ни трябва! Категорично! :idea:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 май 2011 20:10

BLUE CHAMPIONS написа: А Гонзо ако остане, да му се забрани достъп до скамейката, ако ще гледа тренировки- само от трибуните! Е тва ако направи Тодор, ще псувам цяла година всеки, който каже нещо лошо за него, остави ли го обаче и догодина да се лигави и не докара треньор- ще го псувам цяла година :mrgreen:

Да забранят на Гонзо дори да посещава офиса на новия треньор! Нещо като Моуриньо-Валдано в РЕАЛ! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 май 2011 01:54

NIKSANA написа:Мислите ли, че Дани Кики ще го взимаме? Изтича му договора...топлата връзка, Гонзо - Ясен (примера Акалски)?
Какво мислите?

с подобни играчи какво се предполага да гоним? Вместо да гоним циганина и балтанов и ко да водим такива по-зле и от тях...

THE G.A.M.E написа:То първо трябва да се реши, кой аджаба ще е треньор ...
Та да може този треньор, той да каже какви играчи ще му трябват ...

от една страна имаш право... ама в крайна сметка който и треньор да дойде няма да откаже примерно двама нормални флангови играчи... защото в момента нямаме нито един, а без крила или външни халфове няма как да се играе в каквато и да е схема...
За Централния защитник се отнася същото.

milen.hristov написа:Моето скромно мнение е,че селекцията трябва да се прави от Георги Иванов(ако остане),не от някакви Жейновци,Заберци и подобни,колко от тях някога са спортували.Щом Иванов носи отговорност значи той трябва да прави селекцията и треньора,с играчи които те си решат.Разбира се Георги трябва и да знае,че има Х сума за селекция,и може да я харчи както си поиска,със сигурност ще привлече по-добри играчи от кумеца и ко
Брей... един път да съм съгласен с теб 8-) Нещо не е у ред ;) Намирисва ми :lol: :lol: Лошото е, че селекцийте ни са по презункция "Пари няма, ДЕЙСТВАЙТЕ!"

Иначе ако говорим с имена аз не виждам Български играч от А група извън Ловеч и цска който да може да ни свърши някаква работа като титуляр. Е срещу Беласица има такива които може и да "издържат", но за Европа - НЕ.
Иначе от черноморец ако преминат в разпад :0 или разпродажба едни Хайри, Браганса и Койта биха ни свършили добра работа. Особено първите двамата. Като играч като Браганса който да изпълнява статичните положения ни е жизнено важен.
Мбемба от Академик също може би ще ни свърши някаква работа...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2011 10:59

Легенда на Левски нападна Ясен

Легендата на Левски Кирил Ивков нападна наставника на отбора Ясен Петров, като го обвини за това, че почти сигурно отборът пак няма да е шампион. "Според мен треньорското ръководство е виновно, че Левски е на второ място. Изпуснаха се прекалено много точки", коментира Ивков пред "Тема Спорт".
Той дори посочи конкретна грешка на пловдивчанина от последния мач с Литекс (2:0). "Бях малко учуден от стартовия състав, който за мен беше сгрешен. С пускането на Тасевски и Грийн обаче всичко си дойде на мястото. Но все пак мисля, че Левски трудно ще успее да спечели златните медали. За целта трябва да победи всички до края, но и да чака Литекс да сгреши. Ловчанлии все пак са добър отбор и не мисля, че ще допуснат да пропилеят петте си точки аванс. Литекс е и подкрепян донякъде от футболния съюз. Явно там имат респект от тях. Виждате как наказанието от четири мача за Дока беше намалено. Има и други примери", добави Кирил Ивков.

Поредният който ги критикува,обаче никой не им обръща внимание на тези хора.Как пък една легенда не ги защити

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2011 12:55

milen.hristov написа:Легенда на Левски нападна Ясен

Легендата на Левски Кирил Ивков нападна наставника на отбора Ясен Петров, като го обвини за това, че почти сигурно отборът пак няма да е шампион. "Според мен треньорското ръководство е виновно, че Левски е на второ място. Изпуснаха се прекалено много точки", коментира Ивков пред "Тема Спорт".
Той дори посочи конкретна грешка на пловдивчанина от последния мач с Литекс (2:0). "Бях малко учуден от стартовия състав, който за мен беше сгрешен. С пускането на Тасевски и Грийн обаче всичко си дойде на мястото. Но все пак мисля, че Левски трудно ще успее да спечели златните медали. За целта трябва да победи всички до края, но и да чака Литекс да сгреши. Ловчанлии все пак са добър отбор и не мисля, че ще допуснат да пропилеят петте си точки аванс. Литекс е и подкрепян донякъде от футболния съюз. Явно там имат респект от тях. Виждате как наказанието от четири мача за Дока беше намалено. Има и други примери", добави Кирил Ивков.

Поредният който ги критикува,обаче никой не им обръща внимание на тези хора.Как пък една легенда не ги защити

Ивков откога взе да разбира от треньорски работи?Нещо не си го спомням като успешен треньор...Тц,тц,тц...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2011 12:58

"Халфът на Левски Владимир Гаджев е в полезрението на италианския Сиена, разбра „Тема Спорт". Представител на клуба от Апенините е следил за изявите на вътрешния полузащитник по време на дербито с Литекс (1:0). Черно-белите в момента ритат в Серия Б, но си осигуриха участие в елита догодина. Отборът, воден от бившата звезда на Ювентус Антонио Конте, е лидер в класирането и три кръга преди края на първенството не може и на теория да завърши по-назад от второто място, което му гарантира промоция.
Владимир Гаджев прави отличен сезон. Той взе участие в 22 мача в А група и Купата на България, в които отбеляза един гол. В Лига Европа халфът участва в десет срещи и се разписа със страхотна тупалка при домакинство Лил (2:2).
Интерес към юношата на сините проявяват и няколко клуба от Гърция. От ръководството на Левски на този етап не са склонни да се разделят с играча за по-малко от 1 млн. евро, тъй като Гаджев е основен играч."
Брех тез "Тема Спорт"...Ау-у-у...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2011 16:56

Thsmith написа:в крайна сметка който и треньор да дойде няма да откаже примерно двама нормални флангови играчи... защото в момента нямаме нито един, а без крила или външни халфове няма как да се играе в каквато и да е схема...
За Централния защитник се отнася същото.

Ммм всъщност, прекалено се преекспонира с темата за крилата ...
То поне по това заприличахме на Челси ... и нашите фенове и тези на "Сините" от Лондон, все крила искат за отборите си ... :lol:

А "Сините" от София в действителност си имат човек, който вече показа, че може да се справя много добре отдясно на атаката - Младенов.
Той правеше много добри игри през по голямата част от есенният полусезон.
Въпроса е, че го закотвиха пресилено на пейката заради 1-2 слаби мача ...
От там и просто нямаше как по скоро да си върне формата.
Трябва повече доверие в това момче !

Вече за лявата част - имаме проблем !
Юлу не е крило ...
Ако ще се търси човек, за там трябва да е !
Макар, че според мен и за тази позиция проблема не е чак толкова сериозен ...
Но и тук ще трябва търпение към едно младо момче - Горанов.

А се чува, че сме щели да връщаме и Хичо ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 12 май 2011 17:06

blue avalanche написа:"Халфът на Левски Владимир Гаджев е в полезрението на италианския Сиена, разбра „Тема Спорт". Представител на клуба от Апенините е следил за изявите на вътрешния полузащитник по време на дербито с Литекс (1:0). Черно-белите в момента ритат в Серия Б, но си осигуриха участие в елита догодина. Отборът, воден от бившата звезда на Ювентус Антонио Конте, е лидер в класирането и три кръга преди края на първенството не може и на теория да завърши по-назад от второто място, което му гарантира промоция.
Владимир Гаджев прави отличен сезон. Той взе участие в 22 мача в А група и Купата на България, в които отбеляза един гол. В Лига Европа халфът участва в десет срещи и се разписа със страхотна тупалка при домакинство Лил (2:2).
Интерес към юношата на сините проявяват и няколко клуба от Гърция. От ръководството на Левски на този етап не са склонни да се разделят с играча за по-малко от 1 млн. евро, тъй като Гаджев е основен играч."
Брех тез "Тема Спорт"...Ау-у-у...

Гаджев в Сиена!
:shock:
По-добре да остане в Левски!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 12 май 2011 17:07

Иначе от черноморец ако преминат в разпад :0 или разпродажба едни Хайри, Браганса и Койта биха ни свършили добра работа. Особено първите двамата. Като играч като Браганса който да изпълнява статичните положения ни е жизнено важен.
Мбемба от Академик също може би ще ни свърши някаква работа...

Много ми е интересно какво толкова харесваш на Койта като тоя има голлове в кариерата си колкото Гриин.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2011 17:22

Blue_Girl написа:Гаджев в Сиена!
:shock:
По-добре да остане в Левски!
:mrgreen:

Принципно съм на същото мнение, но не и ако Владо играе така, както към момента ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”